ODLOŽENI KONCERTI NA TRGOVIMA U SRBIJI DOK NE PROĐE 40 DANA ŽALOSTI! Pevači saglasni i složni, pokazali koliki su ljudi
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Dve velike tragedije koje su potresle Srbiju pre malo više od dve nedelje odrazile su se i na koncerte koji su ranije bili zakazani na velikim trgovima širom naše zemlje.

U skladu sa aktuelnim dešavanjima u Srbiji, koja i dalje ne može da se oporavi od šoka zbog dva masakra koja su se dogodila, mnogi pevači su tada zbog celokupne situacije otkazali svoje nastupe širom dijaspore i regiona. Iako su zbog nemilih događaja tada proglašena tri dana žalosti, doneta je i odluka da se koncerti koji su bili predviđeni na otvorenom tokom četrdesetodnevne žalosti odlože.

Među onima koji su pomerili svoj koncert u ovom periodu su i Milica Pavlović, koja je trebalo da peva na trgu u Crvenki, Dženan Lončarević na trgu u Nišu, dok je Nemanja Stevanović svoje druženje s publikom u jednom mestu u Vojvodini takođe odložio za neka bolja vremena.

Odloženi su i koncerti Amara Gileta Jašarspahića i Sandre Rešić. Gradske vlasti će odlučiti o novim datumima održavanja tih nastupa.

Podsetimo, većina pevača je nakon što su dva masakra potresla našu zemlju otkazala svoje koncerte, a jedan od retkih koji je pevao uprkos proglašenim danima žalosti bio je Zdravko Čolić, koji je nastupao u Oslu 6. maja, kada je bila sahrana većine tragično stradalih u Beogradu i Mladenovcu.

"POSLE TOG GUBITKA, SVE JE SMEŠNO" Ana Nikolić ne može da preboli njegovu smrt, to joj razara dušu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading