KURTI UHVAĆEN U LAŽIMA! Veliki udarac Prištini
Foto: EPA/EPA

"Laž i samo laž od strane Aljbina Kurtija. Dve decenije Beograd je finansijski podržavao potrošnju elektirčne energije na severu KiM i primera radi od novembra 2009. do decembra 2020. godine za te namene smo izdvojili 171 milion evra. Zato neka Kurti nađe drugačiji izgovor za to što mu je kasa prazna i neka prestane da laže i kriminalizuje Srbe. Dodatno, jedina odgovorna za nesprovođenje energetske Mape puta jeste Priština koja ne želi da dodeli Elektroseveru distributivne usluge. Priština, stop fake news!", napisao je Petković na Tviteru.

 

 

Petković je ranije danas istakao da pokušaj samoprozvanog ministra Dželjalja Svečlje da kriminalizuje Srbe i ceo sever na KiM nikoga neće ni zavarati ni uplašiti.

On je dodao da Svečlja koristi izolovane i pojedinačne slučajeve za svoju prljavu propagandu i otvorenu mržnju prema svemu srpskom.

- Da budem sasvim jasan, nikada srpski narod, ni predstavnici Srba, niti zvanični Beograd nisu, niti će, podržavati bilo kakav kriminal, ma čije ime i prezime da nosi i tu nema ni dileme, ni pregovora, niti se tome iko suprotstavlja. Davno je poznato da lažov u poštenje ne veruje i to što kriminalci proglašavaju čitav jedan narod kriminalnim, govori više o njihovoj nečistoj savesti - navodi se u saopštenju Petkovića.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading