POMOZITE ŠOLAKU, VRATITE MANDATE Akademik Teodorović predlaže opozicionim strankama bojkot
Printscreen

Dok jedan deo vreme provodi u svađama ko je koga upropastio na izborima koji su završeni još u aprilu, drugi deo u koji spada akademik Dušan Teodorović iznosi, pa u najmanju ruku čudne, predloge.

„Dodela nacionalnih frekvencija je farsa i sve odluke donosi predsednik Partije kompletnih idiota. Ukoliko Novoj S i N1 ne omogući dobijanje nacionalnih frekvencija, svi opozicioni poslanici vraćaju mandate i ne ulaze u Skupštinu!“, poručio je ovaj opozicioni ideolog na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter i izazvao brojne komentare.

Na, malo je reći sulud, predlog Teodorovića reagovali su ponajviše simpatizeri opozicije koji su bili šokirani što akademik ponovo predlaže bojkot, a jasno je da se opozicija ni sa prvim nije proslavila.

„Zar nam jedan bojkot nije bio dovoljna lekcija, profesoreׅ“, „Ljudi, jel’ moguće ovo“, „Vi mene baš zasmejavate“, „To su privatne televizije“, „Kakav besmislen predlog“, bili su samo neki od komentara simpatizera opozicije na Teodorovićev predlog.  

POMOZITE ŠOLAKU, VRATITE MANDATE Akademik Teodorović predlaže opozicionim strankama bojkot

Alo

 

Vladimir Orlić, budući narodni poslanik i potpredsednik SNS-a, poručio je za Alo! da opozicionare baš briga za institucije.

- Poznat je odnos bivšeg režima prema institucijama i zakonima, čak i onim koje su sami donosili - sve je to naviklo na kaubojštinu, da samo sebi dodeljuje poslove, frekvencije, narodne pare. Baš ih briga za institucije. Tako su i državu vodili, pa je urnisali. Međutim, od „ideje“ da nekog ucenjuju svojim mandatima, nema ništa, jer naprosto nema šanse da se odreknu para iz budžeta ili jeftinih ćevapa u skupštinskom restoranu - njih to od učešća na izborima jedino i zanima.

Teodorović je krajem juna izazvao i brojne negativne komentare kada je na svom Tviter profilu poručio da ga je sramota što „Srbija jedina u Evropi nije uvela sankcije Rusiji“

„Gledam današnje strahote u Ukrajini. Neopisiva me je sramota što moja Srbija, jedina u Evropi, (!) nije uvela sankcije Rusiji. Sankcije su moralni čin, a ne cost-benefit analiza. Poruka koju smo poslali politikom okretanja glave dok se ubija jedna zemlja zapisana je u kamenu“, napisao je Teodorović, kome očigledno smeta što Srbija predvođena predsednikom Vučićem vodi nezavisnu politiku u interesu svojih građana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zivko

15.07.2022 07:39

Profesor, akademik, i sebi dozvoli da kaze, "moja Srbija", koliko je njegova toliko je i od svakoga od nas, pa se niko nebusa u prsa sa tim.Mi smo se svi jednaki rodili, a u ovom slucaju se razlikujemo se se, po bahatosti i bezobrazluki koji misli da mu po rodjenju pripada, a akademik je, sto je svakako za postovanje, ali ne i za grubu zloupotrebu , sto ovaj covek upravo cini.Zato, postovani profesore, nemogu drugacije da se obratim nosiocu takve titule, prikocite malo, zalutali ste u hodnicima vremena, a pogotovo nauke, niti je vreme niti mesto za tako nesto, a pogotovo ne da se vi stidite, nego mi koji smo prinudjenida slisamo ovo samoponizavanje.

Aca

15.07.2022 08:06

Todorovic govori moja Srbija a nije napao agresore na nju nego brani ukrajnu koji je isti slucaj

Slaven

15.07.2022 10:01

Ova "baba" od profesora ima predloge za dijagnozu. Zreo za naftalin!!