VULIN ODGOVORIO ŽIGMANOVU: Ne postoji tačniji naziv za vladu Hrvatske, nego ustaška
Foto: Printscreen TV Prva

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas, reagujući na navode predsednika Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislava Žigmanova, da je to što je hrvatsku vladu nazvao ustaškom nedopustivo i pogubno, da "verovatno postoji drugi naziv za takvu vladu, ali da ne postoji tačniji".

''Verovatno postoji i drugi naziv za vladu koja zabranjuje privatnu posetu Jasenovcu predsedniku Srbije i unuku jasenovačke žrtve od ustaške vlade, ali ne postoji tačniji naziv", izjavio je ministar Vulin reagujući na navode predsednika DSHV Tomislava Žigmanova, saopštio je MUP.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Baba Milka

19.07.2022 19:51

Tacno. Endehaovska vlada koja nije sposobna da pomogne sopstvenom narodu, kakav god da je, podgreva i potpiruje mrznju prema Srbima a ne brine kako im narod zivi . Ide zima , kolika je beda tog naroda koji je vise gladan nego sit. Prestanite da se ponasate ustaski i videcete koliko je svet lep .

Stojko

19.07.2022 19:59

Kako nije ustaška kada se predsednik vlade Plenković i većina ministara javno predstavljaju kao ustaše. Predsednik Milanović isto tako, a u saboru 90% zastupnika se tako izjašnjava. Žigmane malo bolje se informiši ili se ne pavi lud.

ISTINA

22.07.2022 10:20

I takav ce uci u parlament Srbije,da se bori za Hrvatsku,neka lepo Zigmanov ide u Hrvatsku i tamo se bori za nju,kratko i jasno!!!