Lutovčev zamenik i poslanik DS-a vređao Srbiju u Makedoniji!
Pokret "Naši"

Konzervativni pokret Naši najoštrije osuđuje ispad Miodraga Gavrilovića narodnog poslanika Demokratske stranke i zamenika predsednika Zorana Lutovca koji je u Bitolju na konferenciji „Srbi u Makedoniji i Srbija“ koju je organizovala Zajednica Srba u Makedoniji, a povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave zloupotrebio događaj na koji je pozvan i Srbiju nazvao „protektoratom“ i izneo niz uvreda na račun Republike Srbije.

Miodrag Gavrilović pokušao je da unese razdor među Srbe u Makedoniji i to na „Dan srpskog jedinstva“ što nam najbolje svedoči kakve su namere ljudi iz Demokratske stranke koji ne biraju ni vreme ni mesto kako bi naneli štetu sopstvenoj državi i narodu.

Podsećamo da se zamenik predsednika Demokratske stranke samoinicijativno  sastajao i sa Aljbinom Kurtijem i poručivao „da se sa Kurtijem može razgovarati“, očigledno sa željom da nastavi sa vođenjem politike  DS-a da se prizna nezavisnost Kosova i Metohije.

Konzervativni pokret Naši poručuje Demokratskoj stranci i Miodragu Gavriloviću da njihovi napori da Kosovo i Metohija budu nezavisna država i da će se vratiti na vlast širenjem mržnje među Srbima i dodvoravanjem Kurtiju nikada neće proći.

 

 

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading