PLENKOVIĆ PREPISUJE Pljuje Vučića, ali kopira mere za ublažavanje krize
Alo/ Ilustracija

"Idemo na ograničene cene energije. Ovi proseci se baziraju na prosečnom potrošnjom hrvatskih domaćinstava. Onaj ko bude trošio do 2500 kWh, on će plaćati ovu cenu 59 eura. Oni koji troše više, idu u razred gde je potrošnja do 88 eura", rekao je Plenković, ali da li vam je ova priča poznata?

Ustaša i poglavnik nove NDH, Andrej Plenković, u trenucima kada ne vodi hajku protiv Vučića i ne mrzi sve srpsko, potajno se divi predsedniku Srbije i od njega prepisuje mere za ublažavanje energetske krize.

"Građani koji uštede struju u odnosu na isti mesec prethodne godine dobiće drastičan popust na cenu električne energije", najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Ne planiramo da idemo sa isključenjima, ali oni koji sami budu štedeli dramatično manje će platiti, daćemo dodatni popust, jer nam je jeftinije da platimo 57 evra svoje proizvodnje. Da građani ne osete ništa, da ušetede i da im račun umesto četiri hiljade dinara bude tri. I bez obzira što ćemo da gubimo pare na taj način, u stvari ćemo da zaradimo, jer ćemo manje da uvozimo - rekao je predsednik Srbije.

 


 

Komentari (0)

Loading