NOVO POGLAVLJE NA POLITIČKOJ SCENI VALJEVA: SPS kaznio razjarenog Pavlovića! Napadao, vređao, omalovažavao, tražio da se krše zakoni!
Foto: sns.org.rs

Saopštenje GrO SNS Valjevo vam prenosimo u celosti:

"Naime, Đorđe Pavlović je smenjen sa mesta šefa odborničke grupe SPS-a u Skupštini grada Valjeva. 

Pod patronatom Socijalističke partije Srbije Đorđe Pavlović je poslednje tri godine svoj politički rejting gradio isključivo na napadima, vređanju i omalovažavanju isključivo Srpske napredne stranke i svih dostignuća grada i gradonačelnika.

Sva pozitivna dela gradskih vlasti predstavljao je kao veliki nerad i minus za građane Valjeva. Kroz zloupotrebu javnog medijskog prostora obračunavao se sa mnogim predstavnicima Srpske napredne stranke u Valjevu koji rade na odgovornim mestima. Taj razjareni čovek nije imao ni meru ni granicu u vređanju gradonačelnika i njegovih saradnika, predsednice i rukovodstva Skupštine, direktora javnih preduzeća i ustanova, direktora institucija.

Profesiju pravnika je bacio pod noge, tražio je da se krše zakoni i pravilnici, a omiljena meta napada i uvreda bila mu je predsednica Komisije za dodelu nagrada grada Valjeva. Vređao je žene iz Srpske napredne stranke i prava svih građanki Valjeva. Pokušavao je da gradsku Skupštinu pretvori u cirkusku arenu, a sve one koji su mu se suprostavili ponižavao je, tražio njihovu smenu i izvrgavao ih ruglu na naknadnim konferencijama za medije.

Jurišnik Pavlović je metamorfozom preko noći prerastao u navodnog borca za ljudska prava predstavljajući sebe moralnim kolosom i spasiocem Valjeva, a zaboravljajući koliko je štete žiteljima Valjeva naneo u prethodnim godinama dok se „borio sa polutkama“ i drugim izazovima u Vodovodu.

Ali, kao što poslovica kaže: „Možeš kako hoćeš, ali ne možeš i dokle hoćeš“, tako se i desilo sa lažnim spasiocem Valjeva. Socijalistička partija Srbije Gradski odbor  Valjevo dostavio je Skupštini grada informaciju o promeni šefa odborničke grupe. Umesto Đorđa Pavlovića ubuduće šef odborničke grupe „SPS-JS“ u Skupštini grada Valjeva biće dr Zoran Živković, dok će zamenik šefa odborničke grupe biti dr Dušan Mirković.

GrO SNS Valjevo pozdravlja ispravnu odluku valjevskih socijalista čudeći se što do nje i ranije nije došlo. Ovaj potez socijalista otvara novo poglavlje na političkoj sceni Valjeva u smislu mogućnosti konstruktivnijih odnosa između dve političke grupacije koje već zajednički participiraju u republičkoj vlasti."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading