PETPARAČKI PISAC POZVAO DA SE NAVIJA PROTIV REPREZENTACIJE: Šolakov Vidojković Piksija i fudbalere nazvao nacistima
Printscreen

Ako je i od njega - mnogo je. 

Vidojković je, gostujući na TV Nova, koja je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, baš kao i tabloid u kom piše kolumne, napao „orlove“, koji na SP u Kataru brane boje Srbije.

Alo

 

- Poslednji put kada si mogao da navijaš za Srbiju bilo je 2010, kada smo dobili Nemačku. Posle toga SNS je preuzeo kontrolu nad svim delovima društva, naročito nad fudbalom. Kada znamo da je zemlja oteta od jedne kriminalne grupe, onda je i reprezentacija oteta od kriminalne grupe. Nisu moji. Ja to ne mogu da prevaziđem. Kad se setim te slike iz aviona (misli na to što je predsednik Vučić ušao da poželi sreću fudbalerima pred let u Lisabon i istorijsku pobedu protiv Portugala, prim. nov.), meni krene da pulsira. Ne mogu da navijam za ovu bagru, bre - rekao je Vidojković i dodao:

- Zamislite, nalazimo se u nacističkoj Nemačkoj. I sad da ja navijam za tu reprezentaciju nacističke Nemačke, a mi ovde imamo sličnu gebelsovsku.

Pokušao je Vidojković i dodatno da napadne Vučića koristeći to što nismo uveli sankcije Rusiji, međutim, u svojoj ograničenosti nije ni shvatio da ga je, u stvari, pohvalio.

Alo

 

- Po rezoluciji Evropskog parlamenta neće biti dovoljno da priznamo postojanje Kosova, koje već postoji, nego je potrebno da uvedemo sankcije Rusiji, koja liči na nacističku Nemačku! Ali, Vučić neće, siguran sam - rekao je Vidojković, čime je faktički konstatovao da je Srbija među retkim zemljama koje vode potpuno samostalnu, suverenu i principijelnu politiku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading