ĐORĐE DABIĆ PORUČIO Srbija će nastaviti da vodi prosrpsku politiku
SNS

Da nije smešno bilo bi žalosno - poručio je Đorđe Dabić.

Isti onaj Vuk koji je prema depešama Vikiliksa za vreme dok je vodio spoljne poslove nudio stolicu tzv. Кosovu u UN u zamenu za podršku Tadiću na izborima.

Isti onaj Vuk koji je postavio najgluplje pitanje ikad postavljeno pred Međunarodni sud pravde a zbog čega ga u Prištini i dan danas slave kao nacionalnog heroja.

Isti onaj Vuk koji se posle vatrenih govora o Кosovu na tribinama po Srbiji kasnije izvinjavao ambasadorima ubeđujući ih da je bio nadahnut žarom predizborne kampanje.

Isti onaj Vuk koji je pljuvao po Briselskom sporazumu, a danas je u Rezoluciji koju predlaže Narodnoj Skupštini stavlja na prvo mesto odbrane nacionalnih interesa tražeći formiranje Zajednice srpskih opština.

Nabrajati dalje sva njegova nepočinstva ne bi bila dovoljna ni 3 saopštenja, od afere u kojoj je kao predsedavajući  Generalne skupštine UN obrukao tu fotelju činjenicom da se upleo u mrežu međunarodne bande lopova na čelu sa njegovim patronom Patrikom Hoom i Emilijom Lozojom koji su osuđeni na višegodišnje kazne zatvora preko moljakanja premijerke Ane Brnabić da ga preporuči predsedniku Vučiću za najvažnije funkcije u zemlji što je naravno odbijeno iz svih gorenavedenih razloga.

Politika koju zastupa predsednik Vučić u fokus državne politike stavlja običnog čoveka a to nikada neće biti jasno nabeđenom Jeremiću i ekipu okupljenoj oko njegove NVO.

Nema kompromisa sa najgorima, a Srbija će nastaviti da vodi prosrpsku politiku bez podilaženja bilo čijim interesima sa strane čiji je Jeremić eksponent.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading