OPOZICIONARI VIŠE NE BIRAJU REČI Goran Ješić opleo po pulenu Vuka Jeremića: Gajić se ne kupa!
Foto: Printscreen

Sukobi u redovima opozicionara mesecima ne prestaju, a posebno je interesantno da su akteri u skoro svim prepucavanjima funkcioneri Narodne stranke, a neretko i sam Jeremić

Ko se kupa, a ko ne, pitanje je sad… Goran Ješić, nekadašnji narodni poslanik Demokratske stranke, koji je poznat po skandaloznim objavama na Tviteru, opleo je po Vladimir Gajiću, potpredsedniku Narodne stranke, na čijem je čelu Vuk Jeremić. 

„Mrtva trka sada u parlamentu između Gajića i Rističevića. Mada realno Marijan je obrazovaniji, lepši, kupa se češće i osetno je pametniji od ovog Džeremajinog ušljura“, napisao je on na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter i izazvao buru reakcija.

„I dalje sam u zabludi da je Gajić s Radulovićem u Dosta je bilo“, „Gajiću samo fali magarac“, bili su samo neki od komentara Ješićevih pratilaca. 

Na objavu je ragovao i sam Gajić koji je poručio: „Ješiću, smešan si.“

Inače, ova objava samo je pokrenula još jedan sukoba u redovima opozicionara koji mesecima ne prestaju, a posebno je interesantno da su akteri u skoro svim prepucavanjima funkcioneri Narodne stranke i njihov lider Jeremić kojima je ulazak u Skupštinu Srbije dao vetar u leđa da se obračunavaju s kolegama iz opozicije.

Tako je najpre tinjao sukob između Jeremića i Dragana Đilasa, predsednika SSP, koga je predsednik Narodne stranke optuživao da je trojanski konj u taboru opozicije. Sukobi među opozicionarima su kulminirali kada je Marinika Tepić, potpredsednica SSP, otkrila da ju je Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke, opsovao na konstitutivnoj sednici u parlamentu. 

U Aleksićevu odbranu tada je stao upravo Vladimir Gajić, koji je optužio Tepićevu da laže.

„Miki Aleksić nije opsovao Mariniku. Nije se desilo. To je čista laž“, napisao je Gajić na Tviteru i ubrzo dobio odgovor od Tepićeve.

„Gospodine Gajiću, desilo se i istina je. To što vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće“, poručila je potpredsednica SSP-a. 

"Ješić vršio veliku nuždu u poljoprivrednim usevima"

Pisanije Gorana Ješića juče je za Alo! prokomentarisao narodni poslanik Marijan Rističević.

- Goran Ješić je video poljoprivredne useve izbliza samo kad je vršio veliku nuždu. Bečki dečak, s penthausom u Beču, čuven je po tome da je zbog „preterane lepote“ smenjen u Pajtićevoj vladi Vojvodine. U parlamentu je ostao upamćen po tome što tri godine nije dolazio na posao, a primao je platu - poručio je on.

OPOZICIONARI VIŠE NE BIRAJU REČI Goran Ješić opleo po pulenu Vuka Jeremića: Gajić se ne kupa!

Marijan Rističević - Alo - V. Marković

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Tacno

17.08.2022 15:57

Mnogi ne znaju ni za mentalnu higijenu.