Bajatović se baš okomio na siromašno Plandište
Alo

JP „Polet“ blokiran je zbog duga za gas u vrednosti tri mesečna računa. Ovo je u kratkom vremenu već drugi put da „Srbijagas“ blokira plandištanske komunalce i to uvek u momentima kada pregovaraju sa bankama o kreditima, kako bi servisirali sve obaveze.

Da podsetimo, „Srbijagas“ je negativno odgovorio i na zahtev JP „Polet“ za reprogram duga, sa jasnim stavom: „Ne može!“. Na pitanje: „Zašto?“, odgovor je: „Zato!“.

Koji je interes „Srbijagasa“ da uništi javno preduzeće od vitalnog interesa za opštinu u kojoj nema privrede, u kojoj je sve manje stanovnika zbog teške situacije, od kojeg svima u opštini Plandište zavisi snabdevanje gasom i vodom, kao i sve druge komunalne usluge, i to zbog duga koji je toliko mizeran da ga ovaj gigant teško i prepozna kao priliv? Kako su i samo rekli: „Kap u moru“.

Zanimljivo je da JP „Srbijagas“ blokira najsiromašnije u Srbiji, a u isto vreme toleriše dug od preko 3 MILIJARDE Toplani u Jagodini ili javnim preduzećima u većim gradovima, koji duguju i po 25 mesečnih računa, a samo jedan im je duplo veći od ukupnog duga JP „Polet“ Plandište.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading