"IMAJU BOGATOG SPONZORA IZ HRVATSKE" Šešelj otkrio šta se krije iza "patriotizma" Boška Obradovića, Milice Zavetnice i Miloša Jovanovića
Foto: Printscreen Happy TV

- Izgleda kao da Boško Obradović, Milica Šljivovica i Miloš Jovanović imaju nekog bogatog sponzora iz Hrvatske koji ih snabdeva - u svom stilu rekao je Šešelj.

On je naglasio da nije problem to što je na stolu bila "Jana", već činjenica da se ovi političari lažno predstavljaju kao patriote, a u stvari samo čekaju trenutak da neko iz vlasti prizna lažnu državu Kosovo, kako bi se oni dočepali čela države.

Foto: Twitter/printscreen

 

 

Šešelj je podsetio i na izjavu Boška Obradovića da "nije rusofil", kao i na sastanak koji su predstavnici ovih stranaka održali sa Draganom Đilasom neposredno posle izbora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pera

25.01.2023 12:17

U Jajcu je jevrein Tito isekao etnički prostor srba na republike oformili vlast u sfrj savezom ustaše-komunisti pod maskom bratstvajedinstva nasakrirao srpski identitet emitovao šifru u jajcu grb 6baklji vatra simboliše rat I raspad a i jevrejsku šifru "Tito posle Tita" da jevrein Tito2 soros nastavlja kontinuitet planu iz Jajca rasturanje države po tim granicama na štetu Srba! Danas Tito2 Soros nastavlja kontinuitet holokausta nad Srbima sa istim reoublikama koje su danas države međunarodno oriznwtd tome mnogo snažnije nego republike pa sve te Titive države Hrvati Slovenci Makedonci Crnogorci Bošnjaci sve izmišljene nacije napadaju Srbiju iznutra u TITOVOJ ORGANIZACIJI POD KOMANDOM I NJEGOVIM NOVCEM!