VESIĆ: Vučić će uvek doneti odluku u interesu Srbije ne razmišljajući da li je to dobro za njegovu karijeru
TANJUG/PREDRAG MITIC

Na pitanje da li ulazi u Vladu? Vesić je odgovorio da to nije pitanje za njega, već za stranku, predsednika stranke i mandatara.

“Ako je stranka zadovoljna mojim dosadašnjim radom poslednjih devet godina, verovatno ću biti među onima koji su predloženi. Ako nije – neću. I to je tako”, rekao je Vesić.

Komentarišući obajvu Predsednika Vučića  da su kandidati za premijera Ana Brnabić i Miloš Vučević, Vesić kaže: 

“Najvažnije je da je mandatar iz SNS jer mi imamo 120 poslanika i prirodno je da vodimo Vladu. Ko god od njih da budeizbor Predsednika za mandatara neće pogrešiti. U pitanju su ozbiljni ljudi, zreli političari, operativci i ljudi koji su se dokazali sadašnjim radom. Ana kao premijer a Miloš kao gradonačelnik Novog Sada”.

"RADUJE ME" VESIĆ NAJAVIO: U narednim danima ime mandatara, logično da bude iz redova Srpske napredne stranke

Na konstataciju da je bio jedan od najbližih saradnika Zorana Đinđića, ali i da je sve vreme ostao prijatelj sa Vučićem, Vesić je rekao: 

“Vučić ima divnu osobinu, koja nije tipično srpska, da ume sasluša druge ljude i da svaki dan uči i menja se. Poznajem ga od 1990. godine i on je najkompletniji političar u modernoj srpskoj istoriji. Skoro je jedna novinarka rekla, da je poslednji veliki politički duel bio između Vučića i mene, sredinom devedesetih. Završio se tako što smo novinaru rekli da idemo na piće kada se sve završi a na duelu je sve praštalo. Vučić i ja smo političari starog kova što znači da smo obrazovani, da učimo i menjamo se, da ne umemo da se štedimo i ne zastupamo politiku u koju ne verujemo. Veoma poštujem ono što je uradio za Srbiju kao što znam da on poštuje moj trud, rad, energiju i znanje. Bez obzira da li ću u narednom periodu biti na državnoj funkciji ili ne za Srbiju je dobro da je Vučić vodi”.

Govoreći o pritiscima na Srbiju koji su sve veći, počev od zabrane posete predsednika Vučića Jasenovcu, do piromana Kurtija, kako ga je nazvao, Vesić ističe:

VESIĆ: Vučić će uvek doneti odluku u interesu Srbije ne razmišljajući da li je to dobro za njegovu karijeru

Foto: Alo.rs

 

“Jedna od največih Vučićevih pobeda je što Srbija vodi sopstvenu politiku. Vučić je realan političar a osim Djindjića, Milana Stojadinovića i Stojana Novakovića malo smo takvih političara imali u istoriji. Realna politika znači da imate osećaj za odnose u svetu i da razumete da politika jedne male zemlje treba da se prilagodi geopolitičkom kontekstu koji vlada planetom. Zemlja koja vodi takvu poltiku često je izložena pritiscima velikih i moćnih. Garantujem vam da će Vučić uvek doneti odluku u interesu Srbije ne razmišljajući da li je to dobro za njegovu političku karijeru. Zato što je državnik”.

Kada se postavlja pitanje da li je mesto Srbije na Istoku ili Zapadu? Vesić ističe:

“Mi smo evropska zemlja i evropski narod. Kada čitate skupštinske rasprave u 19. veku videćete da su naši prethodnici imali iste dileme kao mi danas. Da li je mesto Srbije na Istoku ili na Zapadu, da li treba da se modernizujemo ili da živimo tradicionalno? Održavamo normalne odnose sa Rusijom, koja u ovom trenutku politički izlazi iz Evrope ne svojom voljom ali i sa Kinom i sa drugim zemljama, zato što mi vodimo računa o srpskom interesu”. 

Vesić dodaje i da je Srbiji mesto u Evropi i da je  njen prioritet ulazak u EU.

“Kažu Srbije neće u EU jer je kancelar Šolc je rekao da je uslov za članstvo priznanje samoproglašene nezavisnosti Kosova!? Srbija je evropska zemlja koliko i Nemačka. Nama je mesto u EU, treba da završimo proces pristupanja tako što ćemo prilagoditi naše propise i usvojiti evropske standarde u društvu. Ne zbog kancelara Šolca, nego zbog nas jer je to dobro za Srbiju. Da li će se tada stvoriti politički uslovi da mi postanemo članica EU, odnosno da li će nam i tada postavljati uslove na koje ne možemo da pristanemo pitanje o kome sada ne vredi da raspravljamo”, izjavio je Vesić.

Odgovarajući na pitanje da li će Srbija ipak u nekom trenutku uvesti sankcije Rusiji, Vesić kaže:

“Slušam već 10 godina da će Vučić da prizna Kosovo. I prođe deset godina i ne samo da ga nije priznao, nego su 23 zemlje povukle priznanje, a 101 zemlja od 197 članica UN sada ne priznaje samoproglašenu nezavisnost. Nije tako bilo 2012. godine. Uspeli smo da, sa Vučićem na vlasti, vratimo kosovsko pitanje na agendu velikih sila. Isti je slučaj sa uvođenjem sankcija Rusiji. I sad nas unapred optužuju i svi znaju šta će nova vlada da uradi!? Nova vlada će raditi ono što je najbolje za Srbiju. Osudili smo agresiju Rusije na Ukrajinu jer poštujemo medjunarodno pravo i sami smo bili žrtve agresije NATO pakta 1999. godine. Ne verujemo u delotvornost medjunarodnih sankcija jer smo sami bili pod njima pa znamo da narod pati a ne elita. To je odgovorna politika. Nismo imali puno takvih političara, kao što je Vučić, koji razumeju da jedan mali narod mora da se bori za svoje interese, gledajući da ne bude žrtva borbe velikih naroda. Šta će se desiti sutra niko ne zna ali uvek ćemo raditi u interesu Srbije”.

U susret sastanku predsednika Vučića i Kurtija 18. avgusta u Briselu, Vesić kaže da na žalost ne očekuje da će sastanak doneti umirenje tenzije.

“Predsednik Vučić je nebrojeno puta do sada pokazao da želi dijalog i mir, ali za dijalog je potrebno dvoje. Nažalost, mi sa druge strane stola imamo Kurtija čija je jedina politika rat. Predsednik Vučić je objavio podatke da se spremaju čak i likvidacije lidera Srba sa severa Kosova. Mi to nećemo dozvoliti. Nadam se da će međunarodna zajednica biti razumna i da će odgovoriti Kurtija od preduzimanja jednostranih poteza. Ovo više nije Srbija ni Tadića ni Miloševića, današnja Srbija je ekonomski i vojno snažna, ako Srbi na Kosovu budu napadnuti, uslediće adekvatna reakcija države. Srbija će pobediti”, naglasio je Vesić.

KURTI JE POLITIČKI PIROMAN BALKANA Vesić: On može da ponudi samo rat!

Kako se sve više para daje za nabavku energenata, na pitanje da li će država zbog toga odustati od planiranih infrastrukturalnih projekata, Vesić odgovara:

 “Ništa se u Srbiji ne dogadja što se ne dešava u drugim evropskim zemljama. Činjenica je da nam treba više novca za energente ali Srbija nije odustala ni od jednog projekta. Može da se desi da se neki projekti odlože za neko vreme ili da se njihova realizacija uskladi sa tempom, odnosno prilivom u budžet. Gradimo 584 kilometara puteva u ovom trenutka, radimo 10 autoputeva i brzih puteva, gradimo prugu prema Subotici. Nastavak ovih projekata znači dalji rast bruto domaćeg proizvoda”.

U susret formiranju vlade, Vesić ističe da novu vladu čekaju ozbiljni izazovi i zadaci, medju kojima su najvažniji obezbedjivanje dovoljno energenata, dovoljno hrane i očuvanje životnog standarda.

“Prvi zadatak je energetska bezbednost. Predsednik je saopštio da nikada nismo imali veće količine uskladištenog gasa jer smo zakupili smo dodatne kapacitete u Mađarskoj. Drugi zadatak je da vlada obezbedi dovoljno hrane. Predsedniku Vučiću su se smejali kada je pričao o nabavci pasulja i graška, a sada bogami svima treba srpska hrana. Ali mi nismo izolovano ostrvo, već deo Evrope koju čeka teška zima. To znači da će se pojavljivati različiti problemi na koje mi sada ne možemo da utičemo niti da ih predvidemo. Zato je važno da nova vlada bude brza i efikasna, da može brzo da reaguje i datako smanji posledice po naše stanovništvo. Još jedan zadatak je očuvanje životnog standarda jer mi imamo uvezenu inflaciju koja je posledica onoga što se događa u Evropi. Mnogo mi je smešno kad čujem ekonomiste iz opozicije koji pričaju da Srbija nema uvezenu inflaciju. Svi u Evropi imaju inflaciju i to je inflacija im je u redu ali samo im srpska ne valja. Neke baltičke zemlje imaju inflaciju veću od 20 odsto a Nemačka ima najveću od Drugog svetskog rata. Zato je važno da se očuva životni standard pa će Vlada će povećati penzije za 19,2 odsto od 1. januara, minimalac za 14 odsto, plata u javnoj upravi između 12,5 i 14 odsto i plate u vojsci za 25 odsto. Obećali smo da će do kraja mandata ove vlade prosečna plata biti hiljadu evra što znači da će u Beogradu biti 1.200 ili 1.300 evra”, zaključio je Vesić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (154)

Loading
Marta

16.08.2022 08:36

Vucic je taj koji radi u interesu srpskog naroda

Suza

16.08.2022 08:37

Vucic vodi odgovornu i posvecenu politiku i bori se za dalji evropski put uspesnosti Srbije

Bilja

16.08.2022 08:38

Zasto predsednik Vucic ima istorijsku podrsku, bas zato sto gradjani u njegovom ophodjenju prema drzavi i narodu vide mir, stabilnost i volju da ova yemlja svakim danom bude sto naprednija i jaca.

Mladen

16.08.2022 08:38

Pokazalo se na izborima da je pristojna i vecinska Srbija apsolutno na strani odgovornosti i posvecenosti sadasnje vlasti

Ceca

16.08.2022 08:39

Vucic je u teskim momentima pokazao koliko je odlucan i odvazan, pokazao je kako se hrabro bori za Srbiju

Bojana

16.08.2022 08:40

Vučiću je narod prioritet i sve što radi ,radi u interesu svog naroda.

Marta

16.08.2022 08:40

Srbija na celu sa Vucicem ide putem jos snaznijeg ekonomskog i privrednog rasta i razvoja

Minja

16.08.2022 08:44

Tačno je da će predsednik uvek doneti odluku u interesu Srbije, dokazao je to milion puta.

Nela

16.08.2022 08:45

Vučić ne gleda svoj interes već gleda interes svih gradjana Srbije !

Kristijan

16.08.2022 08:46

Takav je pravi predsednik ! Gleda samo interes svoje države i svog naroda .

Vucko

16.08.2022 08:49

Tako i treba da radi jedan predaednik drzave.Vucic se bori pre svega za Srbiju i njen narod

sasa

16.08.2022 08:50

Vucic vodi odgovornu politiku uspesnosti,napretka Srbije i ocuvanja mira i stabilnosti

sasa

16.08.2022 08:50

Vucic vodi odgovornu politiku uspesnosti,napretka Srbije i ocuvanja mira i stabilnosti

stevo

16.08.2022 08:51

Interes Srbije i gradjana,Vucicu je uvek na prvom mestu

stefan

16.08.2022 08:52

Vucic je neko ko se istinski i kao lav u ova teska vremena bori za drzavu i interes gradjana

Vojka

16.08.2022 08:53

Presednik je do sada pokazao ozbiljnost i promucurnost retko videnu među politicarima sa talentom da vidi više u daljinu nego iko do sada što nas je spasilo u prethodnom vremenu izazova

Patak

16.08.2022 08:54

Vesic je neko ko je odgovoran i dobro je radio do sada.Zasluzuje sansu.To je bar moje misljenje

Patak

16.08.2022 08:54

Vesic je neko ko je odgovoran i dobro je radio do sada.Zasluzuje sansu.To je bar moje misljenje

Pavlovic

16.08.2022 08:55

Rad,trud,borba.To je ono sto karakterise Vucica

Pavlovic

16.08.2022 08:55

Rad,trud,borba.To je ono sto karakterise Vucica

Ceca

16.08.2022 08:58

Vučić uvek radi samo u interesu Srbije.

Lela

16.08.2022 08:59

Kroz Vuciceve mandate imamo priliku da se uverimo koliko se bori za nasu zemlju i za bolje sutra svih nas.

Rasa

16.08.2022 09:00

Narod zna koliko je Vucic spreman da da sebe za Srbiju. Zato mu jd u aprilu i pklonio povdrenje

Saja

16.08.2022 09:01

Predsednik Aleksandar Vučić je uvek radio u interesu gradjana bez obzira na sve pritiske, pretnje koje dobija konstantno.

Ceca

16.08.2022 09:01

Vučić uvek prihvata predloge i sugestije koji su u interesu Srbije.

Mila

16.08.2022 09:04

Ono što je sigurno, to je da predsednik nikada neće učini nešto što nije u interesu našeg naroda, naše države. Građani su na izborima i pokazali koliko to cene.

Jasna

16.08.2022 09:04

Vučićeva karijera posvećena je Srbiji i njenim građanima. Svakako da će pravi lider razmišljati na taj način. Zbog toga i uživa veliku podršku građana.

Ana

16.08.2022 09:04

Baš tako, predsedniku je interes Srbije i građana uvek na prvom mestu, što smo do sad videli mnogo puta.

Bora

16.08.2022 09:04

Vucic je uvek i radio sve za interese Srbije dok su drugi gledali licne interese pre svega

Sava

16.08.2022 09:05

Srbiji i treba neko ko se za nju bori kao lav!

Jasna

16.08.2022 09:05

Vučić je čovek koji je preporodio Srbiju i dao joj novu modernu i lepšu dimenziju. Njegova karijera posvećena je Srbiji i građanima. Zahvalnost je dobio na prethodnim izborima.

Ivana

16.08.2022 09:07

Kurti ne zna za razgovore, pregovore i mir u drzavi!

Jasna

16.08.2022 09:07

Interesi Srbije uvek su na prvom mestu, karijera je nakon toga. tako razmišljaju pravi lideri, zbog toga je pobedio u prvom krugu i građani ga maksimalno podržavaju.

ZOrka

16.08.2022 09:08

Ulazak u EU je sledeci korak ka usehu Srbije

Lazar

16.08.2022 09:09

Bas tako. Prirodno je i normalno da SNS kao ubedljivo najjaca politicka opcija u drzavi daje premijera. Ko god da bude, siguran sam da ce biti najbolji moguci izbor.

Boka

16.08.2022 09:16

Mislim da je za Srbiju najbolje da ostane tradicionalna Srbija, jer sve što dolazi sa zapada i to što nazivamo modernim je čista đavolja rabota, a mi Srbi smo pravoslavni narod koji još uvek ceni prave vrednosti čoveka.

Boba

16.08.2022 09:18

Vesić je odan Srbiji i radi u interesu svog naroda, pa iz tog razloga i jeste blizak predsedniku

ada

16.08.2022 09:22

Odgovorna i stabilna politika je dovela Srbiju tu gde je sad

Nela

16.08.2022 09:23

Predsednik je taj koji će dobro izvagati kome će dodeliti funkciju predsednika Vlade

Hana

16.08.2022 09:24

Vučić je bezbroj puta pokazao koliko su mu interesi Srba ispred svake lične prezentacije, to ne treba ni komentarisati, ali zbog onih koji svakodnevno pričaju loše o njemu potrebno je povremeno izneti i činjenice

Irma

16.08.2022 09:31

Vučic ce sve sto je dobro uraditi za Srbiju!

caca

16.08.2022 09:32

Presednik Vučić se bori za svoj narod,i sve radi u interesu istog,i vodi odgovornu polutiku!

Julija

16.08.2022 09:32

Vučić je neko ko brine o svom narodu bez obzira na sve.

Mika

16.08.2022 09:32

Vučić je uvek radio i radiće u interesu Srbije i srpskog naroda.

Sara

16.08.2022 09:32

Vučić je jedan od retkih predsednika koji interese svoje zemlje stavlja ispred sopstvenih. Zato i zavređuje poštovanje.

Milan

16.08.2022 09:33

Srbija nije imala boljeg lidera od Vučića, on radi i trudi se u interesu naroda da budemo bolje i naprednije društvo

Sax

16.08.2022 09:34

Vučić radi u interesu građana Srbije, bez obzira na rast ili pad rejtinga, vazan je bolji život građana.

Lea

16.08.2022 09:34

Vucicu je uvek bilo da njegov narod zivi u miru i da ima slobodu

Slađa

16.08.2022 09:35

Živa je istina da Vučić radi u interesu Srbije i naroda

Milan

16.08.2022 09:35

Vučić gleda svoj narod i svoju državu. Ne interesuje da dodvoravanje Zapadu i drugim silama koje ne žele dobro Srbiji.

Branka

16.08.2022 09:35

Srbija zahvaljujući Vučiću ekonomski napreduje i zasluzeno je lider u regionu.

Milica

16.08.2022 09:35

Naravno da Vucic radi za Srbiju I njen narod. Pa za koga ce ako je za nas...Njegov rad je zaista cenjen,I iscrpan,ali zaista kvalitetan I ide u prilog Srbiji I njenom narodu.

Mila

16.08.2022 09:36

Kurti i prištinska vlada se zalažu za rat i nestabilnost, Srbija i njen predsednik se zalažu za mir i stabilnost u tome je razlika.

Miroslav

16.08.2022 09:36

Vesic pravedno govori, najispravniji stav koji sam ikad čuo. Mnogo je mudrosti potrebno za vođenje male zemlje kao što je naša i Vučić se bogami tu odlično snalazi.

Neša

16.08.2022 09:37

Vučić je pravi državnik sa velikim iskustvom, koji zastupa interese Srbije i njenih građana po svaku cenu.

Hana

16.08.2022 09:37

Jedino što se ne bih složila sa Vesićem je to da Srbija osim geografski ni po čemu drugom ne pripada Evropi, i da ne treba po svaku cenu juriti za Evropom

VT

16.08.2022 09:38

Vučić vodi neodgovornu politiku i brine o svojim interesima i interesima svojih drugara.

Nena

16.08.2022 09:39

Ne sumnjam u to da će predsednik Vucic najbolje znati kome treba koja funkcija da ode jer je on taj koji je ovu državu doveo do savršenstva!

Lea

16.08.2022 09:39

Vučić ima divnu osobinu, koja nije tipično srpska, da ume sasluša druge ljude i da svaki dan uči i menja se

Lea

16.08.2022 09:39

Vučić ima divnu osobinu, koja nije tipično srpska, da ume sasluša druge ljude i da svaki dan uči i menja se

Lazar

16.08.2022 09:40

Mislim kakvo pitanje, pa videće se da li će Vućić ubaciti Vesića u vladu, to će se znati kada se formira vlada.

Jelena

16.08.2022 09:40

Ne smemo da se delimo, jer mnogi imaju interes da nas razjedine u ovim teskim vremenima, zajedno i ujedinjeni, mozemo od Srbije da stvaramo jos bolju drzavu.

Tijanica

16.08.2022 09:41

Vesić ke čovek koji predano i dobro vodio grad

Nena

16.08.2022 09:42

Vučić je taj koji dobro zna ko koju funkciju moze najbolje da obavlja i zabstabje ko sposoban.Po zasluzi svima!

Jovana

16.08.2022 09:42

Predsednik Vučić uvek radi u interesu građana Srbije!

Marko

16.08.2022 09:43

Vučić vodi odgovornu politiku u interesu naroda i stvaranje bolje budućnosti Srbije.

Boba

16.08.2022 09:43

Svako ko realno greda na stvari vidi koliko je Vučić dao sebe da Srbija krene napred i da se izdigne iz problema i dugova u kojoj je zatekao kada je postao premijer pa kasnije i predsednik

Marko

16.08.2022 09:43

Srbija vodi sopstvenu politiku, samostalna je u donošenju odluka bez ičijeg uplitanja, a za to je zaslužan isključivo Vučić.

Nena

16.08.2022 09:43

Vučić je posvećen Srbiji i odgovoran čovek, zna narod to,zato Vučić I ima najveću podršku!

Zlato

16.08.2022 09:43

Vesić je dobar radnik, sigurno je da bi se odlično snašao i radio kao neki ministar u vladi.

Miki

16.08.2022 09:43

Nova vlada će imati odgovoran zadatak i morati da se nosi sa obezbedjivanjm dovoljno energenata, dovoljno hrane i očuvanje životnog standarda za naredni period.

Željko

16.08.2022 09:44

Vučić, kao pravi državnik, nikada ne gleda lične interese, već su mu interesi Srbije uvek na prvom mestu, čak i onda kada je radi dobrobiti države i naroda potrebno povući i nepopularne poteze.

Joka

16.08.2022 09:45

Dok je Vučića na čelu Srbije, Srbija ce napredovati na svim poljima i biti jos jaca zemlja na Balkanu.

Mila

16.08.2022 09:45

Predsednik je uvek govorio iskreno o svakoj situaciji i problemu, ne obećava što ne može da ispuni i uvek vodi računa o svom narodu i zemlji.

Mila

16.08.2022 09:47

Kada neko dobro i odgovorno radi svoj posao , ostvaruje rezultate, uvek je uz narod, politička karijera ne dovodi se u pitanje.

Ford

16.08.2022 09:47

I do sada se pokazao kao odgovoran drzavnik tako da nema sumnje da ce i ovoga puta doneti ispravnu odluku.

Divna

16.08.2022 09:50

Predsednik Vučić je procenoi rad, trud, energiju i znanje gospodina Vesića, koji se u prethodnom periodu dokazao na svim pozicijama na kojima je bio, tako da će mu pružiti novu priliku za rad.

Lea

16.08.2022 09:51

Srbija je evropska zemlja koliko i Nemačka. Nama je mesto u EU

Lea

16.08.2022 09:51

Srbija je evropska zemlja koliko i Nemačka. Nama je mesto u EU

Darko

16.08.2022 09:51

Ko god da se uhvati posla da bude državni zvaničnik, treba da radi u interesu svoje zemlje i njenih građana. Ako iako na ovoj političkoj sceni shvata, to je Vučić.

Tamara

16.08.2022 09:51

Sigurna sam da je stranka zadovoljna Vesićevim dosadašnjim radom i da će ući u Vladu.

anja

16.08.2022 09:53

Vlada će biti sastavljena od kvalitetnih i vrednih ljudi a ne vidim razlog da i Vesić ne bude predložen za satav Vlade.

Acko

16.08.2022 09:53

Vesić kao iskusni političar, zna svoje mesto u stranci i radiće posao za koji će ga predložiti, kao i do sada, vredno i odgovorno .

Lana

16.08.2022 09:56

Ko god da bude izabran za premijera biće odličan kandidat. Ono što je najvažnije je da je mandatar iz SNS jer mi imamo 120 poslanika i prirodno je da vodimo Vladu.

Saša

16.08.2022 09:57

Predsednik Vučić uvek donosi odluke koje su u interesu Srbije i njenih građana.

gaga

16.08.2022 09:58

Vesić je mnogo toga uradio za Srbiju i ne vidim razlog da ne ostane u Vladi.

Neša

16.08.2022 09:58

Verujem da će predsednik izabrati najbolju osobu za mandatara.

Sofija

16.08.2022 09:59

Vucic je uvek radio u interesu naroda

Sanjica

16.08.2022 10:00

Vucic je uvek vodio odgovornu politiku koja je u interesu drzave i naroda

Mare

16.08.2022 10:00

Predsednik Vučić vodi pametnu politiku koja Srbiju gura napred i stvara državu koja je svoja i koja napreduje.

Zare

16.08.2022 10:02

Predsednika Vucica ne interesuje tokiko sopstvena korist koliko ga interesuje da gradjanima bude bolje

Marija

16.08.2022 10:02

Predsednik Vučić se svim snagama bori za jaku i uspešnu Srbiju.

Damjan

16.08.2022 10:05

Vucic je najaktuelniji politicar u zadnje vreme na Balkanu zbog pritisaka i tenzija i zbog Kosova i zbog neuvodjenja sankcija Rusiji.Bez obzira na sve on vodi ovu zemlju najbolje sto ume pa i na stetu svoje karijere nece nista uraditi da naskodi interesima zemlje i ovog naroda! Svaka mu cast na svemu ucinjenom u zadnjih 10god!

Rada

16.08.2022 10:05

Odluke koje Vulić donosi su isključivo u interesu Srbije i Srba, zato mu narod veruje i pruža podršku.

Zarko

16.08.2022 10:10

Vucic je uvek vise brinuo o interesu drzave i gradjana nego i sopstvenom interesu

Jana

16.08.2022 10:11

Svako od nas vidi koliko se Predsednik zalaže za Srbiju i njene građane.

Ivan

16.08.2022 10:11

Predsednik je jedini koji misli samo na Srbiju.

Danilo

16.08.2022 10:13

Mandatar ce biti jaka ličnost spremna da se u svakom trenutku bori za Srbiju.

Kale

16.08.2022 10:14

2022-08-16 08:59:56 Narod zna koliko je Vucic spreman da da sebe za Srbiju. Zato mu je u aprilu i poklonio poverenje. Srbija zasluzuje takvog Predsednika.

Мијо

16.08.2022 10:24

Вучић је увек водио одговорну политику тако да свака његова одлука која је донета је увек исправна. Он десет пута гледа пре него што донесе званичну одлуку сматрам да на челу државе имамо одговорног човека који се одговорно бори за своју државу.

Александар

16.08.2022 10:27

Вучић је увек био способан и увек је доносио исправне одлуке свака његова одлука је промишљена он најбоље зна шта ради и могу да кажем да најбоље води нашу државу.

Igor

16.08.2022 10:29

Zoto se Vučić bitno rzlikuje od svih političara.

Данко

16.08.2022 10:30

Одговорним радом и трудом напредак наше државе се види на сваком кораку. Вучић је много урадио како би модернизовао нашу државу и ја као грађанин сам поносан на све остварене резултате ове власти. Сматрам да никада нисмо имали бољу одговорнију и способнију власт од власти СНС-а.

Данко

16.08.2022 10:30

Одговорним радом и трудом напредак наше државе се види на сваком кораку. Вучић је много урадио како би модернизовао нашу државу и ја као грађанин сам поносан на све остварене резултате ове власти. Сматрам да никада нисмо имали бољу одговорнију и способнију власт од власти СНС-а.

Jelica

16.08.2022 10:31

Vučić je u politici trideset godina, ima veliko iskustvo zato su njegove odluke ispravne i u interesu srbskog naroda i države.

Урош

16.08.2022 10:35

Резултати рада најбоље говоре о Вучићу и његовим одлукама. Увек је он доносио исправне одлуке и праве одлуке верујем даће тако бити и овај пут.

Рамиз

16.08.2022 10:39

Вучић је увек био способан у доношењу одлука. Верујем и сигуран сам даће донети и овај пут исправну одлуку као што је то и увек радио. Од њега нема бољег способнијег и договорнијег председника који ради у интересу народа и у интересу наше државе.

Iv

16.08.2022 11:20

Predsednik nikada ne stavlja lični interes iznad interesa građana Srbije.

Ivaa

16.08.2022 11:23

Vučić je do sada dokazao da vodi odgovornu politiku, koja je isključivo u interesu Srbije i njenih građana.

Ivaa

16.08.2022 11:25

Građani Srbije su zato i ukazali poverenje Vučiću, jer znaju da se on bori za bolju Srbiju.

Ivaa

16.08.2022 11:29

Srbija ima predsednika koji se bori za bolju budućnost Srbije.

Ivaaa

16.08.2022 11:30

Tako radi pravi predsednik, za koga je najvažniji interes građana Srbije.

Zeljko

16.08.2022 11:42

U pravu je Vesić za sve izrečeno, i zato narod i glasa za Vučića.

Una

16.08.2022 12:15

Zbog te predanosti uziva veliko poverenje gradjana.

Zana

16.08.2022 12:17

Veliki broj glasova na izborima pokazuje da gradjani cene i prepoznaju njegov trud.

Milan

16.08.2022 12:22

Zato Vučiću najviše verujem od svih političara.

Dejan

16.08.2022 12:24

E baš zbog ovoga presednik ima toliku podršku svoga naroda.

Savke

16.08.2022 12:27

Interes naroda Srbije je jedini interes zbog kog Vučić radi.

Svetlana

16.08.2022 12:29

Vučić vodi odgovornu i posvecenu politiku za interes svoje zemlje i njenih gradjana.

Dejan

16.08.2022 12:31

Vučić sve što radi radi u interesu gradjana Srbije i zato ima toliku podršku naroda.

Bojana

16.08.2022 12:33

Vučić je primer državnika koji radi u najboljem interesu svoje zemlje.

Goksi

16.08.2022 12:33

Vučić je uvek povlačio dobre poteze za Srbiju i za svoj narod.

Mira

16.08.2022 12:34

Vesic je mudar i promisljen politicki igrac

Ema

16.08.2022 12:35

Aleksandar Vucic ima istorijsku podrsku jer su i rezultati koje je on postigao istorijski

Toma

16.08.2022 12:35

Vucic iskljucivo radi u interesu gradjana Srbije

Joxa

16.08.2022 12:36

Vučić je Srbiji svojom politikom doneo dosta uspeha i rezultata i to je njemu najbitnije što se vidi kroz decenijsku vlast.

Petar

16.08.2022 12:36

Vucic je covek koji je zasluzio poverenje gradjana

Toma

16.08.2022 12:37

Srbija je u prethodnih 10 godina neverovatno napredovala zahvaljujuci Vucicevoj odgovornoj politici

Daki91

16.08.2022 12:38

Slažem se sa Vesićem i koliko Srbija sa Vučićem ima uspeha to se vidi i kroz ekonomski rezultat.

Saša

16.08.2022 14:07

Smatram da je Vesić u pravu i pokazalo se koliko je puta Vučić doneo dobre odluke za narod ali ne za svoju političku karijeru. Od Reforme finansija smanjenjem penzija preko dijaloga sa Prištinom, što nisu lake odluke.

Vladana

16.08.2022 14:29

Predsedniku su uvek na prvom mestu bili građani i narod Srbije.Nikada svoje interese nije stavljao ispred interesa građana.

Vladana

16.08.2022 14:31

Ni jedan predsednik do sada nije toliko podržavao narod i gurao državu napred.Predsednik daje sto posto sebe i ne gleda svoju korist već korist naroda i Srbije.

Vladana

16.08.2022 14:32

Predsednik radi sve što je u njegovoj moći kako bi unapredio i izgradio državu, za razliku od opozicije koja isključivo gleda svoje interese.

Ana

16.08.2022 14:48

Posvecen narodu i drzavi ,zato narod iskljucivo i samo veruje Vucicu

Andjelko

16.08.2022 15:18

Onaj ko se rukovodi drzavnim a ne sopstvenim interesima je pravi drzavnik,politicar,onaj ko na svaku pobedu vidi kao pobedu drzave i gradjana a ne sopstvenu je istinski lider,nadam se da ce Vucic vladati jos dugo godina jer samo u njemu vidim sve ovo a vidi i ogromna vecina gradjana Srbije!

Dijana

16.08.2022 15:19

O Vucicevim odlukama narod ima samo reci hvale.

Popovic

16.08.2022 15:26

Slazem se sa Vesicem da Vu ic vise brine o interesu drzave nego o sebi i svojim interesima

Verica

16.08.2022 15:35

Predsednik Vucic uvek donese adekvatnu odluku u korist drzave.

Zorica

16.08.2022 15:37

Predsednik Vucic vrlo temeljno radi na svakoj svojoj odluci i svaka njegova odluka je zaista dobra i kvalitetna.

Dunja Vranic

16.08.2022 15:39

Narod ima apsolutno poverenje u predsednika Vucica i sve njegove odluke.

Sasa

16.08.2022 15:40

Predsednik Vucic najpre ispostuje narod i potrebe naroda.

Mara

16.08.2022 18:49

Vucicu je uspeh Srbije uvek bio na prvom mestu nekada cak i na svoju sopstvenu stetu ali to je ono sto su gradjani zavoleli kod njega sto je srcano donosio odluke za koje je mnogo puta bio osudjivan dok one nisu postale validne i uspesne. Pa pogledajte samo za primer Beograd na vodi. Od deponije je napravio najvecu turisticku atrakciju a dok je sve to bila njegova vizija proglasen je za zlocinca koji ce potpiti ceo grad. Ali tako je to bilo i kroz istoriju sa svim vizionarima.

Sonja

16.08.2022 20:07

Vučić je apsolutno posvećen interesima Srbije

Luka

16.08.2022 20:08

Vučić je apsolutno posvećen interesima Srbije

Lazar

16.08.2022 20:09

Izbori su pokazali koliko poverenje uživa Vučić

minja

16.08.2022 20:51

Presednik radi u interesu srbije i njenih gradjana

Minja

16.08.2022 20:53

Politicar koji misli na svoju drzavu i narod je pravi vodja

minja

16.08.2022 20:54

Vucic ce sve da uradi za svoj narod da bi narodu bilo bolje

Pavle

16.08.2022 22:01

Tako se ponasa covek kome je interes zemlje i naroda na prvom mestu.