TAJKUN ŠOLAK NIJE SHVATIO! Vučiću je bitno šta narod Srbije kaže, uvek će raditi u interesu građana
Alo! Ilustracija

Predsednik Vučić se zalaže za mir i stabilnost, i uvek ponavlja da je to od presudnog značaja za Srbiju, i da će se boriti svim silama da tako i ostane.

Racionalan pristup problemima i kompromisno rešenje, a ne rešenje po nečijim željama kojim bi se Srbija ucenjivala je odlika njegove politike.

Koliko ništa tajkun nije shvatio dokazuje tekst koji je osvanuo u njegovim medijima pod naslovom “Tri razloga zbog kojih je Nemačka rekla „aufiderzen“ Vučiću”.

TAJKUN ŠOLAK NIJE SHVATIO! Vučiću je bitno šta narod Srbije kaže, uvek će raditi u interesu građana

Printscreen

 

U tekstu se govori da “prijateljstvo Srbije i Nemačke iz vremena bivše kancelarke Angele Merkel davno je prošlo vreme” i navode:

– Umesto toga, iz Berlina stižu upozorenja, najotvorenija uslovljavanja i kritike na račun srpskih vlasti. Glavni razlozi zbog kojih je sve krenulo stranputicom su Kosovo, Rusija i otvorena netrpeljivost između najviših funkcionera Srbije i predstavnika nemačkih Zelenih.

Naime, tajkunski mediji i njihov gazda nisu shvatili da je predsedniku Vučiću jedino važno da mu građani Srbije ne kažu “aufiderzen”, za čije se interese i bolje sutra bori.

Ne shvataju da će Vučić, kao i uvek do sada, sa svima van granica naše zemlje se ponašati pristojno, pošteno i iskreno, stavljajući interese naše zemlje na prvo mesto.

Državnik, kakav je srpski predsednik, samo i isključivo će raditi u interesu srpskog naroda, što je narod i prepoznao i pružio mu istorijsku podršku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading