Ovaj NATO bednik postao je gori od Viole fon Kramon!
Foto: Printscreen

“NATO general” i lider pokreta Srbija Centar Zdravko Ponoš nastavlja da udara na Srbiju i srpski narod i to u najtežem trenutku. Naime, Ponoš je sada izjavio da je mogućnost od oružanog sukoba na KiM “veoma mala”, ali uz “dodatan oprez od incidenta u kojem bi situacija mogla ipak da eskalira”.

Tako i ovoga puta, rečnikom i mržnjom prema Srbiji, na kojem bi mu pozavidela i Viola Fon Kramon, relativizuje odgovornost Aljbina Kurtija i Prištine, i pokvareno objašnjava kako je “odgovornost na obe strane”. Pri tom, Ponoš ne brine ni o Srbiji ni o našoj, zajedničkoj, drzavnoj, narodnoj strani.

screenshoot

 

– Mislim da i jedna i druga strana mlate sa vojnim ili paravojnim potencijalima, zabranjuju odlaske na godišnje odmore ljudima zaposlenim u sektoru bezbednosti, slikaju se po kasarnama, šalju duge cevi na teren i takve stvari. Mislim da je više demonstriranje sile za potrebe domaće javnosti ali ne treba smetnuti sa uma da dođe do nekog incidenta i da ta spirala ode u neželjenom pravcu – rekao je Ponoš.

 strani države koju je ionako loše predstavljao kao načelnik generlaštaba, dodvoravajući se Zapadu, a baš dok je bio na čelu naše vojske ta ista Priština proglasila je svoju nezavisnost. Šta očekivati od bednog NATO brčkala.

Komentari (8)

Loading
Ranko

21.08.2022 11:21

Šta reći o Ponošu novo, osim da i kad se svi ujedinjujemo oko najvažnijeg pitanja, a to je KIM, Ponoš bi da ubira neke političke poene. narod mu je rekao šta misli o njegovoj politici, na izborima. Neka se samo priseti kakv je rezultat bio!

Ana

21.08.2022 12:39

Ponoš da voli Srbiju on bi je pripremio za svaku mogućnost, a ne da se iznenadi pa da bude neki novi pogrom. Zato ga narod nije ni izabrao za predsednika.

Ljilja

21.08.2022 12:42

Ponoš stalno pokazuje narodu da on ne bi znao da brani Srbiju, ni njen narod jer izgleda radi za tudje interese.

Aleksandra

21.08.2022 17:03

Ponoš nikada neće da bude podržan

Anamarija

21.08.2022 17:03

Zaista je sramota ono šta Ponoš priča

Anđela

21.08.2022 17:04

Opozicija oko Ponoša vređa Srbiju

Nn

21.08.2022 19:42

Zdravko Ponoš...po imenu se vidi da je Hrvat