ANA BRNABIĆ PRIMILA STUDENTE PRAVNOG FAKULTETA POSLE VELIKOG USPEHA: Vlada Srbije će nastaviti da ulaže u mlade!
Foto: Alo/Slobodan Miljević

 Takođe, na ovom takmičenju student Marko Došlić dobio je nagradu za jednog od najboljih govornika na takmičenju (Honorable Mention), a beogradski tim je pohvaljen i za jednu od najboljih tužbi (Honorable Mention for Claimant Memorandum) u pisanom delu takmičenja. 

Premijerka Brnabić čestitala je studentima i timu nastavnika na postignutom uspehu i istakla da je njihov uspeh velika čast za našu zemlju i za Beogradski Univerzitet. 

Predsednica Vlade zahvalila im je na tome kako su predstavljali Srbiju. 
Brnabić je naglasila da će Vlada Srbije nastaviti da ulaže u mlade,  da bude snažna podrška studentima i dodatna motivacija da nadograđuju stečena znanja i konstantno teže usavršavanju, jer upravo su oni okosnica perspektivne budućnosti naše zemlje.
Studenti su izrazili želju da usavršavaju svoje znanje i veštine na univerzitetima u svetu, a nakon toga da se vrate u Srbiju kako bi doprineli razvoju svoje zajednice i države.
 
Sastanku su prisustvovali i rektor Beogradskog univerziteta prof. dr Vladan Đokić, dekan Pravnog fakulteta Zoran Mirković i mentori tima prof. dr Vladimir Pavić i doc. Dr Milena Đorđević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rada

25.04.2023 16:41

Ulažemo u mlade, ulažemo u budućnost ove zemlje! Tako treba!

Marko

25.04.2023 16:42

Svaka čast našim mladim uspešnim studentima. Treba ih nagraditi.