USTAŠE KRIJU KRVAVE TRAGOVE! Hrvatska se priključila tužbi protiv Rusije da bi izbrisala genocid nad Srbima!
Foto: EPA

Kako su danas objavili mediji u Zagrebu, Hrvatska se priključila tužbi za genocid protiv Rusije.

Ustaški Večernji list navodi da je Vlada u Zagrebu podnela Međunarodnom sudu Deklaraciju i time se konkretno uključila u pravnu podrđku Ukrajini koja je 26. februara pred tim sudom pokrenula postupak protiv Rusije.

Printscreen

 

Ustaše tako pokušavaju da sakriju tragove genocida koji su počinili nad Srbima u Jasenovcu. Hiljade krvavih leševa nevino ubijenih Srba od strane ustaša sada prikrivaju priključujući se tužbi Ukrajine protiv Rusije.

Upravo zbog toga letos ustaške vlasti nisu dozvolile predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ode u Jasenova i položi cvet. Iako ceo svet zna da su Hrvati izvršili genocid nad Srbima, ustaše nisu dozvolile posetu predsednika Srbije da bi mogli da nastave da lažu, i tvrde da genocida nije bilo.

Iako je Rusija uložila preliminarne prigovore na tužbu Ukrajine, Hrvatska se nada da će šlepanjem uz Kijev moći da sakrije svoje krvave tragove!

Komentari (3)

Loading
KKK

21.10.2022 10:00

Njihovi zlocini i zverstva koji su pocinili izaci ce kad-tad na videlo, njima ni Bog ne moze da pomogne.!!!

Mia

21.10.2022 11:14

Bravo za komentar...a ovi anti Srbi što lupaju minuse neka idu u njihovu lijepu, daleko im lepa kuća!

Pera

21.10.2022 11:41

Hrvatska treba sudu u Hagu da podnese tužbu protiv same sebe za zločine protiv čovečnosti i prava na život koje je počinila u poslednjih sto godina .