"KOLIKO SE SEĆAM..." Boško pokušao da isprovocira Malog, od odgovora ministra finansija ga oblio hladan znoj!
Tanjug

Sednicu Skupštine Srbije obeležio je i pokušaj poslanika Dveri Boška Obradovića da isprovocira ministra finansija Sinišu Malog. To mu međutim nije uspelo, ali je odgovor Malog izazvao veliki aplauz u sali.

Naime, Obradović je tokom obraćanja apelovao je na predstavnike vlasti da obrate pažnju na domaće privrednike i da pomoć usmere ka njima. Nadovezao se rečenicom usmerenom ministru Malom, da se "iz Beograda na vodi ne osećaju problemi građana".

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, njegov pokušaj da diskredituje ministra finansija Srbije obio mu se o glavu.

- Koliko se sećam, vi ste i dalje u stanu na Dedinju i da Skupština Srbije i dalje plaća taj stan. Ne znako kako ta sposkupljenja izgledaju sa Dedinja. Građani Srbije plaćaju rentu za taj njegov stav - rekao je Mali, nakon čega je usledio aplauz u sali.

Ministar finansija se tu nije zaustavio, pa je nastavio da "melje" Obradovića činjanicama.

- Opasne su te izjave koje smo čuli kada kažete daćete svima povećanja. A niko nikada nije pomenuo odakle. Kada je inflacija u pitanju niko ne beži od te teme. Bili bi nepošteni kada bi to ignorisali. Trudili smo se da tu inflaciju održimo na što nižem nivou. Borimo se mnogo odlučnije. Mi smo cene ograničili. Imamo najeftiniju cenu hleba. Treća stvar sa kojojom se borimo je povećanje plata. Vi koristite pojedine proizvode kao indikator, ne znam zbog čega. Najveći teret krize država je preuzela na sebe. Kontrolišemo cene i dizela i benzina na pumpama - poentirao je Mali, nakon čega je Obradović mogao sam da sedne i ćuti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mina

07.11.2022 14:36

Svaka čast g. Malom kako je reagovao na napad fašiste Obradovića na ono što su predsednik i Mali izgradili i stekli mukotrpnim radom, a čemu se ceo svet divi