ŠEŠELJ OTKRIO KOG SVETSKOG LIDERA ZAPADNJAČKI GLOBALISTI ŽELE DA UBIJU On je glavni problem u njihovim očima i ne sme da se izlaže
Alo

- Najviše žele njegovu smrt i ja mislim da će pokušati da ga ubiju ako, slučajno, bude neoprezan i izloži se. On bi trebao da putuje samo u prijateljske države, a ima i dovoljno ministara, predsednika Vlade koga može da šalje na put - kazao je Vojislav Šešelj za TV Pink.

Lider radikala je rekao da očekuje da potraje rat u Ukrajini.

- Ovo je rat Rusije protiv celog NATO pakta - istakao je predsednik SRS.

Šešelj je istakao i da smatra da je bivša nemačka kancelarka Angela Merkel bila iskrena kada je izjavila da je "sporazum iz Minska iz 2014. bio pokušaj da se Ukrajini da vreme".

- Nama je Vensov plan za Republiku Srpsku Krajinu predstavljen kao kraj rata i doprinos mirovnom rešenju. On je trajao samo dok Amerikanci i ostali zapadnjaci nisu reorganizovali hrvatsku vojsku, naoružali je i poslali svoje stručnjake da njome rukovode i da izvrše agresiju. To isto su radili u Ukrajini. Oni su morali da dobiju na vremenu. Oni su za osam godina, koliko su dobili, učinili od ukrajinske vojske najveću silu NATO pakta osim Amerike, možda i Turske. Oni su zaveli jedan diktatorski, totalitarni režim - rekao je lider radikala.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading