BRNABIĆEVA OŠTRO ODGOVORILA TEPIĆKI: Marinika šampion u menjanju stranaka, preletanju, kruženju u prirodi i menjanju amorfnih stanja! (VIDEO)
Jutarnji Program TV HAPPY

Prema njenim rečima, gospođa Tepić je šampion u preletanju, menjanju stranaka, kruženju u prirodi i promeni amorfnih stanja.

- Pored toga, ona je svakako i šampion u govorenju neistina i kontradiktornim izjavama. Mnogo veći problem za našu zemlju, i za naš narod, su sve ostale izjave kao što su te da „Vojska Republiek Srbije diluje drogu na vojnom dobru u Moraviću, da su kokoške iz Morovića takođe dileri droge, da mi plaćamo, donosno korumpiramo strane političare kako bi povlačilipriznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, ili pruznanja takozvane Republike Kosovo, štro ima mnogo dalekosežnije posledice za našu zemlju, naš terirotirjalni intergritet, bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji – poručila je Brnabić.

Ona je istakla da su "Mnogo veći problem optužbe da smo uvodili vanredno stanje da bismo naseljavali migrante, da smo imali ugovor sa Austrijom po kojem smo se bavili trgovinom ljudima i uzimali novac za te migrante".

- Mnogo veći problem takođe da je poštanska štedionica već ištampala platne kartice za te migrante koje mi naseljavamo... Sve ovo su izjave poštovane poslanice Marinike Tepić - da je kovid veštački stvoren virus, stvoren u "planetarnim gibanjima", da vakcina nije sigurna, da za vakcinu treba referendum raspisati, sve su to stvari koje mnogo više utiču na nacionalnu bezbednost i sigurnost naših građšana, pa samim tim sve ovo što priča o meni i o mojoj porodici, sve ove laži, koje se vrlo lako mogu dokazati, su najmanji problem i na to se osvrtati neću - rekla je Brbabićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading