BESNI ALBANCI GAĐALI KURTIJA SRPSKIM TREŠNJAMA Premijer lažne države napadnut jer je pristao na sporazum o registarskim oznakama
Alo

Naime, Kurti je dočekan ispred zgrade tzv. vlade Kosova, gde je pošao da predstavi budžet za narednu godinu. I taman kada je trebalo da preskoči prag i uđe u zgradu, kao kiša iz vedra neba, po njemu su počele da padaju trešnje srpskog porekla.

Nastala je prava panika, Kurti je krenuo da beži ka svom automobilu, a reagovalo je i njegovo obezbeđenje. Kada se situacija primirila, on je u zgradu ušao na sporedni, tajni ulaz i sav uflekan održao sastanak s ministrima i ekonomskim stručnjacima.

Alo

 

- Premijer koristi razgovore s građanima kao platformu za bekstvo od glavne teme, koncesije. On je zainteresovan da se tema o registracijama što pre zaboravi jer se iza prihvatanja manjeg pitanja, kao što su tablice, krilo ono krupno pitanje, prihvatanje ZSO. Ti rokovi je trebalo da pothrane imidž otpora koji nije uspeo. Premijer je progutao svaku svoju reč. Baš kao bajka o trešnjama. Građani zemlje jedu štetu, bez razlike. Gospodine premijeru, trešnje su samo za vas - naveli su iz SDP.

Alo

 

Ova stranka nije navela na koju je konkretno bajku mislila, ali se na socijalnim mrežama navodi da je reč o delu Desanke Maksimović. U toj bajci trgovac je otišao u Japan odakle je ćerkama doneo poklone. Najmlađoj je doneo koštice trešanja, zbog čega je ona bila razočarana.

Naložio  istragu o poreklu voća, pa zbrisao u Španiju!

Izvor iz Prištine navodi da je Aljbin Kurti izdao naredbu da se utvrdi da li su trešnje kojim je zatrpan zaista srpskog porekla.

- Inspekcija je u petak obilazila prodavnice voća i povrća gde su tragali za zaleđenim trešnjama. Pokušavaju da utvrde da li su trešnje koje je dobio zaista iz Srbije i kako su došle do Prištine. Besneo je na svoje saradnike, a čak je zvao i neke poznanike iz Socijaldemokratske partije i molio ih da mu kažu da li su trešnje srpske - kaže naš sagovornik.

On dodaje da je Kurti odmah posle sastanka otputovao u Španiju da bi se sklonio od javnosti. Kao razlog ovog putovanja navedeno je učešće na Kongresu socijalističke internacionale.

Komentari (0)

Loading