VULIN: Podrška Šiptarima da ne moraju da prihvate i sprovedu ni ono što su sami ispregovarali u Briselu sa Srbima je podrška sukobima
MUP

"Podrška Šiptarima da ne moraju da prihvate i sprovedu ni ono što su sami ispregovarali u Briselu sa Srbima je podrška sukobima.

Sada je sasvim jasno zašto se Šiptari guraju u NATO i zašto je teritorija bez vojske i potencijala potrebna najvećem vojnom savezu. Kao pretnja incidentom sa Srbijom posle koga će se umešati velike sile. Srbija će nastaviti da se bori za mir, ali sva odgovornost za izazivanje sukoba je na Kurtiju i Kvinti.

Gaženje postignutog dogovora u Briselu o tablicama i najava oduzimanja ne samo tablica, već i vozila sa tablicama koje izdaje Srbija i vozila koje poseduju Srbi, baš kao i nepriznavanje ličnih karti izdatih od priznate i samostalne države Srbije je najava sukoba koji neće moći da se kontroliše. Kao da je i Priština i Kvinta i Evropska unija potpuno poludela i počela da traži nesreću i sukob", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući najnoviju odluku vlade lažne države Kosovo da zabrani srpske lične karte i da nakon 30. septembra ukine važenje registarskih oznaka sa imenima srpskih gradova uz najavu da će nakon tog roka vozila biti oduzimana.

Komentari (0)

Loading