Ovaj NATO bednik postao je gori od Viole fon Kramon!
Foto: Printscreen

“NATO general” i lider pokreta Srbija Centar Zdravko Ponoš nastavlja da udara na Srbiju i srpski narod i to u najtežem trenutku. Naime, Ponoš je sada izjavio da je mogućnost od oružanog sukoba na KiM “veoma mala”, ali uz “dodatan oprez od incidenta u kojem bi situacija mogla ipak da eskalira”.

Tako i ovoga puta, rečnikom i mržnjom prema Srbiji, na kojem bi mu pozavidela i Viola Fon Kramon, relativizuje odgovornost Aljbina Kurtija i Prištine, i pokvareno objašnjava kako je “odgovornost na obe strane”. Pri tom, Ponoš ne brine ni o Srbiji ni o našoj, zajedničkoj, drzavnoj, narodnoj strani.

Ovaj NATO bednik postao je gori od Viole fon Kramon!

screenshoot

 

– Mislim da i jedna i druga strana mlate sa vojnim ili paravojnim potencijalima, zabranjuju odlaske na godišnje odmore ljudima zaposlenim u sektoru bezbednosti, slikaju se po kasarnama, šalju duge cevi na teren i takve stvari. Mislim da je više demonstriranje sile za potrebe domaće javnosti ali ne treba smetnuti sa uma da dođe do nekog incidenta i da ta spirala ode u neželjenom pravcu – rekao je Ponoš.

 strani države koju je ionako loše predstavljao kao načelnik generlaštaba, dodvoravajući se Zapadu, a baš dok je bio na čelu naše vojske ta ista Priština proglasila je svoju nezavisnost. Šta očekivati od bednog NATO brčkala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Ranko

21.08.2022 11:21

Šta reći o Ponošu novo, osim da i kad se svi ujedinjujemo oko najvažnijeg pitanja, a to je KIM, Ponoš bi da ubira neke političke poene. narod mu je rekao šta misli o njegovoj politici, na izborima. Neka se samo priseti kakv je rezultat bio!

Ana

21.08.2022 12:39

Ponoš da voli Srbiju on bi je pripremio za svaku mogućnost, a ne da se iznenadi pa da bude neki novi pogrom. Zato ga narod nije ni izabrao za predsednika.

Ljilja

21.08.2022 12:42

Ponoš stalno pokazuje narodu da on ne bi znao da brani Srbiju, ni njen narod jer izgleda radi za tudje interese.

Aleksandra

21.08.2022 17:03

Ponoš nikada neće da bude podržan

Anamarija

21.08.2022 17:03

Zaista je sramota ono šta Ponoš priča

Anđela

21.08.2022 17:04

Opozicija oko Ponoša vređa Srbiju

Nn

21.08.2022 19:42

Zdravko Ponoš...po imenu se vidi da je Hrvat