FRANCUSKA JE NAŠ TRADICIONALNI PRIJATELJ Siniša Mali: Večeras, sa Anom Brnabić, na prijemu povodom nacionalnog praznika (FOTO)
Alo

Večeras smo prisustvovali prijemu u ambasadi Francuske, koji je održan povodom nacionalnog praznika Dan pada Bastilje, napisoa je na svom instagram nalogu ministar finansija Siniša Mali koji je prijemu prisustvovao sa premijerkom Anom Brnabić.

Ambasadoru Pjeru Košaru čestitao sam praznik, kojim se obeležava sećanje na važan dan u istoriji ove zemlje.

FRANCUSKA JE NAŠ TRADICIONALNI PRIJATELJ Siniša Mali: Večeras, sa Anom Brnabić, na prijemu povodom nacionalnog praznika (FOTO)

Alo

 

 

Francuska je naš tradicionalni prijatelj, a danas i strateški partner u važnim projektima koje sprovodimo, napisao je ministar.

Francuska slavi 14. juli, Dan pada Bastilje, kao nacionalni praznik.

Ambasador Francuske Pjer Košar izjavio je večeras, pred svečani prijem povodom nacionalnog praznika, 14. jula, da Beograd može da računa na pomoć i podršku Pariza ukoliko nastavi evropskim putem, uz iskren i hrabar pristup pomirenju i saradnji sa drugim državama u regionu.

Podsetio je i na susret u Briselu dvojice predsednika, Emanuela Makrona i Aleksandra Vučića, 23. juna i posetu predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić Parizu u februaru.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Француз ОТАН бомбардер

15.07.2022 04:52

Какви ли су нам онда непријатељи, ако су нам пријатељи ови који су нас бомбардовали и наплаћивали пертле у Великом рату???