NIKOLA SELAKOVIĆ Biber radi na destabilizaciji regiona, on je nemoralni plaćenik!
EPA/ ANDREJ CUKIC

- Dok god je predsednik Aleksandar Vučić rešen da Srbija bude nezavisna i slobodna država, na njega će se svim sredstvima obrušavati raznorazni tink-tenkovi i takozvani nezavisni eksperti poput Florijana Bibera. 

Sada je, nakon što je shvatio da se njegove klevete ne primaju u Srbiji, Biber odlučio da našu zemlju i predsednika Vučića blati i kleveće u hrvatskim medijima, i to, gle čuda, baš u trenutku kada se u istraživanjima javnog mnjenja ubedljiva većina građana te zemlje izjasnila za bolje odnose sa Srbijom. 

Biber, po dobro oprobanom receptu "zavadi pa vladaj", sistematski radi na destabilizaciji regiona i stvaranju omraza, jer upravo je njegova misija totalitarna, i u svom perverznom osećaju više vrednosti koristi svaku priliku da ospori narodima i državama Balkana pravo na uspeh i napredak. 

Florijan Biber je jedan od razloga zbog kojih je podrška građana Srbije evrointegracijama na istorijskom minimumu, pošto shvataju da u evropskoj akademskoj i političkoj zajednici postoji hor mrzitelja čija je ideja da zemlje zapadnog Balkana u EU treba da uđu pogaženog samopoštovanja i ograničene slobode, dakle kao kolonije. 

Srbija i njen predsednik ne misle da je Biber bilo kakva elita, jer jasno je da je ništa drugo do nemoralni plaćenik čiji je zadatak da učestvuje javno-diplomatskoj blokadi proširenja EU. 

Predsednik Vučić je za Bibera i njegove saradnike lučonoša demokratije i evropskih vrednosti. Biber i njemu slični mudraci bi, umesto o Srbiji i Vučiću, za promenu, trebalo da porazmisle o političkim i bezbednosnim problemima koji im kucaju na vrata upravo zbog decenijama negovane gluposti, oholosti i samoživosti. - rekao je Selaković u saopštenju. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading