MALI ODGOVORIO NIKEZIĆU "Najgore smo prošli - Vas, za ono što dolazi smo spremni"
Printscreen

"Za svaku je pohvalu što Dušan Nikezić, potpredsednik Stranke slobode i pravde tako marljivo prati srpske finansije ali svi znamo da za odgovorno upravljanje njima to ipak nije dovoljno.

Za to mora da se pokaže i razumevanje.

UPRKOS SVETSKOM RATU, SRBIJA GRABI NAPRED! Znatna povećanja plata i penzija, minimalac raste, mladima novčana pomoć pred Novu godinu (VIDEO) - Alo.rs

A za razumevanje je dovoljno što građani Srbije itekako dobro pamte u kakvom su ekonomskom haosu ostavile Srbiju njegove ideološke kolege. Sreća je da ovu novu krizu ne dočekujemo sa platama koje su građani primali za vreme prethodne vlasti, sa nivoom BDP-a sa kojim bismo sada bili u blatu iz koga ne bismo isplivali, sa poslovnom klimom u kojoj svaki naš četvrti radno sposoban građanin nije imao posao, sa upravljanjem zemljom koje nas nije odvelo ni korak napred.

Da, stižu teške godine i Srbija na to ne može da utiče. Ali, da bar malo bolje poznajete srpsku ekonomiju znali biste da je prethodnu krizu generisao finansijski sektor a da ovu generiše svetska nestabilnost izazvana ratom u Ukrajini te da sistem odbrane od nje svakako ne može biti isti. To znači da sada finansijski sektor mora da se odbrani od pritiska spolja, ali je iznutra zdrav, jer ga je aktuelna vlast oporavila, Nikeziću. Sve brojke već odlično znate, da se ne ponavljamo.

Najgore smo Nikeziću prošli. Vas. Za ono što dolazi smo spremni", napisao je Mali u objavi.

 

 

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading