EKSKLUZIVNO! PAPARACO ALO! ULOVIO SLOBINU PRVU SNAJKU I UNUKA KAKO ŠOPINGUJU Milica i Marko rasipaju Miloševićeve pare!
Foto: Alo/Foto: Alo!

U jednom prestoničkom tržnom centru paparaco Alo! uslikao je u četvrtak Milicu Gajić, prvu snaju bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, kako šopinguje sa sinom Markom. Njih dvoje su nakon razgledanja i kupovine garderobe prešli i na odabir parfema poznatog arapskog proizvođača, što je zabeleženo na ekskluzivnim fotografijama koje su pred vama... Naši izvori bliski nekada najmoćnijom familiji u Srbiji kažu da Milica i Marko, zahvaljujući uplatama koje Markov otac a Slobin jedinac Marko svakog meseca šalje iz Rusije, žive na visokoj nozi.

Milica je poznata po tome što je devedesetih, napumpanih usana, sa silikonima, od glave do pete obučena u luksuznu garderobu, na visokim štiklama paradirala pored naroda koji je jedva preživljavao veliku nemaštinu... Nakon razvoda od Marka, sa sinom se preselila u Požarevac i povukla iz javnog života, ali se često može videti u poznatim beogradskim restoranima i tržnim centrima, i uvek isključivo u društvu sina.

EKSKLUZIVNO! PAPARACO ALO! ULOVIO SLOBINU PRVU SNAJKU I UNUKA KAKO ŠOPINGUJU Milica i Marko rasipaju Miloševićeve pare!

Foto: Alo!

 

 

 

- Iako Marko u Rusiji ima drugu porodicu, on nikada nije prestao da vodi računa o Milici i svom sinu. Uplaćuje im veliki novac, što bi naš narod rekao, može mu se. Priča se da on tamo valja naftu, zgrće milione, i važi za jednog od najbogatijih stranih biznismena u Moskvi - kaže naš izvor.

Milica je porodici Milošević ostala verna do samog kraja, a za pokojnog svekra je govorila da je to verovatno najbolji čovek kojeg je upoznala i kojeg će ikada upoznati.

EKSKLUZIVNO! PAPARACO ALO! ULOVIO SLOBINU PRVU SNAJKU I UNUKA KAKO ŠOPINGUJU Milica i Marko rasipaju Miloševićeve pare!

Alo

 

 

- On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi - izjavila je Milica jednom prilikom za Slobodana Miloševića, koga je redovno posećivala u Hagu:

- Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka... Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu - pričala je ona.

 Rešila da se doškoluje

Milica Gajić je prošle godine upisala master studije iz odnosa sa javnošću na Megatrend univerzitetu. Izvor blizak majci Slobinog unuka rekao je želi da izuči sve tehnike propagande i odnosa sa medijima, a cilj joj je da jednog dana otvori i sopstvenu agenciju u ovoj oblasti. Da se Milica sprema za usavršavanje u petoj deceniji života, za medije je potvrdio i rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović.

U SPS ušao zbog dede

Slobodan Milošević je moj heroj, niko drugi nije tako veliki kao on i danas sve više njih uviđa koliko su se ogrešili o njega. Meni je politika donela zlo, ali u SPS ulazim zbog mog dede, izjavio je pre nekoliko godina Slobin unuk Marko, koji redovno posećuje svog oca u Moskvi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading