STIŽU NOVI PUNJAČI ZA ELEKTRIČNE AUTOMOBILE NA SRPSKIM AUTO-PUTEVIMA Vesić objavio lepu vest: Radovi na obilaznici polako se privode kraju
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Izmenama Zakona o planiranju i izgradnji uvodimo pojam elektromobilnosti kao posebnog vida ekološkog saobraćaja. Radimo predano za zdraviju Srbiju i čistiji vazduh za sve nas! - napomenuo je ministar.

Ministar Vesić je saopštio da je danas obišao radove na obilaznici oko Beograda. On je istakao da "vredni radnici završavaju obilaznicu, koju su nam obećavali duže od tri decenije, i ne dozvoljavaju da Srbija stane".

 

Radovi na obilaznici polako se privode kraju

- Danas asfaltiramo drugi sloj u desnoj cevi tunela Beli potok čija je dužina 360 metara. Sledeće nedelje asfaltiramo levu cev ovog tunela. Opremanje tunela je već počelo, a naredne nedelje već postavljamo rasvetu. Za dve nedelje završićemo asfaltiranje ispred ulaznog i izlaznog portala tunela i spojićemo ih sa već urađenih 9.6 kilometara auto-puta od tunela Straževica do petlje Bubanj potok - napisao je Vesić u objavi na Fejsbuk stranici i dodao:  

- Sve u svemu, ovaj deo obilaznice biće pušten za saobraćaj u junu ove godine. Tako ćemo rasteretiti most i petlju Gazela preko koje svakog dana pređe skoro 130.000 automobila i 1.351 vozilo javnog prevoza u kojima se preveze svakog dana više od 200.000 ljudi i 7.171 lako teretno vozilo.

- Predsednik Aleksandar Vučić gradi puteve, pruge i mostove. Nadam se samo da nekome neće pasti na pamet da blokira i ovu obilaznicu kao što su juče blokirali Gazelu. Jer kada se gradi, te što blokiraju nećete videti na gradilištu. Tu su kada se nešto završi i izgradi da kvare - napomenuo je on.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading