VULINOV BRUTALAN ODGOVOR POSLANIKU RADE: Neće nas "prevaspitavati" sledbenici Bandere i hrvatski nacisti
Foto: Tanjug/Milos Milivojevic

Podsetimo, poslanik ukrajinske Rade napisao je na svom kanalu na Telegramu da će se Ukrajina, zajedno sa Hrvatskom, osvetiti Vučiću za njegove izjave o specijalnoj operaciji, „prevaspitavajući” njega i narod balkanskih zemalja. Gončarenko je nagovestio i da Kijev i Zagreb planiraju da spreče mogući ulazak Srbije u EU.

SEVERNA KOREJA OŠTRA PREMA KIJEVU Ukrajina je nepravedna i nepravična

„Znatan deo zla u Ukrajini dolazi od onih koji sa Hrvatima dele ideje koje su ih dovele do Staljingrada. Hrvati nisu oprostili Vučiću što je preživeli unuk žrtve ustaša, a sada vidimo da njihovi saveznici u parlamentu Ukrajine ne praštaju što nije postao deo antiruske propagande. Pre svega Vučiću ne mogu da oproste što je vodio samostalnu i srpsku politiku“, rekao je Vulin agenciji RIA Novosti.

On je dodao da niko neće uspeti da prevaspitava Srbe pod vođstvom sadašnjeg predsednika, pogotovo ne savremenici Ante Pavelića, poglavara nacističke marionetske Nezavisne Države Hrvatske, ili Stepana Bandere.
"Znam koliko im smeta što Srbija ima slobodnog i hrabrog lidera, a svi Srbi svog predsednika. A znam i da smo mi Srbi ponosni na Vučića, jer smo ga izabrali. U Srbiji se predsednici biraju slobodno na izborima, a ne proglašavaju se na trgovima ili na Majdanu“, naglasio je Vulin.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Мрав

15.07.2022 14:35

Браво Вулин, ОКРЕНИ РАКЕТЕ ПРЕМА хрватској, и ПОРЕДАЈ ТЕНКОВЕ уз границу. Имам родбину у Борову селу, кажу:хрвати само чекају срање, да НАТО закува, ОДМАХ НАПАДАЈУ ВОЈВОДИНУ!!!