KAPETAN DRAGAN EKSKLUZIVNO ZA ALO! Ustaše su sebi pucale u nogu, sada će se još više čuti za Jasenovac! Dokazali su da su pravi nacisti
Alo! Ilustracija

Zašto su se ustaše odlučile na ovakav potez prema predsedniku Srbije i šta bi Srbi kao narod u ovom trenutku trebalo da urade, pitali smo legendarnog komandanta Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan.

Komentarišući ovakvu odluku hrvatskih vlasti Kapetan Dragan kaže da ga takav potez ne inzenađuje.

- Najveća pedofilska organizacija na svetu je Katolička crkva. Dakle, ako takva crkva propisuje moralne standarde, onda je vrlo lako da se dogode Jasenovac, Jadovno, ubistvo porodice Zec i svi oni zločini u Osijeku.

- Tako da se ovako nešto može očekivati. Na ovaj način oni su hteli da zataškaju, da se to ne pominje, ali ja sam zadovoljan ovakvim njihovim potezima jer su ovakvim potezima oni sami sebi pucali u nogu. 

- Mnogo će više pažnje Jasenovac dobiti sada, posle te njihove sramotne nacističke zabrane. Ta odluka je još jedan dokaz da su u to apsolutni nacisti. Pogledajte one dve fotografije koje su juče obišle svet, gde se nacisti odmaraju po Hrvatskoj, odmah se setimo progona pola miliona žena, dece, staraca iz Hrvatske. Tako da bih ja voleo da naprave još takvih poteza, jer što se više takvih poteza događa, toliko smo bliži denacifikaciji Hrvatske.

 

 

- Isto tako, čuli ste pretnju iz Ukrajine koja je došla nama, da će oni kazniti nas Srbe uz pomoć njihove subraće nacista Hrvata, ja mislim da smo upravo otovorili još jedan smer da budu kažnjeni i oni i Hrvati od strane onih koje oni imaju nameru da kazne.

- Kao mlad sam primetio da kada neko želi da zada udarac, on mora da se otvori i tu ga treba udariti. Mislim da su se sada Hrvati otvorili i svakom od nas dali priliku i šansu da potenciramo i da iznesemo upravo sve to o Jasenovcu i još mnogo više! 

Na pitanje šta misli da Srbija i srpski narod treba da urade u ovom trenutku, Kapetan Dragan smatra da svaki Srbin, gde god da se nalazi treba da pominje zločine u Jasenovcu.

- Nije ovde u pitanju samo predsednik Srbije, oni su to uradili instituciji naše države. Nisu oni to uradili samo Aleksandru Vučiću, već i svakom Srbinu. Zato je svaki Srbin dužan da gde god bio, treba priča o tome šta su to Hrvati hteli da sakriju o Jasenovcu, Jadovnu i o industrujskim pogonima za ubijanje dece do 14 godina.

- Ovo je šansa za svakoga, da se konačno otkrije cela istina. Više će se čuti o Jasenovcu sada, nego da su pustili predsednika Srbije da ode i da se pokloni žrtvama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Мрав

18.07.2022 16:32

Са усташама само РЕВИПРОЧНО, у Србији хрватима не дати ништа, где год су хрвати НЕ УЛАГАТИ НИ У ЕКОНОМИЈУ, НИ У ПОЛУТИКУ НИ У ИНФРАСТРУКТУРУ!!!

Мрав

18.07.2022 16:33

У Војводини 95% хрвата су потенцијалне усташе, држати их на одстојању. Недај Боже да су хрвати у Војводини у већини, Србима се ни име не би знало!!!

Pera

18.07.2022 22:17

Da covek ne veruje sta plenkovic cini pa on nema razum.Hoce predsedniku Milanovicu da oduzme funkciju vrhovnog komandanta.Zar Srbi ne mogu u hrvatsku da idu,ne zna sta radi isto kao zelenski.