ALO! NA LICU MESTA SAPUNICA JOVANOVIĆI SE NASTAVLJA! Komšija: Čuli su se čudni krici iz stana
Tanjug

Alo! je juče bio u njihovoj zgradi. Na ulaznim vratima stana okačeno je crveno srce. Razgovarali smo sa kućnom pomoćnicom, komšijama, prodavcima u obližnjim radnjama...

Ipak, igra istina-laž je nastavljena i dan nakon incidenta o kom je brujala cela Srbija, kada je Čedina tašta prijavila da joj je zet tukao ćerku, ovaj to prvo priznao, a njegova žena negirala, pa je potom i on porekao. Sve se završilo u policiji, zatim na VMA i tako ukrug, da ne ponavljamo već dobro poznatu storiju.

ALO! NA LICU MESTA SAPUNICA JOVANOVIĆI SE NASTAVLJA! Komšija: Čuli su se čudni krici iz stana

Stan Čedomira Jovanovića - Alo! - N. Todorović

 

 

Uzme kafu za poneti

Konobarica iz obližnjeg kafića kaže da Čeda svrati ponekad da uzme kafu za poneti, najčešće espreso ili ceđeno voće ili čaj, i uvek ostavi bakšiš.

- Znam da su sad u stanu, ali ne bih da pričam o njima - kratko nam je rekla.

 

LAŽA I PARALAŽA

Uglavnom, juče smo u zgradi na Novom Beogradu prvo razgovarali sa kućnom pomoćnicom Saškom, koja nam je rekla da supružnici nisu kod kuće, te da se ništa nije desilo, da su budalaštine sve što se pisalo o tuči i kako su Čeda i Jelena u odličnim odnosima. A oni, izgleda, ipak unutra. Bar tako nam je nešto kasnije rekao advokat Aleksandar Šćekić.

- Čeda i Jelena su u porodičnom domu. Ne žele kontakt sa spoljnim svetom, samo žele mir jer im je jučerašnji dan bio vrlo stresan. Hoće da budu sami sa decom. A pomoćnica je rekla da nisu tu jer žele mir. Čak smo u sredu uveče bili zajedno na piću. Kad je Čeda izašao iz MUP-a, ona ga je čekala ispred kao kuče, pa su došli kod mene. Čeda nikad ne bi ženu udario. Ko ga imalo poznaje, zna da on to ne bi uradio. Neko je od komšija nešto kao čuo, zvao majku, majka uplašena, šta će, prepadnuta pozvala policiju. Jelenini roditelji žive u Čedinoj kući u Zemunu, u normalnim su odnosima. Možda je nešto bilo, kućna rasprava, ko što se svi mi raspravljamo, ali ništa tu nije bilo toliko značajno. Kad su ga pozvali i pitali da li si tukao Jelenu, on nije mogao da veruje, ironično je odgovorio, nije to shvatio ozbiljno dok ga nisu pozvali iz policije. Danas jedu grašak - rekao nam je Šćekić, a naše pitanje da li je na kraju grašak bio sa mesom ili klot, pošto se spekulisalo da je žestoka svađa izbila oko toga, kazao nam je:

ALO! NA LICU MESTA SAPUNICA JOVANOVIĆI SE NASTAVLJA! Komšija: Čuli su se čudni krici iz stana

Alo

 

- Čeda ne jede meso, Jelena jede, ali nisu se svađali ni oko čega, pa ni oko toga. Jelena se sprdala s tim.

Komšije su bile mnogo spremnije na razgovor, a čini se i da iznesu pravu verziju. Tako nam je jedan od stanara rekao da ga uopšte nije iznenadilo što je pola Srbije pričalo u sredu o Čedi i Jeleni.

- Ma taj lud dan, kako su ga svi doživeli, za njih je normalan. Cika, vriska, navikli smo već na to. Jeste, tačno je da je jedan komšija pozvao Jeleninu majku, znam ko je. Rekao mi je posle da je mislio da neko nekog kolje u tom stanu i da je morao da pozove pomoć. I ja sam čuo isto, čudne krike, nemojte da vas lažu da nije bilo tuče. Čulo se to, nego sam ja, da vam pravo kažem, oguglao - kaže ovaj komšija, i dodaje:

- Da me neko ne shvati pogrešno, oni su normalni ljudi, oboje. Uvek se fino jave, ljubazni su, vidi se, međutim, da imaju probleme. Mislim da ih je Čedina bolest dosta uzdrmala i sve što se oko toga dešavalo. Voleo bih da sve na kraju bude u redu. 

Držala ga da ne padne

Jedan od stanara rekao nam je i da je video Čedu i Jelenu kad su se vratili u zgradu posle incidenta i provoda u kafani.

- On je izgledao, da vam pravo kažem, kao da su mu sve lađe potonule. Ni ona nije bila bolje raspoložena. Držala ga je pod ruku, a u stvari više mi je delovalo da ga pridržava da ne padne - opisao nam je komšija.

NEMA DŽIPA

Portir na ulazu u zgradu takođe nam je rekao nekoliko lepih reči o Jovanovićima, istakavši da nisu zahtevni i da nemaju nikakve prohteve:

- Ne pričam sa njima ni o čemu konkretnom, mi smo samo na dobar dan - doviđenja. Mislim da slabo komuniciraju sa svim stanarima. Video sam par puta Jeleninog oca, dolazio je na slavu, a majka ne znam ni kako izgleda, retko oni svraćaju. Čedin džip nije od juče bio parkiran u garaži, nije ni sad, a Jelena je vozila BMW X5. Taj auto je vozio i njihov sin, ali od pre jedno mesec i po nema tih kola više, ne znam da li su ih prodali. Sad sin vozi belu „tojotu prijus“ - kaže portir, i dodaje da je od nekih stanara čuo da mu izgledaju kao da su čas zajedno, čas nisu.

Jovanović za Alo!: U stanu sam,
gde drugde?!

Na pitanje koje smo mu poslali u poruci, sa molbom da nam objasni šta se tačno dogodilo, odnosno da li je u stanu ili nije, pošto kućna pomoćnica i advokat tvrde različito, Čedomir Jovanović nam je juče po podne ovako odgovorio, takođe porukom:

„Sve je rečeno još juče. Danas je radni dan, zar ne? Gde bih posle posla bio nego u stanu sa porodicom?“. 

 

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading