OVO SU REČI SRPSKOG HEROJA NENADA ĐURIĆA Posvetio priznanje deci na Kosovu i Metohiji koja su željna slobode, igre i mirnog života
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/bg

Tom prilikom, Đurić se obratio javnosti.

Njegov govor prenosimo u celosti.

"Poštovani predsedniče Republike Srbije gospodine Aleksandre Vučiću, draga braćo i sestre,

Dozvolite da Vam se u ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije, mog saborca, kapetana Aleksandra Filipovića kao i svoje lično ime srdačno zahvalim na priznanjima koja ste nam danas uručili. 

Neizmerno vam hvala što danas urezujete najveći ponos u našim i bićima naše  porodice, naših sunarodnika i kolega bez kojih ova prizanja ne bi bila moguća i mi ne bismo bili to što danas jesmo.  

Ona ne bi bila moguća ni bez podrške naše države Srbije i Vas lično i zato predstavljaju i zalog da nas se potomci neće stideti već će slediti sada utabane staze koje vode u čisto i iskreno društvo velikih i slavnih. 

Na kraju, želimo da ova priznanja posvetimo ne samo našoj, već svoj deci na Kosovu i Metohiji koja su samo željna slobode, igre i mirnog života.

Živela Srbija!"

Podsećamo, predsednik Vučić uručio je kapetanu Nenadu Đuriću Orden zasluga za odbranu i  bezbednost prvog stepena, koja se dodeljuje za natprosečno, uzorno i časno izvršavanje dužnosti i zadataka u oblastima odbrane i bezbednosti.

Ostavite svoj komentar na Viber kanalu Živela Srbija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading