OVO JE PRILIKA DA SE SRCA OTVORE I ISPUNE RADOŠĆU Ministar Vučević čestitao vernicima koji Božić slave po Gregorijanskom kalendaru
Printscreen

Preuzvišeni gospodine nadbiskupe, Srdačno Vam čestitam nastupajući blagdan Rođenja Hristovog. Vama, Vašem sveštenstvu i vernicima od srca želim da nastupajući praznik bude nadahnuće za srećniju i lepšu budućnost zasnovanu na međusobnom poštovanju, toleranciji i da u sebi nosimo radost zajedničkog življenja.

Želim Vam puno Božjeg blagoslova, uspeha u radu i da radost prazničnog veselja podelite sa svojim vernicima i svim ljudima dobre volje u miru, zdravlju i ljubavi, navodi se u čestitki ministra Vučevića beogradskom nadbiskupu.

Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovim porodicama koji slave najradosniji hrišćanski blagdan Božić po gregorijanskom kalendaru, iskreno upućujem najsrdačnije čestitke.

Ovo je prilika da se srca ljudi otvore i ispune radošću i dobrotom našeg Gospodina Isusa Hrista. Želim vam puno Božjeg blagoslova, uspeha u radu i da praznične dane provedete u miru, ljubavi, zdravlju i sreći, navodi se u Vučevićevoj čestitki pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading