SINIŠA MALI: Najvažnije mi je da budem u timu predsednika Vučića jer se sa njim slažem oko vizije razvoja Srbije
Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Na pitanje vidi li sebe na toj funkciji ili smatra da je u novoj vladi potrebniji u resoru finansija, Mali je rekao za Tanjug da mu je najvažnije da bude u timu predsednika Vučića sa kojim se slaže oko vizije razvoja Srbije.

- Tako da meni funkcije, sa te strane, nikada nisu bile važne. Građani će reći da li dobro radim svoj posao, ja dajem sve od sebe - naveo je Mali uz konstataciju da je mu je značajno to što je imao priliku, kao neko ko se bavi finansijama već 30 godina da svoje znanje primeni u toj oblasti.

Neće nas "prevaspitavati" sledbenici Bandere i hrvatski nacisti - Alo.rs


- Ako sam u timu (buduće vlade), to će mi biti drago, a o pozicijama i svemu ostalom odlučuju stranački organi i predsednik. Meni je važno da sam na raspolaganju mojoj državi Srbiji - zaključio je Mali.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je izjavio da postoje četiri kandidata za predsednika nove vlade, te naveo da je zadovoljan radom odlazeće, a posebno rezultatima premijerke Ane Brnabić i ministra finansija Siniše Malog.

ZAJEDNO SA BRAĆOM HRVATIMA OSVETIĆEMO SE VUČIĆU! Ukrajinski poslanik nacrtao metu na Vučićevoj glavi, zato što Vučić vodi nezavisnu i slobodarsku politiku Srbije!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading