Vrata PUPS-a su otvorena za sve stanovnike Zvezdare (FOTO)
Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

- PUPS – Solidarnost i pravda je profilisana kao državotvorna, nacionalno odgovorna i socijalno pravedna partija, što joj omogućilo da bude u vlasti na svim nivoima u Republici Srbiji i Beogradu. Izuzetno smo zadovoljni uspešnim vođenjem lokalne samouprave, razvojem infrastrukture i stvaranjem boljih uslova za život na Zvezdari. Spremni smo za nove zadatke koje će nam postavljati život i zahtevi građana – istakao je dr Nikolić.

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

 

PUPS – Solidarnost i pravda ima veoma razgranatu mrežu mesnih odbora na teritoriji Gradske opštine Zvezdar, i to: Lipov lad, Bulbuder, Zeleno brdo, Veliki mokri lug,  Mali mokri lug, Vukov spomenik, Ćirilo i Metodije, Vojvda Sinđelić, Vojvoda Mišić, Zvezdara, Novo Mirijevo i Staro Mirijevo.

O ostvarenju osnovnog vrednosnog stava PUPS – Solidarnost i pravda 3Pe: Penzije prate plate, kao i o predlogu predsednika Partije Milana Krkobabića da se uvedu socijalne garantovane „penzije“ za sve građane Srbije starije od 65 godina koji nemaju penziju, imovinu, niti bilo kakva druga primanja govorio je Risto Kostov, potpredsednik PUPS – Solidarnost i pravda. Profir Rančić, potpredsednik Izvršnog odbora Partije osvrnuo se na kadrovsko i organizaciono jačanje  svih 129 odbora PUPS – Solidarnost i pravda širom Srbije. 

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

 

Za potpredsednike PUPS – Solidarnost  i pravda opštinskog odbora Zvezdara jednoglasno su izabrani dr Siniša Perić, član Glavnog odbora Partije i Mirjana Tovilović, predsednica Udruženja penzionera Zvezdara.

 

Komentari (0)

Loading