SUKOB BIVŠIH SARADNIKA U STRANCI SLOBODE I PRAVDE NE JENJAVA: Đilas i Bulatović se posvađali zbog Marinike!
TANJUG/ JADRANKA ILIC

Naime, Bulatović je poručio da je tu stranku napustio zbog Tepićeve, uz optužbe da ona uništava ljude u SSP-u, te da sarađuje sa SNS-om, dok mu je Đilas poručio da govori neistine, to jest, narodski rečeno, da laže. No, da krenemo iz početka.

Dejan Bulatović prošle nedelje napustio je SSP, a onda izjavio da je tu stranku napustio zbog Marinike Tepić, za koju tvrdi da radi za SNS i dodao da će ubuduće nastaviti da bude samostalni poslanik.

On se na tim optužbama nije zaustavio, te je istakao i da je cilj Tepićeve „da uništi ljude koji su srcem u SSP-u“. 

SUKOB BIVŠIH SARADNIKA U STRANCI SLOBODE I PRAVDE NE JENJAVA: Đilas i Bulatović se posvađali zbog Marinike!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Bulatović je poručio da je u SSP ušao „sa mnogo entuzijazma i vere“ da se sistem promeni, opozicija ujedini i da građanima bude bolje, ali je naveo da je Tepićeva na sve načine pokušavala da ospori ono za šta se borio u toj priči.

- Marinika Tepić i ja smo imali nesuglasice nekoliko godina. Borio sam se unutar stranke da tu stvar promenimo, ali je ona dezavuisala čitavu stvar. Mnogi dobri i pošteni ljudi su otišli u poslednje vreme iz te stranke. Cilj Marinike Tepić je da potpuno uništi ljude koji su srcem u Stranci slobode i pravde, koji se istinski bore za ovu zemlju. Jednog po jednog je odvajala iz stranke, uništavala jedan po jedan odbor, nesumnjivo pokušavajući da razori tu političku partiju - naveo je on.

Bulatović je najavio i pokretanje „političke inicijative“ zajedno sa drugim funkcionerima koji su odlučili da napuste SSP, te istakao da će se uskoro znati kakva će to inicijativa biti i kako će se zvati. Na pitanje da li planira da sarađuje sa Strankom slobode i pravde, on je poručio da neće biti problema za saradnju ako ta stranka prekine „mešetarenje sa Tepićevom, koja lobira i ako se u budućnosti pokaže kao prava opoziciona partija“.

SUKOB BIVŠIH SARADNIKA U STRANCI SLOBODE I PRAVDE NE JENJAVA: Đilas i Bulatović se posvađali zbog Marinike!

TANJUG/ TANJA VALIC

 

Ubrzo se oglasio i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas koji je demantovao nekadašnjeg bliskog saradnika. On je ocenio kao neistinite optužbe koje je na račun Marinike Tepić izneo doskorašnji član Dejan Bulatović.

Đilas je istakao da je „vrhunac besmisla“ to što Bulatović optužuje Tepićevu i SSP za saradnju sa SNS-om, kao i to što koristi „argumente“ koje je SNS, kako je istakao, koristila i koristi u napadima na Tepićevu. On je naveo i  da su to neistine zbog čega su podnete i tužbe nadležnim sudovima.

A bili su i kućni prijatelji

Interesantno je da je Bulatović u sredu tvrdio da je Dragan Đilas upoznat sa njegovim optužbama na račun Tepićeve. Naime, upitan da li je lider SSP upoznat s tim što je saopštio, Bulatović je u utorak odgovorio potvrdno.

- Naravno da je upoznat, zna celu situaciju - rekao je on i istakao da je Đilas njegov kućni prijatelj i da neće o njemu ništa loše da kaže.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading