BURAN ŽIVOT ČEDE JOVANOVIĆA Skandali,  tuče, klistiranje i valjanje u vodi sa ljutim paprikama!
Ataimages

Današnja udarna vest da se potukao sa suprugom podsetila je mnoge na niz incidenata u kojima je Jovanović učestvovao u relativno kratkom vremenskom periodu.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović u julu prošle godine je bio akter tuče u jednoj beogradskoj garaži.

Brutalno je tukao čoveka u garaži na Novom Beogradu.

Do sukoba je došlo zbog parking mesta. Naime komšija je zamerio Jovanoviću kao je parkirao automobil. 

Razbio staklo na lokalu brze hrane

Jovanović je u žižu javnosti po incidentima dosepeo u junu 2020. godine kada se u u lokalu brze hrane na Novom Beogradu sukobio sa dvojicom pripadnika navijačke grupe "Hijene", Radetom Dunjićem i Urošem Avramovićem. Rade Dunjić je brat Velibora Dunjića, vođe navijača Crvene zvezde ubijenog 16. maja 2014. u jutarnjim časovima dok je automobilom prilazio splavu „Džimis“.

Reketom izudarao vlasnika klinike

Nedugo zatim, u julu 2020. godine dogodio se novi incident kada je Jovanović dogodio se u julu 2020. godine kada je lider LDP-a tek pošto je izašao iz bolnice gde se lečio od korone nasrnuo teniskim reketom na D.I. vlasika privatne klinike za fizikalnu terapiju.

Kako je vlasnik klinike posvedočio policiji, iz crnog džipa je "izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis".

Jovanović je u junu, u ekskluzivnoj ispovesti opisao svoju borbu sa tri teške upale pluća zbog korona virusa i kako su lekari tri puta ozbiljno sumnjali da ima rak.

Jovanović je, između ostalog otkrio da je kod dede na Tari doživeo preobražaj za 40 dana živeći na tinkturama i petroleju, da bi potom skoknuo u Beč i Beograd na kontrole, pa kod babe u Lajkovac da mu namesti želudac svećom i teglom.

- Osnova tog programa jeste čišćenje organizma pijenjem sokova od voća i povrća. Revitalizacija organizma radi se određenim biljnim tinkturama, koje je Čeda pio. Prvo je prošao takozvani antiparazitski program. To je tinktura zelenog oraha u medicinskom petroleju. Kad zeleni orah prelazi iz mekog u čvrsto stanje, ima 50 puta više vitamina C od ribizle, a ribizla ima više tog vitamina i od limuna... Kada se zeleni orah stavi u medicinski petrolej, on iz njega apsorbuje C vitamin, jod i još neke minerale. To se zove 'Todikamp'i pije se 42 dana. Jovanoviću smo stavljali na pluća obloge od ricinusovog ulja kako bismo ih revitalizovali. Svakog dana je išao i na klistiranje, to je isto jako važno... - priča Milošević, dodajući da je sve ovo bilo samo deo tretmana:

- Čeda je svakog dana imao toplu kupku. Voda je vrela, nekih 40 do 42 stepena. Smenjuju se dve kupke, u jednu se stavljaju tri mlevene ljute povrtarske biljke - čili paprika, đumbir, slačica, a druga kupka je od zelene gline sa lekovitim travama. Ljute biljke izazivaju cirkulaciju krvi, pa na površinu kože izbijaju toksini.

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading