BOŽIĆ: Demokrate najvrednije isključivo kada je u pitanju laganje
Alo

Obraćanje Sandre Božić prenosimo u potpunosti:

Demokrate su uvek bile najvrednije isključivo i samo kada je u pitanju laganje. Dokazali su nam da je poslovica “ko laže taj i krade” stvorena upravo zbog njih.

Nenaviknuti na bilo koju vrstu napora da doprinesu svojoj državi i danas su pokazali svu raskoš svog i nasleđenog legata Demokratske stranke. Imali smo priliku da čujemo gomilu laži, čiste politizacije i sušte nebrige kako za decu, tako za njihova prava, a ponajmanje za njihove roditelje.

Nije prvi put da se Demokratska stranka koristi tuđom decom kako bi naplatila i namirila svoj bedni dnevnopolitički interes. Puna su im usta prava dece, a kada govore o detetu predsednika Aleksandra Vučića jedino pravo koje mu oni nude i priželjkuju jeste smrt.

Upravo su u njihovim redovima i najglasniji ljudi koji su otvoreno pretili predsednikovom sinu da će završiti u rupi kao Gadafi. Gde se između ovih hiljadu slojeva lažova, prevaranata i diletanata Demokratske stranke kriju borci za prava dece?

Taj borac nije sigurno Dragana Rakić koja je ljude koji pošteno rade svoj posao kako bi prehranili svoju porodicu i decu, uzurpirajući njihova radna mesta, slala u kućicu i pretila svojim i kriminalnim vezama svoga muža.

Pitala bih Draganu Rakić, kako su se osećala deca roditelja koje je redovno u opštini Vršac ucenjivala i zastrašivala zarad svojih ličnih interesa i kako su se osećala deca kojoj su oteli budućnost nakon što su, dok su bili vlasnici života i smrti u Srbiji, na ulici bez hleba i u siromaštvu ostavili preko 400 000 ljudi.

Oseća li Dragana Rakić sramotu i stid jer je Demokratska stranka otela svaku mogućnost za normalan život, obrazovanje i dostojanstvo svakoj od ovih porodica, kao i bezbrižno detinjstvo njihove dece? Tada se u vrtiće nije išlo jer vrtića dovoljno nije ni bilo, niti su roditelji to mogli da priušte svojoj deci.

Drago mi je što o pravima dece govorimo danas u nedelji u kojoj se obeležavaju dečija prava i u kojoj podsećamo na sve ono što smo za decu Srbije učinili, a učinili smo mnogo vodeći računa da svako dete ima sigurnu budućnost; da ga odgajaju roditelji koji ne moraju nikada više da brinu o svojoj egzistenciji, njihovoj budućnosti, obrazovanju i svim drugim pravima jer sa sistemom koji je izgradio predsednik Republike Aleksandar Vučić, mi danas gradimo i živimo u drugačijoj Srbiji. Srbiji koja brine o svojoj deci i gradi sigurnu budućnost za njih.

Pratite nas i na Telegramu!

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading