ZBOG OVOGA SU ZABRANILI VUČIĆU DA IDE U JASENOVAC Hrvatska vlada traži da im se vrati ustaški grb, NDH se povampirila! (FOTO)
Printscreen

Kukali su Hrvati kako ih je predsednik Srbije uvredio i kako su ih srpski
mediji uvredili terminom "ustaška vlada", a danas su sami, bez da ih je iko terao pokazali da su zaista ustaška vlada Andreja Plenkovića!

Ustaše zapenile "Zastrašujuća poruka iz Beograda: Srbi nam ne daju da ih ponovo koljemo" - Alo.rs

Hrvatska je apelovala na austrijsku izvršnu vlast da pomogne u nastojanjima za vraćanjem hrvatskog ustaškog grba na spomen-kamen Počasnog blajburškog voda na Blajburgu, rekao je danas u izjavi za novinare ministar spoljnih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman tokom posete Beču.

ZBOG OVOGA SU ZABRANILI VUČIĆU DA IDE U JASENOVAC Hrvatska vlada traži da im se vrati ustaški grb, NDH se povampirila! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Niče nova NDH, na prostorima stare, povampirene ustaše bi ponovo da kolju i progone Srbe, ali, ako je ikako moguće, da se Srbija tome ne suprotstavlja.

Potomci najgorih ubica i koljača ikada, sada bi da iskrive realnost i svoje žrtve da predstave zločincima, iako o njihovim krvavim zlodelima postoji toliko zapisa, dokumenata i svedočanstava.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading