NA VELIKU ŽALOST NATO POTRČKA U BRISELU NIŠTA NIJE POTPISANO Petković: Ponoša će istorija pamtiti po topljenju tenkova
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bs

Saopštenje člana Predsedništva SNS Petra Petkovića, prenosimo u celini

Na veliku žalost NATO potrčka Zdravka Ponoša ništa u Briselu juče niti je potpisano, niti je dogovoreno, a što bi bilo na štetu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

U svojoj pustoj želji da Srbija u Briselu kapitulira, srpska opozicija medju kojom i Ponoš sada se oduševljeno poziva na papir koji nije nikakva novina niti proizvod jučerašnjih razgovora, već dokument o kom je javnost već upoznata i koji je i sam predsednik Aleksandar Vučić predstavio u Skupštini Srbije. 

Beograd je ostao čvrsto na svojim pozicijama, zalažući se pre svega za Zajednicu srpskih opština koja mora da se prvo formira, ali Ponoša najmanje zanima dobrobit Srbije i srpskog naroda, već kako da ućari neki jeftin politički poen.

Šta god rekao i uradio, Ponoša će istorija pamtiti po topljenju tenkova i uništavanju srpske Vojske, a Vučića će pamtiti po novim putevima, bolnicama, fabrikama, radnim mestoma, borbi za Kosovo i Metohiju i kampanji otpriznavanja koja je rezultirala sa čak 27 povučenih priznanja.

A to što je Vučić pobedio Ponoša na predsedničkim izborima sa 1.600.000 glasova razlike jasno govori kome narod veruje i ko se iskreno bori za srpski narod na KiM i državu Srbiju u celini, stoji u saopštenju člana Predsedništva SNS Petra Petkovića.

Zapratite naš Viber kanal ŽIVELA SRBIJA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading