"Rada Trajković i danas stoji uz neprijatelje Srbije"
Foto: Privatna arhiva/SNS

Saopštenje prenosimo u celosti:

Motivisani su Srbi na severu KiM da se suprostave velikoalbanskom teroru Aljbina Kurtija, a to je upravo ono što Kurtijevoj renta Radi bode oči, jer je srpsku trobojku odavno zamenila za crveno-crno barjak. Sada je od gazde dobila zadatak da krivicu svaljuje na Beograd, iako cela međunarodna zajednica i politički Zapad priznaju da je odgovornost za eskalaciju situacije isključivo na Aljbinu Kurtiju i da je on jedini krivac za ono što se događa na KiM.

Naravno da Kurtijeva Rada nijednog trenutka nije i neće pomenuti nevino zatočene Srbe koje su uhapsili specijalci sa dugim cevima. Pri tom, ti specijalci nemaju šta da traže u srpskim sredinama. Radin zadatak je da shodno neistinama koje iznosi omogući Kurtiju alibi za nove jednostrane i nasilne akcije protiv golorukog srpskog naroda koji pruža gandijevski otpor teroristima iz Prištine.

A situacija na severu rezultat je ekstremne antisrpske retorike i ekstremizma iz kuhinje Aljbina Kurtija čiji je Rada Trajković integralni deo. Bila je Rada rame uz rame sa Bajramom Redžepijem i sa Bernardom Kušnerom dok su Srbi otimani i odvođeni u "žutu kuću", tako da ne čudi što je i danas uz neprijatelje Srbije i što zajedno sa njima poziva na "majdanizaciju" i rušenje vlasti u Beogradu, a sve sa ciljem kako bi se srušila i oslabila Srbija.

Duboko su svesni i ona i njen gazda da je najveća prepreka nezavisnosti lažne države upravo Aleksandar Vučić, te shodno tome ne biraju društvo kako bi putem antisrpskih akcija udarili na sve Srbe koji na KiM javno govore da žive u srpskoj državi i da je njihov glavni grad Beograd, a predsednik Vučić.

I nema potrebe da Rada Trajković pominje srpsku zajednicu na KiM, jer ona nema ništa više ni sa Srbijom ni sa Srbima. Izboriće se Srbi uz pomoć i podršku svoje države, koja uvek stoji uz njih i sa Kurtijem kao što su se i do sada izborili sa svim predstavnicima iz Prištine, ali teror trpeti neće, kao što nikada i nisu. Srbija se promenila na bolje i sada je mnogo snažnija i ekonomski i politički nego što je to bio slučaj ranije. Očigledno je da se Rada Trajković ne menja i da će sigurno ostati upamćena kao najveća sramota srpskog naroda.

Milica Nikolić član Predsedništva Srpske napredne stranke oglasila se najnovijim saopštenjem.

Strašno je licemerno, podlo i besramno kada bilo koji predstavnik bivšeg režima govori o rijalitiju, koji je u njihovo vreme doveden u Srbiju, i ujedno traži zabranu, okrivljujući Vučića. A da je dno licemerja, podlosti i besramnosti probijeno, pokazuje to što onaj koji je lično doveo "Velikog brata" u Srbiju, dakle Dragan Đilas, otimajući od dece Pionirski grad i pretvarajući objekat za rekreaciju i učenje dece u rijaliti, danas drži moralne pridike, traži zabranu i naravno i on - krivi Vučića.

Najveći lopovi, zajedno sa Šolakom pod čijom komandom to dno probijaju, a koji su se nenormalno bogatili otimajući od usta građanima Srbije, stvarali milione otimajući od dece mesto za boravak i praveći rijalitije, ne mogu da podnesu to što više ne mogu da kradu. I zbog toga Vučića krive.

Znaju oni da im on Srbiju ne da, da im ne da više da je glođu onako kako su to nemilosrdno radili.

I zato "preporučuje" Vučiću da ne zakazuje izbore, zato što zna da narod nije lud iako ga često pokušavaju takvim da naprave. Beži od izbora, i on i svi ostali koji sebi tepaju da su opozicija.

Kaže kako ni jedna škola na Kosovu i Metohiji nije otvorena, pa bi i njega, ali i sve ostale lopove iz bivšeg režima koji novac predviđen za Kosovo i Metohiju nisu ulagali da pomognu našem narodu, već stavljali u svoj džep, trebalo podsetiti.

Kada govorimo o sistemu obrazovanja i ulaganja u sistem obrazovanja, od 2012. godine, izgrađeno je, opremljeno ili renovirano više desetina predškolskih i školskih ustanova u mestima Lešak, Leposavić, Sočanica, Zubin Potok, u više škole u Kosovskoj Mitrovici, ali takođe i Goraždevcu, Vidanju, gde je kompletno izgrađen i opremljen objekat osnovne škole "Radoš Tošić", Suvom Grlu, Plemetini, Babinom Mostu, Kosovskom Polju, Lipljanu, Prizrenu, gde je za decu  iz Prizrena otvoreno istureno odeljenje predškolske ustanove iz Orahovca. 

Svi ovi, ali i mnogi drugi projekti sprovedeni su budžetom Republike Srbije i više su nego dovoljan dokaz da nema i da ne postoji mesto na Kosovu i Metohiji gde Srbija, zahvaljujući Vučiću nije prisutna i bori se za opstanak i ostanak svog naroda.

Nije Vučić miran, za razliku od ove lopovske bande, Vučić i dan i noć brine o našem narodu na Kosovu i Metohiji, i dan i noć radi i bori se da sačuva naš brod kako bi kroz veliku buru mirno plovio.

A onima koji "mir" čuvaju obešenom lutkom sa Vučićevim likom i blokiranjem Srbije, narod će sve reći, ali isključivo na izborima!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
Mara

16.06.2023 22:15

Rada nikad nije nista normalno ni mislila!

Vida

16.06.2023 22:16

Oduvek je Trajkovićeva bila ozloglašena!

Ana

16.06.2023 22:17

Ona sama je neprijatelj Srbije. Prodana duša.

Ema

16.06.2023 22:19

Rada se davno prodala i izdala svoju zemlju i to svi znaju

Daca

16.06.2023 22:21

Rada Trajnović je prvi neprijatelj Srbije