Ana Brnabić: Er Srbija planira da uvede još 20 novih letova tokom 2023 - evo o kojim destinacijama je reč!
Foto: Alo/Ana Paunković

Srbija će, zahvaljujući nacionalnoj avio kompaniji Er Srbija, u toku 2023. dobiti 20 novih letova ka evropskim centrima, rekla je danas premijerka Srbije Ana Brnabić na konferenciji za novinare uoči direktnog leta između Beograda i kineskog grada Tjenđina, koji je planiran za 14.10 sati.

POSLE 22 GODINE Od sutra direktni letovi na liniji Beograd-Tjenđin, Premijerka ispraća prvi avion

Brnabić je istakla i da je nacionalna kompanija jedna od retkih u Evropi koja ima direktne letove ka SAD i da se za sada iz Beograda leti za Njujork, a da će uskoro početi i letovi za Čikago.

Premijerka je tako prokomentarisala dalje planove nacionalne kompanije, naglašavajući da naša zemlja jedina u regionu ima direktne letove za Kinu.

"Ponosna sam što smo zahvaljujući Er Srbije vazdušno čvorište centralne i jugoistočne Evrope, zato što smo postigli da smo konektovani sa svakim evropskim centrom", rekla je Brnabić.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
NN

10.12.2022 22:45

Pa da, bitno je da oni uvode letove, a to sto su prodali jedan od najvecih MRO centara u Evropi koji ima potencijal da zaradjuje stotine miliona godisnje, za 10 miliona eura Poljskoj firmi, to nema veze...

Sinisa

10.12.2022 23:50

Koliko imamo letelica a koliko destinacija?