"MIŠLJENJE" RADE TRAJKOVIĆ O KOSOVU I VUČIĆU  Kako vetar duva ili kako ko i koliko donira?
Foto: Tanjug/Zoran Zestić

Evo i najdrastičnije paralele o njenom omiljenom pitanju kojim se bavi - da li je Vučić "čedo ruske politike" ili čovek koji se unapred sa Angelom Merkel dogovorio da izda Kosovo? Da li je Milan Radoičić čovek kome je Vučić podario apsolutnu vlast na Kosovu ili samo maskota koja ne može da povede ljude u odbranu?

U šest nedelja razmaka (7. juli - 22. avgust), ista osoba, jedan mozak...evo kakve izjave potpuno oprečne daje i to za isti medij, opozicionu televiziju.

Tako je u prvoj verziji za nju "Radoičić produkt Vučića, podario mu je apsolutnu vlast nad Srbima", dok, pak, 22. avgusta se predomišlja pa "Vučić gura Srbe na Kosovu u destabilizaciju, Radoičić je samo maskota".

Nikako da se opredeli protiv koga je više. Uglavnom, protiv interesa Srba sigurno.

   

Printskrin

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nes

22.08.2022 17:24

Šta hoće ova babuskara, ko nju šta pita.

dolic

22.08.2022 17:45

Rado ti dobro znas sta si radila sa KUSNEROM oko zute kuce i sad napadas VUCICA a zasto nisi branila Srbe kad si zapadna prodana dusa

Ljiljana

22.08.2022 18:17

Ko tebe prolupalo matoro strasilo uopste i pita za tvoje misljenje sa njime moze samo da se obrise z…..a i nemoj jos vise da pravis sebe budalom nego sto i jesi odkaci se babuskero nisi ni o sebi da brines a kamoli o Kosovu kad ste trebali da brinete o njemu vi ste ga izdali sad Vucic mora da vadi kesten iz vrele vatre a vi izdajice jos uvek tu vatru podpirujete stidi se matora nakazo i ostali slicni tebi

Vesna

23.08.2022 08:27

Ovom djubretu od zene treba zabraniti ulaz u Srbiju, pa neka crkne nakaza matora