VULIN ŽESTOKO ODGOVORIO MILANOVIĆU: Niko Vučića ne treba da vodi u Jasenovac za ruku
Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na navode predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da će lično voditi predsednika Vučića za ruku u Jasenovac, negirajući da je u Jasenovcu pobijeno više stotina Srba, Roma i Jevreja, te da u Hrvatskoj nema ustaša.

- Niko ne treba da Aleksandra Vučića vodi za ruku u Jasenovac, dovoljno bi bilo da se unuku jasenovačke žrtve dopusti da ode sam, bez pratnje i pompe. 

A ustaša u Hrvatskoj ima više nego dovoljno da se ulice Mile Budaka ne ukidaju, da se kosti ubijene srpske dece na Petrovoj gori preoravaju i da se objavljuju knjige koje tvrde da su Srbi počinili genocid nad Hrvatima u Drugom svetskom ratu.

I ne samo što ustaša u Hrvatskoj ima, već ih ima i više nego dovoljno na mestima gde se donose odluke, pa se tako odluči da se dokazanom, presuđenom ratnom zločincu Glavašu vrate činovi i odlikovanja, da je "Oluja" i proterivanje i ubijanje Srba legitimna akcija i da se ubicama srpske dece na Petrovačkoj cesti ne sudi - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, reagujući na izjavu Zorana Milanovića.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading