KOME VERUJETE, BOŠKU OBRADOVIĆU ILI SVOJIM OČIMA? Krkobabić: U živom prenosu pravi "ludim" građane Srbije!
Foto: Privatna arhiva/Foto: PUPS – Solidarnost i pravda / Univerzum HD Media

Optužio je Stefana Krkobabića, predsednika Poslaničke grupe PUPS – Solidarnost i pravda, da postavlja pitanja ocu kako bi trošili vreme poslanika opozicije, dok je zapravo Hadži Milorad Stošić postavio pitanje Vladi Srbije, a Obradović sedeo na tri metra od njega.

Ako ste do sad verovali svojim očima i ušima, sudeći po ponašanju Boška Obradovića lidera Dveri to ne bi trebalo više da radite, jer naime, onako je kako on kaže, a ne kako se zapravo desilo.

Ljudi koji su juče gledali prenos Skupštine, videli su da je zamenik predsednika Poslaničke grupe PUPS – Solidarnost i pravda Hadži Milorada Stošića koji je postavio konkretna pitanja Vladi Srbije, a onda se tu našao Obradović da sve ove ljude, u svrhu spina, ubedi da je Stefan Krkobabić zapravo ispitivao svog oca i na taj način trošio dragoveno vreme poslanika opozicije.

Dok smo gledali i slušali jedno, Boško Obradović koji je sedeo na tri metra u Skupštini od Stošića ubeđivao nas je u drugo, bezočno lažući, i to u svom saopštenju objavljenom na sajtu pokreta Dveri.

- Poslanički institut pitanja Vladi Srbije poslednjeg četvrtka u mesecu, održan prvi put u novom skupštinskom sazivu posle šest meseci nove Vlade, pretvorio se u farsu u kojoj Krkobabić sin pita Krkobabića oca i ovaj mu odgovara trošeći vreme za pitanja narodnih poslanika opozicije - naveo je Obradović u svom saopštenju.

Ono što je najtužnije od svega, je činjenica da je Obradović nastojao da "napravi ludim" građane Srbije koji su pomno pratili sednicu parlamenta i videli da se Stefan Krkobabić čak nije ni obraćao na njoj.

“Radi se o klasičnom lažovu, koji je pokušao sve da ispinuje, i to priču koja je u direktnom prenosu išla na televiziji. I to sve kako bi obesmislio celu proceduru, dobro se zna ko je postavio pitanja i da se radi o poslaniku Stošiću koji je sedeo na nekoliko metara od njega, tako da je mogao dobro da vidi ko pita i da čuje šta se pita. Ali radi se o prefriganom lažovu, koji to radi dugi niz godina i izaziva lažni senzacionalizam. Poslanik Stošić je imao pitanja za predstavnike Vlade i između ostalog i za ministra o brigu za selu i to nema nikakve veze sa partijskom pripadnošću” - rekao je Stefan Krkobabić, predsedniik Poslaničke grupe PUPS – Solidarnost i pravda za ALO.

Iz PUPS poručuju i to da laži i obmane više ne mogu da prođu i da je građanima Srbije jasno sa kim imaju posla.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading