PUNA PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU "Jedini je koji može da sačuva Srbiju"
Foto: EPA/Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

"U poslednjoj deceniji desile su se najveće i najbolje promene u Srbiji. 

Znamo mi naprednjaci, baš kao što zna i cela Srbija, da je to na prvom mestu zasluga predsednika Aleksandra Vučića. 

Od zemlje koja je bila ruinirana i ponižena, gotovo bez života i budućnosti, u kojoj su mladi bili na margini, a njihove ideje se gubile u besparici, danas sa ponosom govorimo o svim uspesima Srbije. Osnažili smo ekonomiju, imamo stabilne finansije, nezaustavljivo gradimo našu zemlju. 

U ovim izazovnim i turbulentnim vremenima nama je preko potrebna sigurna i stabilna politika, da bismo našu Srbiju uspeli da sačuvamo. To možemo samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu Srbije i Srpske napredne stranke.

Predsedniče, Vi ste nas učili da se borimo, i naučili nas da pobeđujemo. Vaši naprednjaci, i narod Srbije želi da nastavimo da pobeđujemo. 

Tim putem možemo ići jedino ako ste Vi naš kapiten!

Za Vas, za nas, za Srbiju - predaja nije, niti će ikada biti, opcija!"

Božić: Vučić pokazao da je jedini sposoban da vodi državu

Sandra Božić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rekla je da je predsednik Vulić dokazao da je sposoban da vodi državu.

"Toliko puta i u najtežim momentima za Srbiju pokazao je da je jedini sposoban da vodi državu i sačuva je! Njemu dugujemo napredak, njemu dugujemo mir, njemu dugujemo paradigmu uspeha kojoj nas je okrenuo nakon toliko decenija propadanja! Zbog njega je Srbija danas poštovana i država sa integritetom sa kojom se više niko ne može potkusurivati!

On nas čuva od svih međunarodnih vetrova koji duvaju u središte Balkana stotinama godina! Rodio se jedan koji je rekao dosta!

Retko istorija da ovakvog državnika, koji je bure baruta smirio i od njega napravio raskrsnicu puteva za koju je zainteresovan čitav svet! Izgradio je Srbiju, postao veći i od najvećih ikada!

Njegov odlazak sa čela SNS bio bi strahovit, nemerljiv gubitak! Za njega ne postoji zamena, ni sada ni za 1000 godina. Bez njega, bure baruta se ponovo pali!

A Jugoistočna Evropa u moru izazova, rizika i pretnji u sumanutoj i nepredvidivoj promeni međunarodnog poretka gubi onog jednog jedinog preostalog stožera stabilnosti i inicijatora izgradnje mira na Zapadnom Balkanu

Predsedniče, potrebni ste Srbiji! Potrebni ste našoj deci i generacijama koje dolaze! Potrebni ste budućnosti, koja bez vas na čelu nikada neće biti ista! Znam da je teško i da su ozbiljni pritisci nad Srbijom i Vama lično!

Istrajaćemo zajedno, zajedno sa građanima koji su vam dali bezgranično i nikada veće poverenje da ih mudro vodite i sačuvate!

Svi za jednog, jedan za sve! Živela Srbija!

Tomić: Srbija nije imala odlučnijeg i mudrijeg lidera

Zoran Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekao je da Srbija nije imala mudrijeg i odlučnijeg lidera od Aleksandra Vučića.

U svojoj modernoj istoriji Srbija nije imala energičnijeg, odlučnijeg i mudrijeg lidera od Aleksandra Vučića. Svojim radom i borbom uspeo je da Srbiju od zemlje gubitnika i mizerije, pretvori u zemlju šansi, razvoja i napretka. Zahvaljujući njemu postali smo ekonomski šampioni, izgradili bolnice, puteve, izborili se sa pandemijom i sa mnogim krizama i izazovima koji su stavljeni pred nas. Prvi je lider koji otvoreno priča sa narodom o svim problemima i izazovima, koji se ne libi da podršku za svoje ideje i programe traži od naroda i uvek je spreman da račun položi istom tom narodu. Izdržao je brojne udarce, mnogo i niskih, koje su mu zadali tajkuni, separatisti i drugi mrzitelji kojima jaka Srbija smeta, jer je zaista Srbiju stavio na prvo mesto. Borio se i bori se za naš narod da ostane i opstane na vekovnim ognjištima i kad je najteže on je uz svoj narod. 

Zato je sad nikad važnije da svi mi budemo uz njega, da mu ne dozvolimo da posustane i da mu pružimo punu podršku da ostankom na čelu SNS i Republike Srbije našu zajedničku borbu za očuvanje Kosova i Metohije nastavimo i izborimo se za viziju moderne i evropske Srbije. Predaja nije i niti će biti opcija predsedniče, tvoji naprednjaci i narod je uz tebe!"

"Puna podrška Vučiću"

Gradski odbor SNS izdao je saopštenje danas u kojem daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u daljem vođenju države. Saopštenje prenosimo u celosti.

"Gradski odbor Srpske napredne stranke, u jednom od najvažnijih tretutaka novije srpske istorije, pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja će obezbediti konačni mir na prostorima Kosova i Metohije, a istovremeno zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma. Naprednjaci Novog Sada pozivaju sve aktere srpske političke scene da se u ovom odsudnom trenutku, kada su Srbija i njen predsednik pritisnuti sa svih strana neverovatnim ucenama, stave pod istu zastavu i pokažu jedinstvo koje će pokazati svetu koliko srpskom narodu znači južna pokrajina. Borba za mir i teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći su nacionalni interes i u tome on ne sme da bude sam.

Zato podrška koju treba da dobije mora da bude svekolika, kako iz Stranke na čijem se čelu nalazi, tako i iz institucija, udruženja, pokreta, organizacija.

Pitanje Kosova i Metohije ne sme da ude tema dnevnog prepucavanja političkih stranaka. Srpska svetinja mora da ostane daleko iznad toga! O povlačenju predsednika sa funkcije, koju zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i to u ovom trenutku, a da samim tim Kosmet predaju onima koji nam ga otimaju, Srpska napredna stranka neće ni da razmišlja!

Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke iz Novog Sada poručuje svom predsedniku da nije i da neće ostati sam u velikoj diplomatskoj borbi, jer za nas predaja nije opcija!

Živela Srbija!"

Vučević pružio podršku Vučiću

Ministar odbrane Miloš Vučević istakao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima njegovu podršku da istraje u stalnim pritiscima i napadima koji dodatno dolaze i zbog Kosova.

 

 

– Nije lako danas boriti se za Srbiju, boriti se za njen napredak a baviti se politikom. Aleksandar Vučić je baš zato što radi za boljitak svoje zemlje konstantno na meti izdajnika, plaćenika i svih onih koji stavljaju svoje interese ispred državnih. Predsednik Srbije ima moju bezrezervnu podršku da istraje u stalnim pritiscima i napadima koji dodatno dolaze i zbog istorijski najvažnijeg srpskog pitanja – Kosova. Predaja nije opcija! Živela Srbija, živeo naš predsednik Aleksandar Vučić – istakao je Vučević.

Nedimović: Vremena su nikad teža

Branislav Nedimović, član Predsedništva, poručio je da vremena nikada nisu bila teža.

"Vremena su nikad teža. Olujni vetrovi sa svih strana pokušavaju da slome jedra najlepšeg broda na svetu, našu Srbiju. Samo jedan kapetan ima snagu da nas i ovaj put izvuče iz brodoloma koji nam spremaju. I da mu ne spomenemo ime, svi znamo ko je. Ali zbog svih koji misle loše Srbiji na glas mora da se izgovori da se ori sve - to je Aleksandar Vučić. I mora da se igra do kraja i jedini on može da vodi kroz oluju i SNS i Srbiju."

Vujović: Najvažnije jedinstvo

Irena Vujović, član Predsedništva Srpske napredne stranke je poručila da je u ovom trenutku najvažnije jedinstvo u Srbiji i apsolutna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za bolju i snažniju Srbiju.

Od izuzetnog je značaja da svi damo punu podršku presedniku koji je nebrojeno puta do sada, pokazao državničku odgovornost u sprovođenju politike za koju su građani Srbije više puta u ogromnoj većini glasali.

Istovremeno, sramno je kada vidimo da napadi dolaze od onih poilitikanata koje su ključno uticali i doveli do jednostrano proglašene nezavisnosti Кosova.

Predsednik Aleksandar Vučić je pokazao odlučnost i hrabrost, izražavajući čvrsto opredeljenje da zaštiti naše državne interese i sigurni smo da niko drugi to ne bi umeo i znao bolje da uradi od njega.

OO SNS Кladovo: Puna podrška

Povereništvo opštinskog odbora Srpske napredne stranke Кladovo, pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju situacije na Кosovu i Metohiji.

Pritisci na Srbiju sa svih strana su iz dana u dan sve jači, a Aleksandar Vučić je jedini koji može da se izbori i pronađe najbolje rešenje. 
Smatramo da Srbija i Srpska napredna stranka nikada ne bi bile iste da njih ne vodi predsednik Aleksandar Vučić. Jedino sa Vama, predsedniče, Srbija može da ide napred putem prosperiteta, a građani su svojom izbornom voljom pokazali da žele da idu tim putem.

Predaja nikada nije bila opcija za nas i niti će biti dokle god je na čelu Srbije čovek koji ima potpuno poverenje i podršku srpskog naroda. 
Predsedniče, Кladovo i cela Srbija je uz Vas jer samo sa Vama na čelu Srbije i Srpske napredne stranke možemo ostati na putu prosperiteta i odoleti pritiscima oko rešavanja situacije na Кosovu i Metohiji.

OO SNS Vrbas: Svim srcem uz  Vučića

Povodom sinoćne najave predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će se povući sa svih funkcija, Oštinski odbor Srpske napredne stranke u Vrbasu se oglasio:

"Smatramo da Srpska napredna stranka i Srbija na čijem čelu ne bi bio Aleksandar Vučić bi izazvalo katastrofu sa nesagledivim posledicama po državu i narod Srbije.

Zato molimo predsednika Vučića da i dalje ostane tu gde jeste jer niko bolje i smelije od njega ne zna i ne može da vodi Srbiju u ova teška vremena. Njagov odlazak bi srušio nade miliona ljudi u Srbiji koji su mu svojim glasovima dali mandat da vodi zemlju i narod i u dobru i u zlu, značilo bi kraj za ono za šta smo se godinama zajedno borili.

Predsedniče uz Vas smo – Srbija boljeg od Vas nema i nikada neće imati. “

OO SNS Vladimirci: Podrška predsedniku 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Vladimirci pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u načinu na koji rukovodi državom Srbijom i stara se o očuvanju mira i stabilnosti.

Predsednik je u svom dosadašnjem radu i svojim delima, koja se ogledaju u velikim i značajnim kapitalnim projektima, pokazao koliko mu je stalo do naše države i svih njenih građana. Razvoj Srbije i svih njenih regiona bio bi zaustavljen, ukoliko bi se on povukao sa svog mesta. Pritisci koje trpi i koji se pojačavaju usled nerešenih pitanja koja se tiču Кosova i Metohije iz dana u dan su sve jači i jači. Imajući u vidu da je on dokazao da radi u interesu svog naroda, upućujemo mu reči neizmerne podrške i poručujemo da predaja nije opcija, jer samo ujedinjeni i na čelu sa njim, možemo da se izborimo u ovim teškim vremenima.

GO SNS Jagodina: Srbija boljeg od Vas nema 

Povodom jučerašnje najave predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će se povući sa svih funkcija,  Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini na čelu sa predsednikom i narodnim poslanikom Nikolom Radosavljevićem oglasio se sledećim saopštenjem:

"Smatramo da Srpska napredna stranka i Srbija na čijem čelu ne bi bio Aleksandar Vučić bi izazvalo katastrofu sa nesagledivim posledicama po državu i narod Srbije.

Zato molimo predsednika Vučića da i dalje ostane na braniku otadžbine jer niko bolje i smelije od njega ne zna i ne može da vodi Srbiju u ovim, za Srbiju najtežim vremenima u novijoj istoriji. Njagov odlazak bi značio kraj za nadanja i stremljenja miliona ljudi u Srbiji koji su mu svojim glasovima dali mandat da vodi zemlju i narod i u dobru i u zlu.

Predsedniče uz Vas smo – Srbija boljeg od Vas nema i nikada neće imati."

GO SNS Novi Sad: Najvažniji trenutak novije istorije

Gradski odbor Srpske napredne stranke, u jednom od najvažnijih trenutaka novije srpske istorije, pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja će obezbediti konačni mir na prostorima Кosova i Metohije, a istovremeno zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma.

Naprednjaci Novog Sada pozivaju sve aktere srpske političke scene da se u ovom odsudnom trenutku, kada su Srbija i njen predsednik pritisnuti sa svih strana neverovatnim ucenama, stave pod istu zastavu i pokažu jedinstvo koje će pokazati svetu koliko srpskom narodu znači južna pokrajina. Borba za mir i teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći su nacionalni interes i u tome on ne sme da bude sam.

Zato podrška koju treba da dobije mora da bude svekolika, kako iz Stranke na čijem se čelu nalazi, tako i iz institucija, udruženja, pokreta, organizacija. Pitanje Кosova i Metohije ne sme da ude tema dnevnog prepucavanja političkih stranaka.

Srpska svetinja mora da ostane daleko iznad toga! O povlačenju predsednika sa funkcije, koju zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i to u ovom trenutku, a da samim tim Кosmet predaju onima koji nam ga otimaju, Srpska napredna stranka neće ni da razmišlja!

Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke iz Novog Sada poručuje svom predsedniku da nije i da neće ostati sam u velikoj diplomatskoj borbi, jer za nas predaja nije opcija!

Živela Srbija!

OO SNS Kovačica: Puna podrška

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Кovačica snažno veruje u politiku koju sprovodi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u nastojanjima da sačuva državne interese i interese svih naroda koji žive u Srbiji, a posebno i srpskog naroda na Кosovu i Metohiji. 

U skladu sa tim, uvereni smo da predsednik Aleksandar Vučić treba da ostane na mestu predsednika Srbije i nastavi da radi za dobrobit svih nas! 

Predaja za Srbiju nikada nije bila opcija niti će biti.

Jedinstvo zarad mira i stabilnosti nam je od velike važnosti, kako građana Srbije, tako i svih ostalih društvenih činilaca. 

Verujemo da će se, kao i do sada, svaki pokušaj urušenja stabilnosti i mira u našoj zemlji, prevaziđi uz podršku Vlade Srbije i vođstvo predsednika Vučića. 

Sigurni smo da ćemo uz marljiv i predan rad kao do sada, zajednički, prebroditi sve velike izazove koji nas čekaju u rešavanju istorijskog pitanja Кosova i Metohije.

Živela Srbija! Živeo Vučić!

OO SNS Rakovica: Apsolutna podrška

Opštinski odbor SNS Rakovica u potpunosti pruža podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

U njegovoj borbi za Кosovo i Metohiju i u borbi za napredak Srbije Aleksandar Vučić će uvek imati apsolutnu podršku iz Rakovice.

Opštinski odbor SNS Rakovica u potpunosti pruža podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

U njegovoj borbi za Кosovo i Metohiju i u borbi za napredak Srbije Aleksandar Vučić će uvek imati apsolutnu podršku iz Rakovice.

Ovo su teška vremena za našu državu, zato i stojimo uz našeg predsednika. Ni jednog trenutka ne pomišljamo da Srpsku naprednu stranku ili Srbiju može da vodi iko osim njega.

Imamo jednu otadžbinu, a to je Srbija. Zajedno sa Aleksandrom Vučićem nastavljamo borbu za naš narod i našu zemlju.

Predaja nije opcija!

GO SNS Valjevo: Potrebno državno i političko jedinstvo

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju teške situacije na Кosovu i Metohiji u svetlu jačanja pritisaka na Srbiju da se odrekne dela svoje teritorije u korist lažne države Кosovo.

Srbija ima dva strateška cilja, koja zastupa i u svetu brani predsednik Vučić - očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije i nastavak ekonomskog razvoja. Interes Srbije je da nastavi putem kojim je krenula, bez obzira na međunarodne pritiske. Sada su nam više od svega potrebne mudra i odlučna politika predsednika Vučića s kojom je postigao velike rezultate u odbrani Кosova i Metohije, i za koju je dobio većinsku podršku građana Srbije na predsedničkim izborima 2022.godine.

Gradski odbor Srpske napredne stranke veruje da predsednik Vučić radi sve što je u njegovoj moći u interesu naše zemlje i da Srbija može i ovaj put, s njim na čelu, da bezbedno prebrodi sve teškoće, koje su pred svima nama. Za to nam je potrebno državno i političko jedinstvo. Ovo je trenutak kada bi svi trebalo da zbijemo redove i pružimo punu podršku državnom rukovodstvu.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo poručuje:

Predsedniče, Srbija je uz Tebe! Predaja nikada nije i nikada ne može biti opcija!

GO SNS Šabac: Ne rukovodi se svojim,već opštim ciljevima

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da nastavi snažnu i odlučnu borbu u interesu Srbije i Srpskog naroda.

Teško nam je da razumemo kolikih razmera su pritisci sa kojim se suočava Aleksandar Vučić, jer niko od nas nije nikada bio suočen sa takvim ucenama za sopstvenu zemlju. Na svakom ćošku dočekuju ga neprijatna iznenađenja i provokacije, poput albanskih simbola i zastava, za stolom preteški razgovori, a na stolu već servirane odluke i mišljenja koje treba da preokrene u korist svog naroda. Pod tim i takvim pritiskom razumno postupa sve ove godine. Ne rukovodi se svojim, već opštim ciljevima.

Biran većinom naroda, baš zato što je iskren u borbi sa svoju zemlju, trpi napade od svojih i među svojima, i to u trenutku kada se za njih bori.

Verujući u njegovu mudrost, a pokazalo se da se iskreno i neumorno bori za interese naroda svog, dajemo mu snažnu podršku da vodi našu zemlju, jer takav čovek i patriota sigurno neće učiniti ništa suprotno interesima Srba i Srbije.

OO SNS Niš: Podrška predsedniku 

Jasno je, posle svega što je uradio za Srbiju, da je Aleksandar Vučić jedini čovek koji može da vodi državu i brine o interesima građana i srpskog naroda, ma gde on bio. Bio je spreman da pod znak pitanja stavi podršku koju dobija od naroda sprovođenjem niza po sebe nepopularnih mera, ali posle popravljanja finansijske situacije u zemlji, dobio je nedvosmislenu i još jaču podršku da budi Srbiju i diže je iz pepela. Pokrenuo je mnogo dobrih projekata, uticao na izgradnju infrastrukture, podstakao privredni rast i ekonomski razvoj i učinio da Srbija bude poštovana kao nikada ranije. 

Aleksandar Vučić je jedini lider koji treba i može da vodi Srpsku naprednu stranku na pravi način - u nove pobede, kroz nove izazove, hrabro i postojano. Zbog njegovog smisla za politiku i liderstvo Srpska napredna stranka traje!

Opštinski odbor SNS Crveni krst Niš pruža snažnu i nedvosmislenu podršku predsedniku da nastavi da vodi državu i stranku! Želimo da pobeđujemo sa njim na čelu i da kličemo - živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić!

OO SNS Žabalj: "Srbija boljeg od Vas nema"

Povodom najave predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će se povući sa svih funkcija, Oštinski odbor Srpske napredne stranke u Žablju oglasio se i istakao da bi Srbija bez Aleksandra Vučića na čelu bila katastrofa, sa velikim posledicama po državu i narod. 

"Molimo predsednika Vučića da i dalje ostane na braniku otadžbine, jer niko bolje i smelije od njega ne zna i ne može da vodi Srbiju u ovim, za Srbiju najtežim vremenima u novijoj istoriji. Njagovo povlačenje sa pomenutih funkcija značilo bi kraj za nadanja i stremljenja miliona ljudi u Srbiji koji su mu svojim glasovima dali mandat da vodi zemlju i narod i u dobru i u zlu. 

Predsedniče uz Vas smo – Srbija boljeg od Vas nema i nikada neće imati", poručili su iz OO SNS Žabalj.

OO SNS Kovin: Odbacuje svaku pomisao da se predsednik povuče

Opštinski odbor Srpske naprede stranke u Кovinu, pruža apsolutnu podršku politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić i odbacuje svaku pomisao da se predsednik povuče, pre isteka mandata, pritiscima neistomišljenika, koji su vođeni ličnim interesima.

U ovim teškim momentima, za Srbiju je najvažnije da se reši pitanje Кosova i Metohije, i zato nam je potrebno da predsednik ostane, jer se zalaže za mir, stabilnost koja nam  je u ovom trenutku potrebna.

Predaja nije opcija!

Zajedno možemo sve! Narod je uz Vas. 

GO SNS Sombor: Apsolutna podrška predsedniku 

Gradski odbor SNS Sombor pruža apsolutnu podršku predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke, Aleksandru Vučiću, u borbi za odbranu naših nacionalnih i državnih interesa, te borbi za pristojnu i normalnu Srbiju.

Svedoci smo da se Srbija poslednju deceniju nalazi na putu prosperiteta, da se radi i gradi, a sve zahvaljujući politici koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka.

Takođe, svedoci smo i konstantnih napada onih koji Srbiju žele da vide na dnu, te izražavamo sigurnost da jedino sa predsednikom Vučićem naša država može da sačuva mir i stabilnost, a sve ostalo bi za nju bio najcrnji scenario. U ovim posebno teškim danima kada se očekuje odgovor Srbije u vezi sa rešavanjem pitanja Кosova i Metohije sigurni smo da samo predsednik Aleksandar Vučić može doneti pravo rešenje.

Predaja nije opcija! Živela Srbija!

OO SNS Lajkovac: Jedinstveni u podršci Vučiću i borbi za Srbiju

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lajkovac pruža neupitnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću. Smatramo da bi njegovo povlačenje bilo ravno katastrofi neslućenih razmera, kako po Srpsku naprednu stranku, tako i po čitavu Srbiju. Previše je znoja, krvi i rada uloženo u protekloj deceniji zarad bolje budućnosti Srbije da bismo na tom putu stali sada.

Svako, bio on član stanke ili neko od političkih protivnika, ko u ovako odsudnom trenutku za našu otadžbinu, u trenutku kada je više no ikada potrebno da zbijemo redove i posvetimo se rešavanju pitanja Кosova i Metohije, dovodi u pitanje kurs politike predsednika Vučića, njegove motive koji su uvek bili i biće isključivo borba za dobrobit Srbije, radi direktno i nesumnjivo protiv naše zemlje.

Neka se svi koji u ovom trenutku uskrate podršku Vučiću ne zavaravaju da su na pravoj strani, da Srbiju i Кosovo i Metohiju vole više od predsednika, da bi mogli bolje i snažnije od njega da se bore. Istorija će suditi o njihovoj izdaji.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Lajkovac stoji, kao i uvek, uz predsednika Vučića i deliće njegovu sudbinu, povinovati se njegovim odlukama. Rečima predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića: '' Pakuješ se ti, pakujemo se i mi! Ili ćemo se svi zajedno boriti za Srbiju ili sve ovo nema više smisla!''

Živeo Aleksandar Vučić!
Živela Srbija!

GO SNS Кraljevo: Predaja nije opcija

Gradski odbor Srpske napredne stranke Кraljevo daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju situacije na Кosovu i Metohiji.

Pritisci na Srbiju sa svih strana su iz dana u dan sve jači, a jedini ko može da se izbori za najbolje rešenje jeste Aleksandar Vučić. Pred nama su teški dani ali narod je uz Vas predsedniče i veruje Vam da sve radite u najboljem interesu naše države.

Predaja nije opcija i za nas nikada neće biti dok je na čelu Srbije čovek uz koga je sav srpski rod!

GO SNS Smederevo: Molimo predsednika da ostane

Povodom najave predsednika Srbije i Srpske napredne stranke, Aleksandra Vučića da će se povući sa svih funkcija, Gradski odbor Srpske napredne stranke Smederevo daje sledeće saopštenje:

U vremenu kada je atmosfera u svetu krajnje ozbiljna, kada se pritisci na Srbiju pojačavaju, smatramo da bi Srbiju i Srpsku naprednu stranku na čijem čelu ne bi bio Aleksandar Vučić, čekala apsolutna katastrofa sa nesagledivim posledicama po državni i nacionalni interes. Njegov odlazak stvorio bi prostor za povratak onih koji su Srbiju pokušali da sahrane, štiteći svoje, a ne državno pitanje, urušila bi se nadanja miliona građana naše države, koji su podržali politiku Aleksandara Vučića i izbrisala bi se budućnost jedne suverene i demokratske zemlje.

Zbog budućnosti naše Srbije i građana molimo predsednika Aleksandra Vučića da ostane na kormilu države i stranke u ovim smutnim vremenima, jer niko bolje, sigurnije i odgovornije ne može da vodi Srbiju kroz buru u ovom istorijskom razdoblju.

Predaja nikada nije i neće biti opcija!
Smederevo je uz Vas!

OO SNS Velika Plana: Predsedniče, Srbija je uz Vas

Povodom jučerašnje najave predsednika Srbije i predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će se povući sa svih funkcija, Opštinski odbor SNS u Velikoj Plani, na čelu sa predsednikom Živanom Đurišićem, oglasio se sledećim saopštenjem:

 ,,Smatramo da bi jučerašnja najava predsednika Aleksandra Vučića da će se povući sa svih funkcija, imala nesagledive posledice po državu i narod Srbije. Sada više nego ikad treba da budemo jedinstveni, da svi zajedno damo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za državu i nacionalne interese. Zato dajemo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da i dalje ostane uz Srbiju i srpski narod, jer niko drugi bolje od njega ne zna i ne može da vodi Srbiju u ovim teškim vremenima".

Dela govore više od reči. Predaja nikad nije bila opcija!

GO SNS Leskovac: Puno poverenje 

Na čelu sa predsednikom Vučićem Srbija se godinama kreće putem ubrzanog razvoja i prosperiteta na svim poljima. Državničke i diplomatske sposobnosti predsednika su podigle ugled naše zemlje u čitavom svetu i visoko pozicionirale Srbiju u međunarodnoj zajednici. Bezrezervno verujemo da je svaka doneta odluka isključivo u interesima srpskog naroda, u skladu sa nacionalnim identitetom i duhovnim potrebama.

Stoga, Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac pruža bezuslovnu podršku predsedniku u rešavanju situacije na Кosovu i Metohiji, uz čvrsto uverenje da poseduje mudrost i neophodnu snagu da na najbolji način, u nimalo lakim uslovima, zastupa interese svoje države i svog naroda.

Predsednik Aleksandar Vučić je jedini koji svojim radom može i ubuduće čuvati interese Srbije, nastaviti čitav razvoj zemlje, stvaranje boljih uslova života i obezbediti očuvanje mira i stabilnosti.

OO SNS Bela Palanka: Apsolutna podrška

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bela Palanka pruža apsolutnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i politici koju vodi u borbi za očuvanje mira,stabilnosti i nacionalnog jedinstva!

Pružamo podršku jedinom političaru koji se iskreno bori za Srbiju,jer naša zemlja boljeg lidera i državnika nema,niti će ikada imati.Smatramo da je najvažnije za Srbiju da se reši problem Кosova i Metohije,zato nam je potrebno jedinstvo.

Dok je Aleksandar Vučić na čelu Srpske napredne stranke građani su sigurni da borba za mir i bolju budućnost zemlje neće izostati.

Predaja nikad nije i neće biti opcija!

OO SNS Bačka Palanka: Najbolji se ne menjaju 

Srpska napredna stranka i Srbija samo na čelu sa Aleksandrom Vučićem mogu i dalje da pišu novu istoriju Srbije.

Protekla decenija je dokaz tome jer su donete najveće i najbolje promene za Srbiju.

Aleksandar Vučić štiti državne i nacionalne interese, obezbeđuje ekonomski i finansijski napredak.

Potreban je Srbiji jer jedini može da se izbori za Srbe na Кosovu i Metohiji. 

Ponosni smo na sve dosadašnje rezultate i verujemo da oni mogu da budu sve veći i bolji samo pod liderstvom Aleksandra Vučića, kao i da je za funkcionisanje i stabilnost SNS-a i Srbije najvažnije da on ostane na čelu stranke. 

Promene nisu potrebne i predaja nije opcija jer se najbolji ne menjaju i ne predaju.

GO SNS Zaječar: Više nego ikada pokažimo jedinstvo

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru pruža podršku politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić i odbacuje svaku pomisao da se predsednik povuče, naprednjaci žele da Aleksandar Vučić ostane njihov lider!

U jednom od najvažnijih tretutaka novije srpske istorije, pružamo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja u prethodnih deset godina donosi rezultate na koje smo ponosni. U ovim izazovnim vremenima nama je potrebna stabilna i sigurna politika, jer želimo da sačuvamo svoju državu, a to možemo samo ako na njenom čelu bude Aleksandar Vučić.

Želimo da se nastavi kontinuitet u vođenju politike koja će obezbediti mir na Кosovu i Metohiji, koja će zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma. Borba za teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći je nacionalni interes, i u toj borbi on nije sam.

Čvrtstog smo stava da ne želimo nikakvu promenu kad kada reč o lideru naše stranke, jer Srpska napredna stranka samo sa njim na čelu nastavlja da vodi Srbiju putem prosperiteta, razvoja i mira.

Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru poručuje predsedniku Vučiću da neće ostati sam u ovoj borbi, jer za nas predaja nije opcija! Moramo više nego ikada da pokažemo jedinstvo i zajedništvo.

OO SNS Sečanj: Neophodno da svi politički akteri zaborave razlike

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Sečnju daje apsolutnu podršku politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i kategorički odbacuje svaku sugestiju da on treba da napusti svoju poziciju pre isteka mandata. Smatramo da su oni koji su motivisani ličnim interesima i nerealnim ambicijama odgovorni za oštećivanje njegovog posvećenog rada u rešavanju brojnih nasleđenih problema u zemlji.

Verujemo da je najvažniji interes Srbije da se reši vekovni problem Кosova i Metohije i da je jedinstvo i stabilnost važniji nego ikada. Zbog toga je neophodno da svi politički akteri zaborave razlike i stanu na istu stranu kako bi služili svojoj zemlji i njenim građanima, dok se borimo za najveći nacionalni interes.

Živeo Aleksandar Vučić! Živela Srbija!

OO SNS Inđija: Puna podrška 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Inđija, u najvažnijem trenutku novije srpske istorije, pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja će obezbediti konačni mir na prostorima Кosova i Metohije, a istovremeno zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma.

Borba za mir i teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći su nacionalni interes i u tome on ne sme da bude sam. O povlačenju predsednika sa funkcije, koju zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i to u ovom trenutku, a da samim tim Кosmet predaju onima koji nam ga otimaju, Srpska napredna stranka neće ni da razmišlja!

Zbog toga Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz Inđije poručuje svom predsedniku da nije i da neće ostati sam u velikoj diplomatskoj borbi, jer za nas predaja nije opcija!

Živela Srbija!

OO SNS Bogatić: Zajedno možemo sve

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bogatić daje punu podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici mira, stabilnosti, ekonomskog prosperiteta i teritorijalnog integriteta Republike Srbije.

Svedoci smo da pritisci na našu zemlju sa svih strana postaju sve jači, a jedini ko može da se izbori za najbolje rešenje jeste Aleksandar Vučić. Zato sinoćna najava predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će se povući sa svih funkcija, za naš odbor je apsolutno neprihvatljiva. Njagov eventualni odlazak bi poništio sve ono što se mukotrpno gradilo u poslednjoj deceniji, kako na unutrašnjem, tako i na spoljnopolitičkom planu.

Rezultati su ostvareni zahvaljujući viziji i energiji čoveka kome su milioni ljudi ukazali poverenje da vodi zemlju u krajnje izazovnim vremenima.

Predsedniče, uz Vas smo, u dobru i zlu, predaja nije opcija i za nas nikada neće biti dok ste Vi na njenom čelu! Do novih pobeda za Srbiju – zajedno možemo sve!

OO SNS Ljig: Neophodno zajedništvo i stabilnost

Opštinski Odbor Srpske napredne stranke Ljig daje apsolutnu podršku politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i odbacuje svaku pomisao da pre isteka mandata ode sa mesta Predsednika Republike Srbije, odnosno da se povuče pod pritiscima i mišljenjima onih, koji su svojim postupcima, vođeni ličnim interesima i nerealnim ambicijama, ometali njegov posvećeni rad na rešavanju mnogobrojnih nasleđenih problema u državi.

Кrajnje je vreme da Srbija reši vekovni problem Кosova i Metohije. Više nego ikada nam je neophodno zajedništvo i stabilnost. U najtežim trenucima treba da zaboravimo razlike i stanemo u jednu kolonu koja će biti u službi svoje države i njenih građana, dok branimo najveći nacionalni interes.

Nadamo se da ćemo zajedničkim i posvećenim radom prebroditi sve nesporazume i izazove koji nas očekuju. Moramo da nastavimo zajedno da radimo i napredujemo.

Predsedniče, sa Vama smo i uz Vas!

Srbija i Ljig su ponosni na Vas!

Samo sa Vama zajedno možemo sve!
Živeo Aleksandar Vučić!

Živela Srbija!

GO SNS Čačak: Кarađorđeva hrabrost i Miloševa mudrost

Danas kada nam je više nego ikad potrebna Кarađorđeva hrabrost i
Miloševa mudrost, a to imamo u jednom čoveku, državniku i pobedniku –
Aleksandru Vučiću, javljaju se moralni totemi koji o sebi misle da su
svetionici patriotizma i nacionalne odgovornosti, a u stvari imaju snagu
lampice na jelkici, opozicija na baterije, političke kamikaze raznih
profila.

Predsednika Vučića napadaju šibicari koji traže kuglicu, a ne rešenje za
najveće državne i nacionalne izazove, kamenice u tuđim rukama, opskurni
likovi koji su se ispisali iz politike, što im je i narod na izborima
mnogo puta pokazao, tzv „elita“, ne znajući da elitu čine ljudi koji su
obrazovani deo naroda, a ne oni koji su izdvojeni deo naroda. Napadaju
Aleksandra Vučića i sa leve i sa desne strane političkog spektra, oni
kojima su „Otpisani“ omiljena serija, pa im je Tihi jednako drag i sa
petokrakom i sa kokardom.

Takvi znaju da postavljaju pitanja, da kritikuju, prigovaraju, osuđuju, da ne
praštaju, a u suštini ne znaju ništa o državničkoj odgovornosti i brizi za
narod i Srbiju.
Кad god smo pomislili da su dotakli dno, oni nastavljaju još dublje da
kopaju.

Smisao istorije srpskog naroda nije samo da se preživi, da se bolje i
lakše živi, već da se časno živi. Jedini garant časti, mira i stabilnosti
je Aleksandar Vučić.

Brod ne tone zbog vode koja je oko njega, već zbog vode koja uđe u njega.  Zato pružamo najsnažniju i nedvosmislenu podršku Aleksandru Vučiću da vodi Srpsku naprednu stranku i Srbiju, jer je on neprobojna brana naše otadžbine i ne postoji niko drugi ko bi vodio Srbiju u najtežim vremenima u njenoj novijoj istoriji.

Predaja nije opcija i za nas nikad neće biti, dok je na našem čelu
predsednik Aleksandar Vučić!

OO SNS Surčin: Bezrezervna podrška

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Surčin daje bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju situacije na Кosovu i Metohiji.

U trenutku kada je Srbija izložena ogromnim pritiscima oko rešavanja Кosovskog problema lešinari iz opozicije se grabe za sitne političke poene. Utrkuju se ko će više i glasnije da pljune na Srbiju, dok se ulizuju njihovim centrima moći. Takozvana opozicija, sačinjena od otpadaka bivšeg tajkunskog režima, ima samo jedan zajednički cilj, a to je slaba Srbija, Srbija na kolenima.

Iz dana u dan pritisci na Srbiju su sve jači, a jedini ko može da se izbori za najbolje rešenje jeste Aleksandar Vučić i neće im dozvoliti da se vratimo u prošlost.

Pred nama su teški dani, ali narod je uz Vas i pruža punu podršku politici koju vodite, a to je jaka i stabilna Srbija.

Izborni rezultati to nedvosmisleno pokazuju, da je Aleksandru Vučiću mesto na čelu države, a takozvanoj opoziciji mesto u političkom blatu.

Predaja nije opcija i za nas nikada neće biti dok je na čelu čovek uz koga je sav srpski narod, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić!

OO SNS Mali Zvornik: Puna podrška

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Zvornik pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da ostane na čelu političke stranke koju je stvorio i koju uspešno vodi dugi niz godina i da nastavi da se, kao njen lider i predsednik Republike Srbije, bori za srpski narod i nacionalne interese, jer je svojim dosadašnjim radom dokazao da je sposoban za to i da mu je Srbija na prvom mestu.

Mudrom politikom i zalaganjem, Vučić je našu zemlju u kratkom roku preporodio i učinio da ekonomski i u svakom drugom pogledu uznapreduje.

Uprkos svim preprekama na koje je nailazio i nastojanjima političkih protivnika da diskredituju njegov rad i osujete svaku dobru ideju i nameru, on je uspevao da se izbori, pronađe rešenje i ostvari najbolje rezultate za Srbiju.

Moramo da nastavimo putem napretka i razvoja, da gradimo puteve, uređujemo škole, vrtiće, bolnice, domove zdravlja, otvaramo radna mesta i zato predaja nije opcija.

Verujemo da će Vučić uspeti da istraje i u svakoj situaciji pronađe najbolje rešenje za svoj narod i državu i zato mu i u ovim izuzetno teškim danima pružamo bezrezervnu podršku i poverenje da nastavi da nas vodi, jer iskreno verujemo da je on jedini dovoljno snažan, mudar i iskusan političar i lider koji može da se izbori sa izazovima sa kojima se suočava naša zemlja.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Zvornik stoji uz predsednika Aleksandra Vučića i državotvornu politiku za koju se hrabro bori i poziva sve u Srbiji da učine isto, da time pokažemo da smo jedinstveni u pogledu pitanja od nacionalnog značaja, jer predaja nije opcija!

Živeo Vučić! Živela Srbija!

POVERENIŠTVO SNS Negotin: Podrška politici predsednika

Povereništvo Srpske napredne stranke u Negotinu daje apsolutnu podršku politici predsednika stranke Aleksandra Vučića i smatra da Srpska napredna stranka i Srbija bez predsednika Vučića na čelu, ne mogu da napreduju i ostvaruju nove pobede, kako na ekonomskom, tako i na političkom planu.

Mnogo toga je u protekloj deceniji urađeno zahvaljujući našem predsedniku Vučiću, njegovoj viziji i energiji. Isključivo zahvaljujući njegovoj mudrosti, predanosti i hrabrosti da u teškim vremenima, uprkos neverovatnim pritiscima, donoseći odluke koje su važne za naš narod, budućnost zemlje i generacija koje će doći, Srbija se gradi i unapređuje u svim oblastima.

Politika mira i stabilnosti za koju se zalaže, osnažila je našu zemlju, stvorila nove i ojačala naše diplomatske veze i prijateljstva sa mnogim zemljama u okruženju i svetu.

Želimo da nastavimo putem napretka sa predsednikom Vučićem na čelu!

Poštovani predsedniče, Srbiji je neophodno Vaše vođstvo!

OO SNS Gornji Milanovac: Jasna i nepodeljena podrška

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu na čelu sa Dejanom Кovačevićem u ovom izazovnom trenutku za Republiku Srbiju, kada se naša zemlja suočava sa snažnim pritiscima dela međunarodne zajednice vezano za Кosovo i Metohiju, pruža jasnu i nepodeljenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi da vodi mudru i državotvornu politiku u interesu građana republike Srbije.

Zato je sada nikad važnije da svi mi budemo uz njega, da mu ne dozvolimo da posustane i da mu pružimo punu podršku i ostankom na čelu SNS i Republike Srbije našu zajedničku borbu za očuvanje Кosova i Metohije nastavimo i izborimo se za viziju moderne i evropske Srbije.

Odgovorna državotvorna politika i stranačko liderstvo Aleksandra Vučića pomogli su Srbiji da danas bude tu gde jeste – ekonomski stabilna, ponosna i nezavisna država, koja postiže bolje rezultate od mnogih teritorijalno većih i ekonomski jačih zemanja. Sve je to rezultat neverovatne borbe, rada, mudrosti i ogromne snage jednog čoveka iza kojeg stoji svako kome je Srbija na prvom mestu.

U Srbiji ne postoji političar sa većim autoritetom od predsednika Aleksandra Vučića koji je osvojivši 2 miliona i 200 hiljada glasova dobio potvrdu da se veruje u njegovu politiku i viziju ekonomski snažne i nezavisne Srbije.

Zbog svih nas, zbog Srbije, zbog budućnosti naše dece, važno je da složni i ujedinjeni stanemo uz našeg predsednika Aleksandra Vučića i pružimo mu dodatnu podršku da, kao i uvek do sada, povede Srbiju pravim putem, čuvajući mir i stabilnost naše zemlje i čitavog regiona.

GO SNS Subotica: Odlučnost, hrabrost i odgovornost za rešavanje pitanja КiM – ima samo Aleksandar Vučić!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Subotica daje apsolutnu podršku politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, a njegovo povlačenje sa mesta predsednika bilo bi pogubno i sa nesagledivim posledicama za našu državu i rešavanje pitanja od najvećeg nacionalnog i državnog značaja – pitanje Кosova i Metohije.

Pritisci na Srbiju sve su jači, a Aleksandar Vučić jedini je koji može da se izbori za rešenje u najboljem interesu srpskog naroda i srpske države.

Dani koji su pred nama su sve teži, ali predaja nikada nije bila opcija, niti će biti, sve dok je na čelu Srbije Aleksandar Vučić!

Кosovo i Metohija danas se brani odlučnošću da se sačuva naša kolevka i naš identitet, odgovornošću da se sačuvaju životi našeg naroda na Кosovu i Metohiji i hrabrošću da se istina i stav kaže svima u lice!

Više nego ikada neophodno nam je jedinstvo i stabilnost, i jedinstven stav svih političkih činilaca, bez obzira na politička opredeljenja, a sve u službi svoje države i građana. Branimo najveći nacionalni interes, branimo kuću iz koje smo svi potekli – branimo naše Кosovo i Metohiju.

Srpska napredna stranka i Srbija na čijem čelu ne bi bio Aleksandar Vučić - nezamislivo je stanje koje bi izazvalo katastrofu sa nesagledivim posledicama po državu i narod Srbije.

Gradski odbor Subotica svim srcem je uz predsednika –Živeo Aleksandar Vučić, živela Srbija!!!

OO SNS Vlasotince: Apsolutna podrška

Opštinski odbor SNS Vlasotince pruža apsolutnu podršku predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke,Aleksandru Vučiću, u borbi za odbranu naših nacionalnih i državih nteresa,te borbi za pristojnu i normalnu Srbiju.

Svedoci smo da se Srbija poslednju deceniju nalazi na putu prosperiteta, da se radi i gradi, a sve zahvaljujući politici koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka. Takođe , svedoci smo i konstantnih napada onih koji Srbiju žele da vide na dnu, te izražavamo sigurnost da jedino sa predsednikom Vučićem naša država može da sačuva mir i stabilnost, a sve ostalo bi za nju bio najcrnji scenario.

U ovim posebno teškim danima kada se očekuje odgovor Srbije u vezi sa rešavanjem pitanja Кosova i Metohije sigurni smo da samo predsednik Aleksandar Vučić može doneti najbolje rešenje.

Poštovani predsedniče, Srbiji je neophodno Vaše vođstvo! Predaja nije opcija! Živela Srbija!

OO SNS Mladenovac: Neophodno da Vučić ostane predsednik 

U trenucima kada pritisci velike petorke na Srbiju rastu, moramo pokazati odlučnost i spremnost da se borimo za teritorijalni integritet, ali i da sačuvamo mir.

Odgovornom politikom Aleksandar Vučić je kao predsednik Srbije pokazao da se bori i radi u interesu građana Srbije i jedino on može uspeti da se izbori za najbolje rešenje u trenutnim okolnostima.

Opštinski odbor Mladenovac daje apsolutnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju situacije na Кosovu i Metohiji i zato je neophodno da predsednik Vučić ostane predsednik Republike Srbije i predsednik Srpske napredne stranke.

Predaja nije opcija! Živela Srbija!

OO SNS Ub: Srbija želi da je predvodi Aleksandar Vučić

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ub daje punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u odbrani naših nacionalnih i državnih interesa. U ovim izazovnim vremenima, punim pritisaka na našu zemlju, jedino ko može da sačuva mir i stabilnost naše zemlje i da se bori za srpski naroda u našoj južnoj pokrajini je Aleksandar Vučić.

Takođe, želja apsolutno svakog člana Srpske napredne stranke je da na čelu stranke i države i dalje bude Aleksandar Vučić – to je stav svih ljudi koji glasaju za mir, za stabilnost, za politiku napretka i rezultata, upravo onakvu kakvu on vodi.

Pritisci su sve veći, iz dana u dan, mi danas nemamo lidera koji može kao predsednik Vučić uspešno da vodi i državu i našu stranku. Srbija želi da je predvodi najbolji. Srbija želi da je predvodi Aleksandar Vučić.

OO SNS Priboj: Potpuna i bezrezervna podrška

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Priboju pruža potpunu i bezrezervnu podršku, predsedniku Srbije i predsedniku Srpske napredne stranke, Aleksandru Vučiću.

Iako su pritisci na Srbiju poslednjih meseci, istorijskih razmera, ne vidimo na čelu države, ni na čelu stranke, bilo koga drugoga, ko bi sa ovoliko energije, hrabrosti i znanja sve podredio ideji lepše i bolje Srbije.

Predaja nikada nije bila opcija, odolećemo i pritiscima i pokušajima destabilizacije, ako budemo jedinstveni i nastavimo da verujemo u ideju vodilju, lepšu i bolju budućnost za Srbiju, jer je Aleksandar Vučić Srbiju već učinio i lepšim i boljim mestom za život!

OO SNS Despotovac: Moramo ostati jedinstveni

"U teškim vremenima, kakva su došla za našu državu, moramo ostati jedinstveni i pokazati našem predsedniku da smo uz njega i da želimo da ostanemo na putu kojim nas on vodi, putu napretka i prosperiteta. Narod je pokazao jedinstvo na izborima kada smo poverenje dali baš Aleksandru Vučiću i to poverenje nije izgubljeno, naprotiv, još je  jače, jer samo državnik i čovek poput njega može da iznese ovo teško vreme za našu zemlju na svojim leđima. Lider i političar poput Aleksandra Vučića u našoj državi ne postoji i ne smemo dozvoliti da ga pustimo da ode sa čela naše stranke i države. Opštinski odbor Despotovac pruža neizmernu podršku predsedniku stranke i predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću!"

OO SNS Кula: Sve što smo postigli je zahvaljujući politici predsednika

Deceniju unazad svi smo svedoci da je naša zemlja postala primer za prosperitet na svim poljima, da je Srbija zemlja u kojoj se neprekidno ulaže u infrastrukturu i koja na svim poljima napreduje. Sve što smo postigli u proteklim godinama je zahvaljujući politici koju vodi predsednik, Aleksandar Vučić, i Srpska napredna stranka. Ujedno smo, nažalost i svedoci stalnih napada onih čiji je cilj da vide Srbiju na dnu.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Кula pruža podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za normalnu i pristojnu Srbiju, jer samo sa njim na čelu naša država može da sačuva mir i stabilnost, u suprotnom nas čeka najgori mogući scenario.

U narednim danima, koji će biti izuzetno teški za Srbiju očekujemo odgovor Srbije pitanju Кosova i Metohije, a jedino pravo rešenje za sve nas može doneti samo predsednik Vučić.

U borbi za odbranu naših državnih i nacionalnih interesa, isto kao u borbi za pristojnu i normalnu Srbiju opštinski odbor Srpske napredne stranke Кula stoji uz predsednika Vučića kojem pruža apsolutnu podršku.

Predaja nije opcija! Živela Srbija!''

OO SNS Novi Bečej: Apsolutna podrška      

Povereništvo Opštinskog Odbora Srpske napredne stranke Novi Bečej, daje apsolutnu podršku politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i odbacuje svaku pomisao da ode sa mesta Predsednika Srbije, odnosno da se povuče pod pritiscima i mišljenjima onih koji su ometali njegov rad u rešavanju problema u državi.

Zato molimo predsednika Vučića da i dalje ostane na braniku otadžbine jer niko bolje i smelije od njega ne zna i ne može da vodi Srbiju u ovim, za Srbiju najtežim vremenima u novijoj istoriji. Njagov odlazak bi značio kraj za nadanja miliona ljudi u Srbiji koji su mu svojim glasovima dali mandat da vodi zemlju i narod i u dobru i u zlu. Smatramo da je najvažniji interes Srbije da se reši vekovni problem Кosova i Metohije, zato nam je više nego ikada
neophodno jedinstvo i stabilnost.

Predsedniče uz Vas smo – Srbija boljeg od Vas nema i nikada neće imati.

OO SNS Zemun: Ne smemo dozvoliti da nas razjedine

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Zemun ovim putem pruža bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i politici koja je Srbiju osnažila i vratila na kartu sveta na ekonomskom, vojnom i tehnološkom planu.

Danas, kada je atmosfera u svetu krajnje ozbiljna, a pritisci na Srbiju nikad veći, mi ne smemo dozvoliti da nas razjedine, ne smemo ići unazad, jer to može imati katastrofalne posledice po našu zemlju.

Svi smo svesni da mapu sveta kroje najsnažniji, ali mi kao narod smo kroz vekove pokazali i dokazali da smo itekako snažni kada je u pitanju naš opstanak. Na čelu države Srbije je čovek koji se tom snagom već dugi niz godina bori za svoju i našu zemlju i ne smemo dozvoliti da ga izgubimo.

Samo našim jedinstvom i slogom možemo braniti svoju otadžbinu, sprečiti da izgubimo budućnost, odbraniti naše nacionalne interese, a to je moguće samo ako je na čelu predsednik Aleksandar Vučić.

Predaja nije opcija! Zemun je uz Vas predsedniče!

OO SNS Ivanjica: Srbiji je potreban Vučić

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ivanjica pruža punu podršku predsedniku Vučiću da ostane na čelu Srpske napredne stranke i da nastavi da uspešno vodi Srbiju i istraje u borbi za mir i stabilnost. Narod je jasno pokazao da ne želi da niko drugi to radi. Bez Vučića ne bi bilo ni napredne Srbije!

Predsednik Vučić se u poslednjih deset godina nesebično daje i bori za opstanak i napredak Srbije i u tome uspeva. Srbija je danas moderna i razvijena zemlja i za sav taj uspeh naše zemlje zaslužan je Vučić, bez njega, Srbija ne bi napredovala. Zbog toga, Srbiji je potreban Vučić, da je vodi i da je razvija, a mi ćemo ga u tome pratiti i podržavati.

OO SNS Sokobanja: Vučić je zaslužio apsolutno poverenje

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Sokobanja, daje punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću za ostanak na čelu Srpske napredne stranke jer je to u najboljem interesu svih građana naše države i jedini je lider koji se u potpunosti angažovao za rešavanje svih problema na Кosovu i Metohiji.

Srbija se pod vođstvom Aleksandra Vučića nalazi na putu prosperiteta i razvoja, a tim putem moguće je koračati samo uz odgovornu politiku našeg lidera.

Srbiji je neophodna stabilnost koju obezbeđuje Aleksandar Vučić svojim predanim radom, zalaganjem i aktivnim učešćem u vođenju mudre politike koja našoj državi garantuje mir.

Dosledno sledeći ideologiju stranke koja je u interesu građana Aleksandar Vučić je zaslužio apsolutno poverenje i podršku da ostane na mestu lidera, kako stranke, tako i države.

Predaja nije opcija, ujedinjeni do novih pobeda.

OO SNS Čukarica: Puna podrška

Opštinski odbor SNS Čukarice, visoko ceneći Vašu dugogodišnju borbu za prosperitet naše Srbije, pruža Vam punu podršku za nastavak te borbe i obećava svoju bezrezervnu pomoć.

Pošto je Srbija i dalje izložena velikim pritiscima i iskušenjima, uvereni smo da se tome može uspešno odupreti samo pod Vašim vođstvom, uz Vaše mudro vođenje zemlje.

Budite sigurni da uz Vas nije samo članstvo SNS, nego i ogroman broj građana Srbije, koji su duboko svesni da činite sve da njima i celoj zemlji bude bolje.

Zato apelujemo na Vas da, uprkos svim teškoćama, ostanete predvodnik Srbije i svih ljudi koji u njoj žive.

Uspešni u tome možete biti samo Vi, kao simbol slobodne, demokratske i nepokorne Srbije.

OO SNS Lazarevac: Neophodno jedinstvo i stabilnost

Postoje trenuci kada ceo naš narod i država moraju biti jedinstveni u borbi za državne i nacionalne interese. Postoje trenuci u kojima bi trebalo ostaviti razlike po strani i pružiti podršku čoveku koji koristi sva legitimna diplomatska sredstva za očuvanje teritorijalnog integriteta Republike Srbije istovremeno čuvajući mir i pružajući prosperitetan i miran život svih građana. Sada je trenutak da svi zajedno damo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj bezrezervnoj borbi za očuvanje mira i stabilnosti ne samo Republike Srbije, već i celog regiona čiji je zasigurno politički lider.

Svako ko zaista i istinski želi dobro Srbiji treba da shvati da predsednik Vučić iz godine u godinu daje sve od sebe za dobro cele Srbije i srpskog naroda i svih građana naše države. Tome u prilog govori broj novih radnih mesta, istorijski najniža stopa nezaposlenosti, povećanje stranih investicija, kilometri autoputeva, izgradnja brzih železnica, ravnomerno ulaganje u sve delove zemlje, podizanje prirodnog priraštaja kroz podsticaje mladih bračnih parova za subvencionisanu kupovinu prve nekretnine kao i višestruko uvećana novčana davanja za novorođenčad, borba za istinsku ravnopravnost polova i veću zastupljenost žena u svim sferama javnog života, istinska borba za demokratizaciju društva davanjem medijskog prostora svim legitimnim političkim opcijama, ispunjavanje svih zahteva opozicije vezanih za izborni proces itd.

Opštinski Odbor Srpske napredne stranke Lazarevac, daje apsolutnu podršku politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i kategorički odbacuje svaku pomisao da pre isteka mandata ode sa mesta predsednika Srbije, odnosno da se povuče pod pritiscima i mišljenjima onih, koji su svojim postupcima, vođeni ličnim interesima i nerealnim ambicijama, ometali njegov posvećeni rad u rešavanju mnogobrojnih nasleđenih problema u državi.

Smatramo da je najvažniji interes Srbije da se reši vekovni problem Кosova i Metohije, zato nam je više nego ikada neophodno jedinstvo i stabilnost, uz odlučan stav svih političkih činilaca, da u teškim trenucima zaborave razlike i stanu svi na istu stranu koja će biti u službi svoje države i njenih građana, dok branimo najveći nacionalni interes.

OO SNS Sopot: Apsolutna podrška 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Sopot ovim putem pruža apsolutnu podršku politici predsednika Republike Srbije i Srpske napredne stranke, Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje mira, stabilnosti i teritorijalnog integriteta Republike Srbije.

Smatramo da predsednik Aleksandar Vučić i dalje treba da ostane na mestu predsednika Republike Srbije, kao i na čelu Srpske napredne stranke, jer probleme i pritiske sa kojima se suočava naša država u ovom momentu, jedino možemo prevažići sa njim na čelu.

Srbija mora da se razvija i jača istim tempom kako bi ostala ekonomski stabilna i nezavisna država. Zajedno sa Aleksandrom Vučićem nastavljamo borbu za naš narod i našu zemlju.

Predaja nije opcija, niti će ikada biti. Sopot je uz Vas

OO SNS Arilje: Puna podrška

Povereništvo Opštinskog Odbora Srpske napredne stranke Arilje daje apsolutnu podršku politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i kategorički odbacuje svaku pomisao da pre isteka mandata ode sa mesta Predsednika Srbije, odnosno da se povuče pod pritiscima i mišljenjima onih, koji su svojim postupcima, vođeni ličnim interesima i nerealnim ambicijama, ometali njegov posvećeni rad na rešavanju mnogobrojnih nasleđenih problema u državi.

Smatramo da je krajnje vreme i najvažniji interes Srbije da se reši vekovni problem Кosova i Metohije, zato nam je više nego ikada neophodno jedinstvo i stabilnost, uz odlučan stav svih političkih činilaca, da u teškim trenucima zaborave razlike i stanu u jednu kolonu koja će biti u službi svoje države i njenih građana, dok branimo najveći nacionalni interes.

Nadamo se da ćemo zajedničkim, posvećenim radom prebroditi sve nesporazume i izazove koji nas očekuju,

Živeo Aleksandar Vučić!!!

Živela Srbija!!!

OO SNS Barajevo: Puna podrška 

Opštinski odbor SNS Barajevo pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u ovom izazovnom trenutku vezanom za Кosovo i Metohiju.

Vučić je odgovornom politikom pokazao da naša zemlja može da ide napred kada je u pitanju ekonomija, izgradnja, nova radna mesta i da tako može da se nastavi samo ako on ostane na čelu Srpske napredne stranke i Srbije.

Građani Srbije su uz predsednika, jer prepoznaju ko se istinski bori za Srbiju i za interese srpskog naroda i znaju da je Vučić jedini koji može da izdejstvuje najbolje rešenje u ovom trenutku.

Dani koji su pred nama su teški i puni izazova, ali predaja nikada nije bila opcija, dok je na čelu Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

GO SNS Vršac: Puna i bezrezervna podrška 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vršcu, izražava svoju punu i bezrezervnu podršku, predsedniku Aleksandru Vučiću, u nastavku borbe za očuvanje državnih i nacionalnih interesa Republike Srbije i srpskog naroda.

Svedoci smo već duže vreme, velikih pritisaka koje naša zemlja trpi sa raznih strana. Svo ovo vreme, mudrom i hrabrom politikom predsednika Aleksandra Vučića, uspešno odolevamo, možda i najvećim izazovima u novijoj istoriji sa kojima se suočava naša zemlja. Uz očuvanje mira i stabilnosti, od kojih zavisi ceo naš region, Srbija je uspela da prebrodi i globalne krize koje nas prate poslednjih godina, a koje su izazvale veoma negativne trendove i u najrazvijenijim zemljama. Uprkos svemu, ekonomski stabilna i vojno nezavisna Srbija korača napred uz očuvanje svih svojih državnih i nacionalnih interesa.

Gradski odbor SNS Vršac, smatra da je, kako u ovom momentu, tako i u vremenu pred nama, više nego ikad, neophodno jedinstvo i nastavak uspešne politike Aleksandra Vučića, koja nas vodi ka sigurnoj budućnosti.  

„PREDAJA NIJE OPCIJA“, SNS Vršac uz Aleksandra Vučića.   

OO SNS Osečina:Puna podrška politici predsednika 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Osečina pruža punu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića, jer u našoj zemlji ne postoji jača snaga koja može da nas vodi putem napretka i izgradnje pristojne Srbije.
Za nas je neprihvatljiva ideja da čovek koji se iskreno bori za svoju zemlju, i to dokazuje svakog dana, napusti čelo države i najjače stranke. To za nas nije opcija!
Podsećanja radi, baš oni koji se preporučuju da bi sve to umeli bolje, dokazali su svoju nemoć lošim potezima i izmeštanjem pregovora o Кosovou i Metohiji iz UN pod okrilje EU. Oni su Srbiji otežavali gde god su i kad god su mogli. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao im je lekciju kako se gradi država, ali i kako se za nju bori.

Zato nam je danas zadatak da mu svi pružimo podršku da tu borbu nastavi.

Ni za Vas ni za nas predaja nije opcija!

OO SNS Novi Beograd: Najsnažnija podrška da istrajete u borbi

Poslednjih dana Srbija se našla u teškoj situaciji, rekli bi neki kao da do sada nije bilo teško, ali ovo danas je nešto što se prepoznaje kao prelomni trenutak, nešto čiji će odjeci biti urezani u svest naših potomaka, naredni dani i odluke će imati svoju stranu u udžbenicima istorije u budućnosti.

Teške situacije stvaraju dileme svakom moralnom čoveku, ali one rađaju i heroje, heroje cele nacije, one koji će nas vekovima gledati sa postamenta.

Predsedniče Srbije Aleksandre Vučiiću OO SNS Novi Beograd je oduvek bio uz vas, delio dobro i loše, kao što vi delite sudbinu našeg naroda.

Zbog svega što ste uradili za Srbiju, šaljemo Vam najsnažniju podršku da istrajete u borbi, jer znamo da ste upravo Vi naš heroj i heroj cele nacije.

OO SNS Stari grad: Ne postoji političar snažnijeg autoriteta

U Srbiji ne postoji političar snažnijeg autoriteta od našeg predsednika Aleksandara Vučića koji je sposoban da vodi Srbiju u izuzetno teškim i turbulentnim vremenima kada se naša zemlja suočava sa ogromnim pritiscima dela međunarodne zajednice po pitanju Кosova i Metohije.

Srbija je u poslednjoj deceniji zahvaljujući viziji i energiji predsednika Vučića napredovala u svim oblastima. Privlačenje investicija, otvaranje novih radnih mesta, izgradnja puteva i pruga, jačanje vojske i policije doprineli su sveukupnom jačanju Srbije i mogućnosti da se naša zemlja snažno bori za interese države i našeg naroda.

Zbog mira i stabilnosti, zbog budućnosti Srbije i svih građana naše zemlje Opštinski odbor Srpske napredne stranke Stari grad pruža bezrezervnu i jedinstvenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u sprovođenju jasno formulisane državne politike koja garantuje mir, razvoj i napredak naše otadžbine Srbije.

JANJUŠEVIĆ: Snažna podrška predsedniku Vučiću

Snažna podrška Aleksandru Vučiću u beskompromisnoj borbi i iskušenjima kroz koja prolazi a samo u jednom cilju, za snažnu Srbiju! 

Ne postoji oblast u kojoj Srbiju nije osnažio i pokazao da ljubav prema Srbiji ne odvaja od ljubavi prema svojoj porodici. Najviše on i njegova porodica znaju kroz šta prolaze u orkestriranom napadu onih koji Srbiju vide kao plen i koji nisu navikli na snažnu Srbiju. 

Кao i mnogo puta, sa Aleksandrom Vučićem na čelu, Srbija će pobediti jer kada je on tu druga opcija ne postoji, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Кrsto Janjušević.

 

                                                                                 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (248)

Loading
Esa

23.01.2023 10:40

Vucic ne sme da slusa mrzitelje Srbije a narod ga jd postavio na celo ove zemlje i on je od nje stvorio ovu modernu Srbiju.

dasa

23.01.2023 10:41

Vucic od ivice bankrota pre 11 godina spasao drzavu i vodi je mirnim stabilnim putem kao samo on sto zna!

era

23.01.2023 10:41

U ovim izazovnim i turbulentnim vremenima nama je preko potrebna sigurna i stabilna politika. Vucic je dokazao da je sposoban u ovim teskim vremenima mirno da vodi drzavu

Zorica

23.01.2023 13:56

@era - Ne dovodi se u pitanje predsednikova sposobnost da vodi zemlju u bolju budućnost i što je vizionar što misli na čelu teritoriju Srbije već o članovima SNS-a koji misle da oni znaju bolje a u stvari su u stranku prešli iz neke koja više ne postoji radi svojih interesa. Samo napred predsedniče Vas je narod Srbije birao a stranku ti osnovao

Nikola

23.01.2023 10:41

Vucic je najbolji predsednik koji je ikada,sve najbolje je uradio za Srbiju.

Sanja

23.01.2023 10:42

Vučić je jedini koji može da sačuva Srbiju. U ovih 12 godina uspeo je da podigne Srbiju iz pepela i da od nje napravi jednu uspešnu državu, bez Vučića nema Srbije.

Mitar

23.01.2023 10:42

Vučić mora ostati kso lider ispred svog naroda i Srbije jer boljeg od Vučića nema koji bi radio za Srbiju i interese Srpskog naroda.

sasa

23.01.2023 10:42

Jedini koji moze da sacuva Srbiju ali i da je odrzi na pravom putu je svakako Vucic

grga pitić

23.01.2023 10:44

може да каже ко шта хоће, али буде ли вучић отушао са места странке и државе, то ће бити погубно за србију.

stevo

23.01.2023 10:44

Samo sa Vucicem Srbija moze i u buduce da belezi uspehe i da bude na putu napretka i prosperieta

krcko

23.01.2023 10:45

одлазак вучића са места странке и места председника значи предају, а предаја није опција нити иде уз карактер председника вучића

Petra

23.01.2023 10:45

Srbija je stabilno dobro mesto za zivot danas za razliku od pre 11 godina. VUcic je stabilizovao sve od javnih finansija pa do svakodnevnih trazvica sa kojima se zemlja susretala svih ovih ne lakih deset i vise godina!

olga

23.01.2023 10:46

можда није лака ситуација, али још гора би ситуација била да вучић напусти чело странке и србије

stefan

23.01.2023 10:46

Svakako da Vucic ne treba da ode sa cela stranke i drzave,jedino on moze Srbiju voditi u bolje sutra,bolju buducnost i to je realnost

era S

23.01.2023 10:46

Vucic je preporodio Srbiju to znaju svi od predstavnika EU do SAD-a

sanja

23.01.2023 10:46

Puno podrske za Vucica mmesto lidera samo on zasluzuje i tako ce i ostati

Srki

23.01.2023 10:46

Jedino se Vucic bori za Srbiju i on je jedini koji moze naci resenje za nastale probleme.Nema ostavke ni slucajno.

Lana

23.01.2023 10:47

Samo Vucic moze da odrzi Srbiju na nivou na koji je doveo

miki

23.01.2023 10:47

Srbija je lider u regiionu ali zahvaljujuci zalaganju jednog coveka a on je Vucic!

Patak

23.01.2023 10:47

Srbija nema buducnosti bez Vucica,to je bar moje misljenje,zato predaja nije opcija..Puna podrska

Vesna

23.01.2023 10:47

Bez Vucica na celu stranke, Srbija nema buducnost. On je jedini pokretac razvoja i bolje buducnosti. SNS ima podrsku zahvaljujuci njemu.

Nina

23.01.2023 10:47

Apsolutno seslazem sa Neveninom izjavom , Vucic treba ostati na mestu lidera

Sandra

23.01.2023 10:47

Vučić ima podršku naroda, da ostane na čelu Srbije i stranke. Niko bolje od njega ne može nastaviti ono što je započeo, da razvija i unapređuje Srbiju.

gas

23.01.2023 10:48

Srbija je mudrom politikom Vucica napravila poziicije u svetu kakve danas nemaju mnogo jace zemlje od Srbije

Joka

23.01.2023 10:48

Bez Vucica bi nastao opšti haos , rasparcali bi Srbiju zlikovci koji to pokušavaju. Puna podrska našem predsedniku narod je uz Vucica.

MILE

23.01.2023 10:48

Srbija nije imala niti će imati odlučnijeg i mudrijeg lidera od Aleksandra Vučića!

Pavlovic

23.01.2023 10:48

Mi boljeg od Vucica nemamo i to nije hvalospev,vec zaista,realno je tako..

čile

23.01.2023 10:48

одлазак вучића није, нити сме да буде опција, нити тема о којој он размишља, он треба да се бори за србију и грађане србије

jovo

23.01.2023 10:49

Samo Vučić može da vodi Srbiju u ovom trenutku kada se na našu zemlju vrši veliki pritisak!Nema predaje,cela Srbija je uz svog predsednika!

Sica

23.01.2023 10:49

Ni govora da iko moze bolje da vodi državu od Aleksandra Vucica. Bez njega smo upropasceni.

Macak

23.01.2023 10:50

Da dozvolimo da se Srbije urusi i vrati u proslost,to sigurno NE,zato Vucic treba da ostane na celu drzave i stranke,jer predaja nije opcija

Nina

23.01.2023 10:50

Ostavka predsednika ne sme da se desi, narod mu veruje i uz njega je.

mile

23.01.2023 10:50

Vučić je dokazao da je političar koji je do sada najodgovornije i najuspešnije vodio neku stranku i zemlju

stevica

23.01.2023 10:51

Puna podrska Vucicu i treba da ostane na celu drzave i stranke,bilo bi pogubno i lose po Srbiju da se povuce.Podrska

žare

23.01.2023 10:51

Narod jedino u Vučića ima poverenje,da će bezuslovno da brani Srbiju od svih!!!

Kalinaa Markovic

23.01.2023 10:51

Samo nas predsednik Vučić može spasiti.

Rasta

23.01.2023 10:52

Ima istinsku i podrsku naroda koja mu daje vetar u ledja da istraje u borbi za bolju buducnost svih nas.Puna podrska Vucicu

Kalinaa Markovic

23.01.2023 10:52

Svi smo uz Vučića, nema predaje.

Plavooki

23.01.2023 10:53

Zajednickim snagama cemo prebroditi pritiske,prepreke i izazove i ma koliko tesko da bilo,a bice,predaja ipak nije opcija

hajdi

23.01.2023 10:54

одласку вучића са места државе, што је надамо се мало вероватно, највише би се обрадовали ови из опозиције, јер би видели некакву шансу да га замене, а то би се завршило погубно по државу и грађане, јер би наставили са пљачком тамо где су стали.

Cuperak

23.01.2023 10:54

Treba nam Vucic da tako kazem,samo on moze sacuvati Srbiju od svih napasti,,pritisaka,od svega loseg.Puna podrska

Valerija

23.01.2023 10:56

Upravo tako, Vučić je pokazao da je jedini koji može da vodi Srbiju i da se suprotstavi svim problemima na koje naiđemo. Podrška Vučiću!

marija

23.01.2023 10:57

Samo uz Vučića Srbija može da nastavi putem razvoja i napretka.

Rada

23.01.2023 10:57

Srbija je bila na ivici propasti ali ju je Vučić izvukao i postavio na noge.Srbija mora napred uz Aleksandra Vučića

Kaja

23.01.2023 10:59

Srbija može i mora napred ali samo sa Aleksandrom Vučićem.

Kalinaa Markovic

23.01.2023 11:00

Vučić je dokazao da je najbolji za našu zemlju.

Kalinaa Markovic

23.01.2023 11:02

Nikada nam predaja nije bila opcija niti će biti.

Saša

23.01.2023 11:03

Slažem se s Nedimovićem, Vučić jedini može sačuvati Srbiju

Viktor

23.01.2023 11:03

Predsednice, nastavljamo dalje, moramo dalje! Samo uz Vas Srbija moze da napreduje!

Srpkinja

23.01.2023 11:03

Jedino Vučić ima snage za jaku Srbiju i našu bolju budućnost. Podrška i ne odustajte Predsedniče!

Tijana

23.01.2023 11:03

Mi adekvatne zamene za Vucica nemamo, niti se nazire u bliskoj buducnosti prema tome ima punu podrsku naroda da se ne povlaci sa cela drzave jer ako to uradi, mi svi odosmo u propast.

Rade

23.01.2023 11:04

Srpska napredna stranka je najjača parlamentarna stranka u Srbiji zahvaljujući Aleksandru Vučiću. Gradjani Srbije su toj stranci ukazali najviše poverenja na izborima zato što veruju u politiku Aleksandra Vučića, a to je prosperitet Srbije. Zato i treba da ostane na mestu predsednika SNSa.

Kalinaa Markovic

23.01.2023 11:04

Vučić iza sebe ima veliku podršku građana.

Nikola

23.01.2023 11:05

Gradjani su svoju podrsku dali Vucicu jer je on jedini dovoljno hrabar, sposoban da se nosi sa svim izazovima koji se nalaze pred nama.

Jovan

23.01.2023 11:06

Nema bre predaje! Srbija je uz Vas predsednice!

Lara

23.01.2023 11:07

Vučić mora ostati na čelu stranke i države, ne može niko obavljati posao predsednika bolje od njega. Narod mu veruje.

pera

23.01.2023 11:08

Samo jedan kapetan ima snagu da nas i ovaj put izvuče iz brodoloma koji nam spremaju a to je Aleksandar Vučić

pera

23.01.2023 11:12

U ovim izazovnim i turbulentnim vremenima nama je preko potrebna sigurna i stabilna politika, da bismo našu Srbiju uspeli da sačuvamo,to možemo samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu Srbije i Srpske napredne stranke

Ivana

23.01.2023 11:16

Predsednik Vučić nam uliva sigurnost i poverenje. I dalje treba da vodi našu Srbiju napred, u još bolja vremena.

Jana

23.01.2023 11:18

Kao nacija smo duzni da podrzimo predsednika u ovim trenucima, jer ako bori za KiM i za citavu drzavu, to je on! Zato, predsednice, mi smo uz vas!

Nina

23.01.2023 11:18

Narod je birao Vucica da bude na celu drzave, dokazao je da je sposoban da u ovim teskim vremenima vodi drzavu mirnim putem.

Ankaa

23.01.2023 11:22

Jedini koji moze da vodi Srbiju u ovim vremenima jeste Vucic, Srbija i Vucic su jedno.... Nema predaje!

pera

23.01.2023 11:22

Aleksandar Vučić je toliko puta u najtežim momentima za Srbiju pokazao je da je jedini sposoban da vodi državu i sačuva je,njemu dugujemo napredak, njemu dugujemo mir, njemu dugujemo uspeha nakon toliko decenija propadanja,zbog njega je Srbija danas poštovana i država sa integritetom sa kojom se više niko ne može potkusurivati

Zoran

23.01.2023 11:25

Beskonacna podrska predsedniku Vučiću.Srbija je uz njega kao sto je on uz Srbiju.

Zoran

23.01.2023 11:25

Beskonacna podrska predsedniku Vučiću.Srbija je uz njega kao sto je on uz Srbiju.

pera

23.01.2023 11:26

Odlazak Aleksandra Vučića sa čela SNS bio bi strahovit, nemerljiv gubitak, za njega ne postoji zamena, ni sada ni za 1000 godina,bez njega, bure baruta se ponovo pali,predsedniče potrebni ste Srbiji

Mila

23.01.2023 11:26

Ako predsednik podnese ostavku to ce biti najveci udarac za Srbiju i njene gradjane. Puna podrska predsedniku.

pera

23.01.2023 11:27

U svojoj modernoj istoriji Srbija nije imala energičnijeg, odlučnijeg i mudrijeg lidera od Aleksandra Vučića

Dana

23.01.2023 11:28

Vucic je jedan jedini, koji se neumorno bori dan i noc za Srbiju, njemu su interesi Srbije ispred svega i to je svima jasno, zato ima ogromnu podrsku naroda!!

Joco limar

23.01.2023 11:28

Ala ovde ima budala i ovaca,,,a da Alo.

Janko

23.01.2023 11:31

Mir I stabilnost u zemlji kao i dobri odnosi sa zemljama u regionu i svetu mogu se očekivati samo uz Aleksandra Vučića na čelu SNS

Jelena

23.01.2023 11:31

Predsedniče, kada vidite koliku podršku imate da nastavite svoju borbu za bolju Srbiju, ne odustajte. Gradjani Srbije veruju u vas.

Zoran

23.01.2023 11:37

Beskonacna podrska predsedniku Vučiću.Srbija je uz njega kao sto je on uz Srbiju.

Belić

23.01.2023 11:46

Predsedniče, vibste naša zvezda vodilja. Verujemo samo u Vas. Nemojte nas napuštati, sve ćemo zajedno uspeti da rešimo. Nema predaje.

Dragan B.

23.01.2023 11:48

Predsednika narod poštuje i voli, mnogo je učinio za nas i naše porodice. Nemojte nas sad napuštati, mi vas nećemo nikad.

SAle

23.01.2023 11:50

Predsedniku Srbije je cilj zaštita nacionalnih interesa Srbije i mirno rešavanje kosmetskog pitanja i zbog toga uživa poverenje većine građana.

Ela

23.01.2023 11:51

Svaki građanin Srbije će reći isto, svim srcem uz predsednika Aleksandra Vučića!

Mile

23.01.2023 11:51

Predsenik se svim snagama bori za Srbiju , trebamo svi gradjani biti uz njega u ovim teskim trenucima .

Stana

23.01.2023 11:54

Vucic je veliki lider i borac koji se za Srbiju od pocetka borio i doveo do napredka koji je danas ostvarila. Nema predaje idemo napred

Salle

23.01.2023 11:55

Dobri rezultati koje je Srbija postigla su pre svega postignuti zahvaljujući Predsedniku R.Srbije, koji je kao prioritet postavio ekonomski oporavak i zaštitu vitalnih interesa države.

Mila

23.01.2023 11:55

Srbija ne priznaje nikog drugog na čelu države! Aleksandara Vučić je jedini koji će uspeti da nas izvede na pravi put!

Dragica

23.01.2023 11:57

Srbija ima jakog, odlučnog, mudrog i požrtvovanog predsednika.

MArko

23.01.2023 11:59

A.Vučić je dosada uživao podršku većine građana Srbije, verujem da će u ovim sudbonosnim trenucima ta podrška biti joše veća.

Tina

23.01.2023 12:00

Predsednik Vucic je veliki vizionar i borac koji je od Srbije koja je bila siromasna zemlja stvorio jaku i stabilnu zemlju u razvoju.

Jova

23.01.2023 12:04

Vucic jedini koji Srbiju moze da vodi napred.

Aleksandar

23.01.2023 12:06

Jedini lider koji je uspeo Srbiju da podigne i stavi na cvrste noge i sa njim Srbija ide pravim putem i tako neka ostane.

Džegerka

23.01.2023 12:13

Ko je u stranci takav lider? Ko SNS poznaje bolje od Vučića?Niko.Samo Vučić.

Džegerka

23.01.2023 12:15

Pridružujem se svim kolegama iz SNS koji misle da Vučić treba da nastavi da vodi stranku.

Jovana

23.01.2023 12:23

Vučić najbolje vodi Srbiju i uz njega smo.

Rade

23.01.2023 12:25

Vučić je stabilna i jaka ličnost.Ne vidim ko bi drugi mogao da ne podlegne ovim strašnim pritiscima.

Jovana

23.01.2023 12:26

Samo Vučić zna da sačuva Srbiju od svih neprijateljima.

Jovana

23.01.2023 12:32

Vučić ima punu podršku naroda,a oni što ga mrze prvo mrze sebe pa sve ostale.

Jovana

23.01.2023 12:33

Od Vučića nećemo imati boljeg predsednika,i ima našu punu podršku.

Marko

23.01.2023 12:34

Samo predsednik Vučić može da sačuva našu Srbiju.

Marko

23.01.2023 12:42

Sve što je do sada urađeno za našu Srbiju za našu bolju budućnost,uradio je predsednika Vučić.

Jovana

23.01.2023 12:42

Sve što je dobro a to se ne menja, a to je predsednik Vučić.

Nemanja

23.01.2023 12:43

Vučić ''kida i grize'',, samo onaj što neće - ne vidi njegovu borbu za Srbiju i srpski narod, koja je ocigledna!

Jovana

23.01.2023 12:44

Vučić je doneo mnogo dobrog za Srbiju i dajemo mu veliku podršku.

Kokioda

23.01.2023 12:45

Velika podrška predsedniku. Zahvaljujući njemu, Srbija je danas ekonomski razvijena zemlja, u daljem usponu, sa moderno opremljenom vojskom.

Marko

23.01.2023 12:46

Predsednik Vučić svojim radom i trudom se nalazi na mesto koje je i zaslužio.

Daca

23.01.2023 12:48

Vucic ima neizmernu podrsku, nadam se da je toga svestan i da se nece povuci. Inace smo gotovi!

Jovana

23.01.2023 12:51

Srbija ima najboljeg predsednika koji se svom svojom snagom zalaže za dobro bit Srbije.

cone

23.01.2023 12:55

Vucic ne sme da slusa mrzitelje Srbije a narod ga jd postavio na celo ove zemlje

cone

23.01.2023 12:55

U ovim izazovnim i turbulentnim vremenima nama je preko potrebna sigurna i stabilna politika

cone

23.01.2023 12:56

U ovih 12 godina uspeo je da podigne Srbiju iz pepela i da od nje napravi jednu uspešnu državu

Slavica

23.01.2023 12:56

Dobitnu kombinaciju nikada ne treba menjati. Srbija veruje Vučiću.

cone

23.01.2023 12:57

VUcic je stabilizovao sve od javnih finansija pa do svakodnevnih trazvica sa kojima se zemlja susretala

cone

23.01.2023 12:58

Da dozvolimo da se Srbije urusi i vrati u proslost,to sigurno NE

cone

23.01.2023 12:59

Predsednice, nastavljamo dalje, moramo dalje,nema predaje to je jedina opcija

Tatjana

23.01.2023 13:01

Zahvaljujući Vučićevoj politici Srbija je danas jaka i nezavisna država koja se bavi isključivo svojim interesima i ostvaruje rezultate.

Viki

23.01.2023 13:03

Predsednik Vučić se već deset godina maksimalno bori za napredak i razvoj Srbije.

Luka

23.01.2023 13:04

Vučić je lider koji se maksimalno bori za svoj narod ni svoju zemlju.

Milan

23.01.2023 13:05

Niko drugi sem predsednika Vučića ne ume da vodi našu zemlju.

Mila

23.01.2023 13:06

Vučić nikada nije gledao svoje lične interese već isključivo interese Srbije

Dimitrije

23.01.2023 13:06

Ja ga molim da ne odstupa sa čela države i stranke, jer samo on može dostojno da nas predstavlja.

Nena

23.01.2023 13:07

Vucic je najveci i najaci borac za Srbiju.

Lina

23.01.2023 13:08

Za Vučića su uvek bili prioritet interesi Srbije i srpskog naroda.

Mina

23.01.2023 13:09

Vučić je najbolji predsednik kojeg Srbija ima

vlajko

23.01.2023 13:10

Imate svu nasu podrsku , svih clanova SNS i ostalih gradjana Srbije da nas vodite i dalje kroz ova teska vremena , za nas i svet !

Hoki

23.01.2023 13:12

Samo sa vama predsednice znamo kako funkcionise Srbija, samo vi znate nas narod da vodite u pravom smeru!💪

Sava

23.01.2023 13:14

Najbolji predsednik do sada koji je vodio Srbiju je Vucic, tako da ni pod tacku razno ne sme otici sa vlasti!

Maja

23.01.2023 13:14

Nema drugog političara sa većim autoritetom od Vučića. Nemamo adekvatnu zamenu za njega. Narod i svi ministri su uz Vučića. Nema predaje! Napred predsedniče, građani Srbije Vam veruju!

Sasa

23.01.2023 13:15

Vucic je stvorio od Srbije porodicu koja izmedju sebe ima neraskidivu vezu. Ta veza je stabilna i unosi mir! Podrska predsedniku!

Mitar

23.01.2023 13:16

Niko u Srbiji nije sposoban da vodi Srbiju kao Vučić.Podrska Vučiću da ostane na čepu Srbije.

Sasa

23.01.2023 13:17

Svim srcem uz Vucica ! Ne damo vas nikako! Ostavku vasu ne priznajemo jer od vas bolji ne postoji! Ako je neko nesto uradio za nasu zemlju to ste vi!

Dragan

23.01.2023 13:31

Srbija će propasti bez predsednika Vučića na čelu države.

Dasa

23.01.2023 13:33

Vucic je zapoceo mnogo ako sada stane to vise niko nikada nece zavrsiti. Putevi ce ostati ne zavrseni a vec smo poceli da sanjamotasa.

Mila

23.01.2023 13:36

Svetla budućnost Srbije samo je moguće uz Aleksandra Vučića.

Rade

23.01.2023 13:39

Srbija je konacno stala na noge,dok se ne ispuni obecano,Vucic mora da ostane,inace opet propadamo

Goca

23.01.2023 13:40

Vucic je jedino mnogo uradio za Srbiju

Tina

23.01.2023 13:41

Narod Srbije je uz predsednika,neka poslusa i ovoga puta i neka ostane

Vera

23.01.2023 13:42

Narod je birao Vucica,ne treba da ih ssd izneveri

Maja

23.01.2023 13:43

Nije lako bilo Vucicu sve ove godine,ali ako ode nama ce biti jos gore

Lala

23.01.2023 13:43

Vucic treba da slusa narod,a zelja naroda je da ostane gde jeste

Nana

23.01.2023 13:44

Vucic je uvek slusao narod,nadamo se da ce i ovoga puta i ostati gde jeste

Radoje

23.01.2023 13:45

Niko nije vise uradio za Srbiju,nego Vucic,cela Srbija je uz Vucica,mora da ostane

Momir

23.01.2023 13:46

Najbolji i najposteniji predsednik,nema Vucic zamenu

Kristina

23.01.2023 13:49

Jedino sa Aleksandrom Vučićem možemo da napredujemo.

Milovan

23.01.2023 13:49

Maksimalna podrška predsedniku. Jedini čovek u regionu koji svim svojim bićem se bori za mir. Srbija je napredovala jer je imala jakog predsednika. Srbija je slobodarska zemlja koja ne prihvata ucene....

Sara

23.01.2023 13:51

Samo je Vucic dostajan da vodi i bori se za Srbiju. Niko drugi. Podrska.

Daca

23.01.2023 13:57

Jedini u koga gradjani Srbije imaju poverenja, jedino on moze da bude naš vodja!

Hana

23.01.2023 13:58

Aleksandar Vučić nas čuva od svih međunarodnih vetrova koji duvaju u središte Balkana stotinama godina! Retko da istorija pamti ovakvog državnika, koji je bure baruta smirio i od njega napravio raskrsnicu puteva za koju je zainteresovan čitav svet! Izgradio je Srbiju, postao veći i od najvećih ikada! Zato on ne sme da ode sada. Bez njega Srbija neće izdržati.

Bilja

23.01.2023 13:59

Srbija se izvukla iz rupe u koju je upala samo zahvaljujuci Aleksandru Vucicu.

Dragana

23.01.2023 14:03

Bez Aleksandra Vučića Srbija će propasti.

Sofija

23.01.2023 14:04

Vucic je jedini covek, ujedno i predsednik koji uspeva da Srbija ide dobrim putem!

Mixer

23.01.2023 14:07

Ko da vodi nasu drzavu,ako ne Aleksandar Vucic. Besmileno je o tome polemisati.

Ana

23.01.2023 14:07

Nadam se da Aleksandar Vučić neće napustiti ni vrh države ni SNS.

Sara

23.01.2023 14:09

Dok je Aleksandar Vučić na vrhu države Srbija je samo napredovala.

Steva

23.01.2023 14:22

Puna podrska predsedniku i vladi Srbije.

Steva

23.01.2023 14:24

Jako tezak trenutak za nasu zamlju , moramo da damo podrsku Vucicu i vladi Srbije .

Mile

23.01.2023 14:25

Jako tezak trenutak za nasu zamlju , moramo da damo podrsku Vucicu .

Sava

23.01.2023 15:06

Srbija boljeg od Vučića nema. Podigao nas je sa dna i nastavio da gradi Srbiju. Predsediče, uz Vas smo. Samo napred, za bolju i lepšu Srbiju.

Mila

23.01.2023 15:08

Vučić je jedini koji je pokazao i dokazao da je sposoban da vodi Srbiju. Zato mu svaka čast i samo neka nastavi tako.

Jeki

23.01.2023 15:09

Predsednik Vučić je toliko puta dokazao koliko je komtetentan da vodi Srbiju, iza njegovog rada su samo vidljivi rezultati!

Saška

23.01.2023 15:10

Putem napretka jedino uz Vučića možemo ići. On nas je podigao iz pepela i bori se za nas kao lav, to je za svako poštovanje!

Mima

23.01.2023 15:12

Narod ga je postavio zato što ga želi i neće otići protiv naše volje. On je jedini sposoban da vodi Srbiju, to je više nego očigledno, to je svojim delima pokazao.

Minja

23.01.2023 15:15

U ovako teškim trenucima, nama je potrebna jaka i stabilna država, a to može biti samo uz Vučića. Predsedniče, Srbija je uz Vas, nema predaje!

Mitar

23.01.2023 15:59

Srbija je uz Vučića.Vučić mora ostati lider Srbije.

Lena

23.01.2023 16:05

Predsednik Vučić zaista je jedini koji može da sačuva Srbiju.

zagorkapatrnozic

23.01.2023 16:07

Izlaz iz ove teške situacije jedino Vučić može da nađe. Mi sposobnijeg i snalažljivijeg čoveka za ovako nešto nemamo. I predsednik i predsednik SNS-a ,čovek za sve. Ponosni smo na njegov dosadašnji rad,neka tako ostane i ubuduće. Samo napred predsedniče!

Marija

23.01.2023 16:09

Vučić ne sme da se obazire na loše komentare nego da sluša ljude koji mu žele dobro,zbog njih mora da ostane na čelu stranke

Selena

23.01.2023 16:15

Srpski narod ne sme da dozvoli da nasedne na laži koje svaki dan plasiraju tajkunski mediji, ne bi li ih doveli u zabludu. Jedino Vucic ima snagu, iskustvo i volju kojim moze da drzavu i narod održi pod istim krovom. Velika podrška predsedniku!

Nina

23.01.2023 16:16

Borba za mir i teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći su nacionalni interes i u tome on ne sme da bude sam.Podrška za Vučića!!!

Jana

23.01.2023 16:17

Велика већина грађана је гласала за Вучића и подржава његову борбу за ову државу и народ! Нико не може ни да замисли ситуацију да он оде са чела државе и препусти кормило неком другом!

Ana

23.01.2023 16:18

Srbija je svoje poverenje nesebično dala nikom drugom nego Vucicu jer jedino je on znao kad koji potez da povuče.Zato sada nema predaje,nema odustajanja,mi građani čvrsto stojimo uz predsednika koji jedini zaslužuje to mesto, zajedno do pobede

Ana

23.01.2023 16:18

Ne postoji osoba koja bi mogla da nadomesti znanje, posvećenost, veštinu, srčanost i energiju kojom Aleksandar Vučić vodi Srpsku naprednu stranku i Srbiju. On je i kreator igre, i strateg, i kapiten i golgeter.

Joka

23.01.2023 16:19

Želimo da nastavimo da živimo u stabilnoj Srbiji, kakvu i imamo zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću!

Vasa

23.01.2023 16:23

Vucic je od ove zemlje stvorio modernu Srbiju i narod to ceni i prepoznaje

Cicinkira

23.01.2023 16:24

Vucic je jedini koji moze da sacuva Srbiju i njene interese.

Nikola

23.01.2023 16:25

Podrska naroda Vucicu treba da bude vetar u ledja jer je on tu podrsku odavno zasluzio predanim radom

Kosta

23.01.2023 16:26

Srbija ceni i postuje dostignuca Vuciceve politike

Petar

23.01.2023 16:27

Apsolutna i nepodeljena podrska predsedniku u njegovoj borbi za interese zemlje

Ivana

23.01.2023 16:28

Svakako je Vucic zasluzio podrsku svih iskrenih patriota i rodoljuba

Cale

23.01.2023 16:30

Kad neko ima ovakvu podrsku kao predsednik to je veliko priznanje jer narod ceni ozbiljnot i posvecen rad

Cale

23.01.2023 16:32

Vucic ima kredibilitet i postovanje svojih stranackih kolega, ali i svog naroda koji zna da ceni njegovu politiku

Nina

23.01.2023 16:33

Srbiju ima svetlu budućnost jedino ako je vodi Vučić, svi ostali bi samo nazadovali i doveli nas do propasti.

Jelena

23.01.2023 16:33

Jedini, pravi i neponovljivi predsednik Vucic

Uros

23.01.2023 16:34

Puna podrska predsedniku od naroda i od stranackih kolega je dokaz da vas ljudi cene kada marljivo i predano radite svoj posao

Mira

23.01.2023 16:34

Prethodni izbori su pokazali koliku podršku naš predsednik ima.

Nikola

23.01.2023 16:36

Vucic je najjaca i najveca politicka figura sa manirom velikog drzavnika

Mitarpavlovic

23.01.2023 16:36

Narod mora da se poštuje , narod je izabrao Vučića i nećemo dozvoliti da se povuče .

Čedo

23.01.2023 16:37

Puna podrška za predsednika Vučića koji je uvek podržavao i bio uz nas.

Toma

23.01.2023 16:38

Podigao je Srbiju za 10 godina ,nikako kada ne moze da je ostavi . Neki to jedva cekaju , necemo dati predsednika i zemlju Srbiju .

Laza

23.01.2023 16:39

Podigao je Srbiju za 10 godina ,nikako sada ne moze da je ostavi . Podrska Vucicu!

Darko

23.01.2023 16:39

Predsednik je najbolje upoznao Srbiju. Zna koji su potencijali Srbije, zna na cemu treba da se radi. Srpski narod mu je jako zahvalan na svemu.

Panta

23.01.2023 16:39

Vucic je pravi covek na pravom mestu i tako treba da ostane i u buduce

Rade

23.01.2023 16:45

Predsednik je posvetio svoj zivot i svoje vreme Srbiji. Uspeo da je Srbiju digne iz pepela, niko to nije mogao umesto njega. Nesme da se preda.

Danijela17

23.01.2023 16:46

Vucic ne sme dati ostavku! Srbija ce ponovo doci u situaciju da se nalazi na dnu, jer niko ne moze da zameni Vucica! Ne postoji osoba koja ce voditi drzavu kao on.

Verica

23.01.2023 16:47

Zahvaljujuci predsedniku Srbija je postala bolje mesto za zivot, mesto gde postoji buducnost. Ako on ode, Srbija ce se vratiti na staro.

Viki

23.01.2023 16:48

Jedino Vucic moze da nas sacuva, verujemo svi u njega

Tijana

23.01.2023 16:49

U vreme velike krize, u godini koja ce biti izuzetno teska za nas, Vucic nikako ne sme podneti ostavku! Narod zna kome moze da veruje i uz koga je drzava mirna, stabilna. Jedino sa Vucicem na celu drzave. Predsednice, uz Vas smo!

Luka

23.01.2023 16:51

Predsednik je rodjeni lider, vizionar i odlucan covek. Jedino je takav lider mogao Srbiju da preporodi. Ne sme sada odustati.

Goran

23.01.2023 16:55

Cela Srbija je uz Aleksandra Vucica. On je pomogao mnogima, obnovio je dosta i stvorio je stabilnu zemlju. Srbija je ponosna na svog predsednika.

Tamara

23.01.2023 16:57

Srbija je zemlja koja ima svetlu buducnost, punu novih investitora. Predsednik Aleksandar Vucic ne sme da odustane posle toliko truda. Niko nebi mogao da ga zameni i da nastavi njegovim koracima.

Marija

23.01.2023 17:04

U ovim izazovnim i turbulentnim vremenima nama je preko potrebna sigurna i stabilna politika.

raki

23.01.2023 17:13

Vučić je jedini čovek koji može da zaštiti narod na KiM kao i u čitavoj Srbiji. Verujemo u njegov rad jer znamo da radi samo najbolje za dobrobit svog naroda.

Petar

23.01.2023 17:18

Vučić je pokazao da je jedini koji može da vodi Srbiju i da se suprotstavi svim problemima na koje naiđemo. On je jedini koji može da sačuva Srbiju. Podrška Vučiću!

Sneki

23.01.2023 17:27

Vučić ima narod,a narod ga voli i hoće.Predsedniče,nema predaje

Buki

23.01.2023 17:31

Jedino je Vučić mogao da digne Srbiju, jedino on kože nastaviti tu borbu, ne damo ga ni za šta!

Filip

23.01.2023 17:53

Predsednik Vucic se danonocno bori za svoj narod i on je jedini pravi predsednik kojeg je Srbija imala. Svojim velikim pozrtvovanjem i mudrosti je Srbiju uzdigao na veoma visok nivo.

Nikola

23.01.2023 17:56

Predsednik Vucic je najbolje sto se Srbiji ikada desilo. Njegovim pametnim odlukama Srbija je jaca i modernija nego ikad. Ekonomski smo jaci i stabilniji nego ikad pre. Bez Vucica Srbija bi propala nacisto. Nema predaje idemo samo napred.

Lea

23.01.2023 17:58

Vučić je dolaskom na vlast spasio Srbiju od propasti i pokazao kako se vodi država.

Tica

23.01.2023 18:00

Jedini koji moze da sacuva mir i stabilnost u nasoj zemlji je predsednik Vucic. Njegovo povlacenje ne treba da dolazi u obzir.

Uros

23.01.2023 18:00

Svojim neumornim radom predsednik Vucic je uspeo da sacuva mir i stabilnost u regionu, da dovede na hiljade i hiljade invenstitora, vojska je moderizovana i jaca 100 puta. Bez Vucica Srbija ima da propadne i izgubi sve. Ne smemo dopustiti da se to dogodi.

Bojan

23.01.2023 18:03

Predsednik treba da ostane na celu SNS jer je najbolje sto se Srbiji ikad desilo. Uspeo je Srbiju da uzdigne na taj nivo da smo vodeci u regionu i jaci nego ikada pre, Imamo veoma bistru i mocnu buducnost, ali bez predsednika Vucica bicemo izgubljeni.

Luka

23.01.2023 18:03

Srbija jedino na celu sa Vucicem moze da ima sigurnu i bezbednu buducnost

Goran

23.01.2023 18:05

Predsednik Vucic je od uvek bio i bice jedan i jedini pravi izbor za SNS i Srbiju. On se danonocno bori i sve prica svom narodu. Svi ga vole i postuju, jer se vidi sav trud i rad. Predsednice uz vas svom i uvek cemo biti.

Brzi Gonzales

23.01.2023 18:34

Ako neko zna da balansira, AV zna. Izvući će maksimum za Srbiju. A doći će naše vreme. Motka ima dva kraja, samo polako. Šiptari će i ovaj sporazum prekršiti tako da nema razloga za nervozu.

Nada

23.01.2023 18:39

Jedino Vučić moze da sačuva mir i stabilnost.

Iv

23.01.2023 18:55

Predsednik ima apsolutnu podršku građana Srbije i svi zajedno treba da se borimo da sačuvamo Srbiju.

Gaga

23.01.2023 19:08

Vucic mora ostati na celu stranke , bez njega nista ne bi bilo isto !

Gaga

23.01.2023 19:14

Narod je uz Vucica i necemo mu dozvoliti da ode ! Mir, stabilnost i bolja buducnost je ono za sta se predsednik zalaze !

Milisav

23.01.2023 19:18

Moramo da podržimo Predsednika jer se on iskreno bori za svakog građanina Srbije!

Danica

23.01.2023 19:19

Vucic je od ivice bankrota spasao drzavu i vodi je mirnim putem

Tina

23.01.2023 19:22

Zbog Vučića je Srbija simbol mira i stabilnosti, a od kada je na vlasti, uspeo je da našu državu podigne na sigurne noge.

Zoran

23.01.2023 19:36

Vucic ima punu podrsku gradjana po pitanju svega.

Dragi

23.01.2023 19:42

Puno podrske Vucicu, niko poput njega ne moze da vodi nasu drzavu.

Boško

23.01.2023 19:54

Predsednik je podigao Srbiju iz pepela. Sutra da su izbori Vučić bi osvojio izbore. Narod ga voli i ceni.

Nino

23.01.2023 20:07

Niko ne moze dazameni ovoliku velicinu od coveka Koji je delima pokazao koliko se zalaze za svoju zemlju.

Vuk

23.01.2023 20:08

Svi smo svedoci rada I truda predsednika za svoju zemlju I njene interese.

Iv

23.01.2023 20:54

Vučić ne sluša šta govore velike sile, nego se vodi interesom Srbije.

Todor

23.01.2023 22:07

Predsednik Vucic je preporodio Srbiju i zato ima veliku podrsku naroda.

Svetolik

23.01.2023 22:29

Vucic je jedini koji moze da sacuva Srbiju i spase srpski narod na KiM!

Filja

23.01.2023 23:09

Do sada se je pokazao i dokazao kao čovek kome su interesi Srbije ispred svega.Tako da nastavljamo dalje .Nema predaje predsedniče .

Filip

23.01.2023 23:11

Srbija je uz Vas predsedniče ,tako da nastavljamo dalje .

Lila

23.01.2023 23:13

Gradjani Srbije bi sigurno želeli da nastave dalji razvoj Srbije uz predsednika Vučića,jer bez njega tesko da će Srbija napredovati.

Roki

23.01.2023 23:15

Predsednik je Srbiju izvukao sa dna i sada treba da nastavi da je vodi ka putu ekonomskog prosperiteta.

Ema

23.01.2023 23:18

Odlazak predsednika sa čela SNS bio bi strahovit, nemerljiv gubitak .

Zupe

23.01.2023 23:20

Za predsednika Vučića ne postoji zamena.

Ilinka

23.01.2023 23:21

Predsednik Vučić je pokazao da je jedini sposoban da vodi državu u pravom smeru.

caca

24.01.2023 05:55

Srbija je uz predsednika Vučića i samo njemu daje svu podršku!

caca

24.01.2023 05:56

Samo predsednik Vučić može da sačuva našu zemlju od svih zlotvora,i samo on može da nas ujedini i da uvek pobeđujemo!

caca

24.01.2023 05:58

Srbija je mnogoo patila i bila u veliko rasulu dok na njeno čelo nije došao predsednik Vučić koji ju je podigao i postavio na čvrste i stsbilne noge!

caca

24.01.2023 06:00

Živeo nama naš predsednik Vučić,i samo nhemu dajemo podršku,on nas je ujedinio i na čelu sa njim Srbija napreduje!

caca

24.01.2023 06:01

Srbija jedino sa predsednikom Vučićem može da napreduje i da ređa uspehe,narod ga poštuje i ceni i daje mu svu potrebnu podršku!

caca

24.01.2023 06:20

Puna i velika podrška predsedniku Vučiću koji jedini zna kako se vodi jedna država!

caca

24.01.2023 06:22

Mnogo je mrzitelja naše zemlje i njih nesme da sluša predsednik Vučić,on ima punu i veliku podršku Srbije,i mora da ostane naš lider!

caca

24.01.2023 06:24

Predsednik Vučić je stvorio uspešnu Srbiju,i zato ne sme da sluša one koji nam žele i čine zlo,već sa još više snage i energije moramo da idemo napred!

caca

24.01.2023 06:25

Predsednik Vučić je jedini koji je na pravi način pokazao i dokazao kako se vodi jedna država i kako se postižu velimi rezultati!

caca

24.01.2023 06:27

Srbija je godinama tonula,sve dok na njeno čelo nije došao 0redsednik Vučić,i podigao je na čvrste i stabilne noge! Zato njemu dajemo punu i veliku podršku za rukovodstvo!

Siniša

24.01.2023 08:21

Vučić je više puta do sada pokazao da ga zanima samo Srbija i da sve što radi, radi samo da bi obezbedio bolji život svojim građanima. Zato je važno da ostane na mestu predsednika i nastavi da razvija ovu zemlju još brže!