radulovic portret
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Osnivač Dosta je bilo i bivši ministar Saša Radulović komentarisao je na Tviteru mere visokog predstavnika Evropske unije za zajedničku spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borelja usmerene protiv premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

- Razumem da ste besni, i ja sam posebno zbog hapšenja ljudi, razumem da vam se čini da je preblago, mislite da je igranka, ali ovo nije bez veze. Ovo su prve mere EU protiv Prištine ikada - napisao je Saša Radulović i dodao da je  "cela strategija Кurtija je da sa sve većim provokacijama izazove bes i reakciju Srba sa КiM i države Srbije, natera КFOR da reaguje i dovede do sukoba".

- Zahtevi EU su isti kao i zahtevi SAD-a: povući specijalce i lažne gradonačelnike iz opštinskih zgrada, rad na ZSO i organizovanje novih izbora. Кurti ignoriše zahteve zapada pokušava da nametne zapadu svoje "rešenje": da pohapsi sve koji su "napali" КFOR u Zvečanu i organizuje nove izbore - istakao je on i dodao:

- Čak je Rama video koliko je sati i upozorava Кurtija da mu ovo neće proći.

- Treba nam mudrosti i strpljenja - zaključio je Saša Radulović.

radulovic tviter

Foto: Printscreen/twiter

 

Podsetimo, Specijalne jedinice srpske policije danas su na teritoriji centralne Srbije uhapsile trojicu, do zuba naoružanih Kutijevih terorista.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading