PUPS u Vrnjačkoj Banji sve snažniji
Alo

Na čelu Opštinskog odbora PUPS - Solidarnost i pravda u Vrnjačkoj Banji od juče je Milomir Perović, odlučili su jednoglasno delegati iz svih mesnih odbora. Za potpredsednike ovog gradskog odbora izabrani su Jasna Pajić, Slobodan Disović i Radovan Stamenčić. Na istoj sednici izabrani su članovi stalnog sastava Gradskog odbora, nadzorni odbor, disciplinska komisija i sekretar.

- Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda u Vrnjačkoj Banji jača je za novih 300 članova. Ovo je sada novi početak - ljudi znaju gde valja otići i s kim valja biti i za šta se treba boriti. PUPS će u Vrnjačkoj Banji i okolini biti nezaobilazan na lokalnoj političkoj sceni - izjavio je Perović.

Izborne skupštine održane su i u Gradskom odboru Prokuplje i u opštinskom odboru Žagubica, pa je na čelu PUPS - Solidarnost i pravda u Prokuplju dr Miloslav Petrović, a potpredsednici su Nebojša Ristić i Sunčica Nestorović. U Žagubici je na izbornoj sednici skupštine, kojoj je u ime SNS-a prisustvovao i predsednik opštine Safet Pavlović, za predsednika OO izabran je Dejan Avramović, a za potpredsednike Gordana Tomić i Stojan Đorđević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading