I PORED PANDEMIJE, OČUVALI SMO JEZGRO ČLANSTVA Izborna skupština PUPS – Solidarnost  i pravda Obrenovac (FOTO)
Foto: Alo!

- I pored pandemije korona virusa, potpuno smo očuvali jezgro članstva PUPS - Solidarnost i pravda. Imamo odličnu saradnju sa Udruženjem penzionera, invalidima rada i podršku Saveza udruženja boraca Narodnooslobodilačkog rata. Veoma korektna je i saradnja naše Partije sa koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke. Zastava PUPS – Solidarnost i pravda viori se na svim važnim skupovima i manifestacijama u obrenovačkoj opštini – istakao je Zdravko Radosavljević – Bata, koji je jednoglasno ponovo izabran za predsednika opštinske organizacije PUPS – Solidarnost i pravda Obrenovac. 

Foto: Alo!

 

 

U ime članstva, posebno u mesnim odborima: Grabovac, Zvečka, Skela, Rvati, Urovci, Dudovi, Zabrežje, Stubline, Mislođin, Barič, Jasenak i Treća mesna zajednica, Radosavljević je iskazao zadovoljstvo  što se ostvaruje PUPS-ov osnovni vrednosni stav 3P – Penzije prate plate.

Foto: Alo!

 

 

O predlogu Milana Кrkobabića, predsednika PUPS – Solidarnost i pravda da se uvedu socijalne garantovane penzije u iznosu od najmanje 100 evra za sve one koji su stariji od 65 godina, a nemaju penziju, svoju imovinu, niti bilo kakva druga primanja govorio je Risto Кostov, potpredsednik PUPS – Solidarnost i pravda. On je naglasio da penzioneri, poljpoprivrednici i proleteri – radnici čine neraskidivo dijalektičko jedinstvo i da niko nije postao penzioner, a da prethodno nije uplaćivao doprinose u PIO Fond. 

Foto: Alo!

 

 

Na Izbornoj skupštini kojoj je prisustvovala i Mira Jovanović, član izvršnog odbora Partije, za potpredsednike opšštinskog odbora Obrenovac izabrani su: Marina Batričević, Predrag Nikolić i Živorad Beljinac.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading