ROKADA Gašić novi ministar policije, Vulin preuzima BIA!
Tanjug Sava Radovanovic/MUP Srbije

Naime, kada je predsednik Aleksandar Vučić posle sednice predsedništva SNS-a pročitao imena članova kabineta, otkrio je i da će na čelu srpske policije biti Bratislav Gašić, koji je povratnik u izvršnu vlast.

Ostavite vaš komentar na Viber zajednici Živela Srbija!

Time se otvorio prostor da Vulin svoj dalji angažman nastavi u obaveštajnoj agenciji.

Podsetimo, Bratislav Gašić, prema odluci GO SNS, biće novi ministar unutrašnjih poslova! Dosadašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije u kojoj je, prema mišljenju stručnjaka, napravio veoma dobre rezultate, vodiće srpsku policiju u narednom mandatu.

Prema mišljenju upućenih, ovaj izbor je pravi jer se od Gašića očekuje da će se, vodeći jedno od najvažnijih ministarstava u zemlji u ovom trenutku, rukovoditi isključivo zakonom i raditi u korist građana Srbije.

Gašić je, podsetimo, ranije vodio i Ministarstvo odbrane, a naročito je zapažena njegova uloga tokom poplava koje su 2015. godine zadesile našu zemlju. I ovo iskustvo u rukovođenju velikim sistemom ga upravo preporučuje za funkciju u MUP. Gašić je na čelu BIA, po mišljenju mnogih, poboljšao rad i osavremenio tu agenciju. On će na mestu ministra unutrašnjih poslova naslediti Aleksandra Vulina.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading