PREMIJERKA U POSETI TOPOLSKOM SELU ZAGORICA Ana Brnabić na otvaranju početka radova uvođenja interneta u ruralnim sredinama
Prinstscreen/Instagram

Premijerka Srbije je danas prisustvovala početku izvođenja radova u okviru projekta širokopojasne infrastrukture u seoskim sredinama Srbije, u organizaciji Ministarstva informisanja i telekomunikacija u izdvojenom odeljenju Osnovne škole ''Sestre Radović'' u selu Zagorica, kraj Topole.

Prinstscreen/Instagram

 

Ona je svoje utiske sa ovog događaja podelila na svom Instagram nalogu.

''Ne sećam se da je u skorije vreme jedan događaj okupio kompletnu lokalnu zajednicu. Ponosna sam što se to desilo baš danas, u selu Zagorica, kada obeležavamo početak radova na projektu razvoja širokopojasnog interneta u ruralnim sredinama'', napisala je premijerka Srbije.

ŠTA SE DESILO SA EVROPSKIM VREDNOSTIMA? Brnabić ocenila izjavu evropskog zvaničnika kao sramotnu

Brnabić je istakla da joj je posebno drago što je od starijih meštana čula da shvataju koliko je ovo značajno za njihove najmlađe sugrađane, kako bi imali sve uslove da u budućnosti ostanu u Zarorici i ovde osnivaju svoje porodice.

 

 

''Sva deca su jednaka i imaju jednako pravo na kvalitetno obrazovanje, bilo da se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili selu Zagorica. Naša obaveza je da im obezbedimo sve uslove za to.

Veliko hvala našim partnerima iz @ebrd_official i @eusrbija na podršci u realizaciji ovog projekta, jer bez njih ne bismo bili u mogućnosti da to izvedemo.

Prinstscreen/Instagram

 

 

Do kraja 2025. godine sva domaćinstva u Srbiji imaće pristup brzom internetu i uverena sam da će takvo povezivanje zemlje doprineti decentralizaciji i dodatnom prosperitetu'', navela je u objavi na ovoj društvenoj mreži Ana Brnabić.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading